Jak udělat aby kamera u zvonku šla napojit na notebooka?

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
martyboy
Začátečník
Začátečník

Jak udělat aby kamera u zvonku šla napojit na notebooka?

Příspěvek od martyboy »

Nemáte s tím někdo zkušenosti jak to rozchodit nebo jestli je to vůbec možné?Mám normoš video zvonek a chtěl bych chytit signál do "noťáase"...přes kabel nebo tak..neporadíte někdo? 8)
sovicka
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sovicka »

už to tu bylo, hledej ...
ale celkový závěr nebyl žádný ... bez rozeznání jednotlivých složek signálu nic nezapojíš...
Francie ... sladká Francie
cabman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od cabman »

Často se setkávám s dotazy, kde autor zapomene uvést základní údaje.
Proto musím mít obligátní otázku: "Jak vypadá/jaký je to typ normální zvonek". Viděl jsem spousty zvonků a všechny byly tak nějak normální. :wink:

Obecně: Kontaktovat výrobce a zjistit co z té kamery leze, nebo najít schéma na internetu, nebo to v neposlední řadě rozebrat a podívat se sám.
Ale určitě je to řešitelné no teda tak z 90%.
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
Alois
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alois »

tady jsme to nadhodil: http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... highlight=

jinak mi nakonec "poradil" jeden prodejce ... nabizel mi za cca 3500 K moduulator (po identifikaci typu nasi kamery) ...
chtel sjem to napojit na video in.. .
AMD Barton 2500+ (1,4V)@210*10,5 (1,65 V), Zalman 7000 Cu, ABIT AN7, A-Data SDRAM DDR 2x256MB 400MHz, Hercules AIW RADEON 9800se-->9800Pro, TechniSat SkyStar2 PCI REV 2.6 PVR, HDD IBM 180GXP - 120GB 8MB, Hercules Digifire 7.1, DVD -RW LITE-ON 1693S, DVD TOSHIBA SDM1802 52x,Case: 3R System Air Black, PSU LEVICOM 500Watt, FSC P19-2, Logitech MX518, Genius SW-5.1 Home Theater, OS: WIN XP Professional EN SP2. UPS:APC CyberFort 500VA, router SMC Barricade 7004VBR V2
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“