škoda, že nejde hlasovat pro více věcí najednou.
Dal jsem EA, bo to jsou prostě velmi silní mainstreamovisti...
Neustálé odkládání her - jo, vadí mi to moc. Stalker je nejočekávanější hra roku 2003ˇ.Měla být původně budgetovka s nápadem bez nějakých pixel shaderů....na starém DX

nedostatek originality. - jo to je fakt. Čím to je???Her je strašně moc a i když někdo udělá nepovedenou budgetovku s nápadem a pak někdo dobrou hru s tím samým nápadem, tak si řeknete - to už tu bylo....
nedodělky a chyby - jo, patche bych přikázal všem společnostem rozesílat zákazníkům na DVD ještě s kupónem na dva herní tituly zdarma, to by je donutilo pořádně testovat hry.....to mi hodně vadí.
Reklama na hry atd.......tomu se bohužel nevyhneme :(bez reklamy se to neprodá i když to může být dobrá volba..bohužel :(osobně mi vadí reklama všude, nejvíc v rádiu.
smysluplný obsah-no.....souvisí s originalitou.Adventura ve 3d těžko bude tak pěkná a chytlavá jako adventura ve 2d...viz roytomilý larry, questy a tak.
Značky star wars - pokud je hra povedená, nejsem proti....
vývojáři - jejich platební podmínky neznám, ale asi jsou lepší než moje
mainstream - yrušit, jsem proti. Radši méně kvalitního než tunu braku.
EA - fuj, nejlepší hokej bylo NHL 93, bez
krátká herní doba - nároky jsou obrovské a tvorba her se prodlužuje, protože možnosti jsou větší a větší - a jestli to tak půjde dál, tak dobré hry prostě nebudou - než tvůrci všechno namodelují, bude další DX, zase nové možnosti a než to předělají tak bude pozdě.
Jiný trend mne vadí - je moc stříleček na trhu. Je to grafický žánr - hezká grafika a zabíjení.Ideální pro děti. Jedna známá dělala ve školce a yhrozila se když ji dva kluci namalovali velikonoční zajíčky ověšené zbraněmi a s kalužemi krve......
kolik vyšlo formulí??kolik sportovních kvalitních her?rally je dobré...zatím. A co letecký sim?IL2 je tu dlouho a je dobrý.PF jsou celkem o ničem, jenom doplněk, realna cena tak 600 kč...RPG, adventury???kvalitní, byt 2d adventura může být super
a onlinovky???MOOOC jsem se těšin na krásný promyšlený svět warhammeru a oni jej zrušili, podle mne kvůli WoW, který je zaměřený na podobné téma. Ale myslím si že warhammer nabízí víc možností, větší svět a zajimavější téma.....můj dojem.Wow je první z mnoha.
HL2 a jejich steam - to si Valve pohnojilo nejen u mne.Onlinovky se musí platit - to je cesta kterou se to bude ubírat
taky mi vadí ochrany......když jsem chtěl spustit originálku TOCA2 chráněnou starforse2 tak jsem tuším musel odinstalovat daemon tools a clona....tfuj, tohle se mi fakt nelíbí, jim by mělo být jedno co mám na compu. Pacific Fighters to dělaly taky

GRRR
dosovské hry rulezzzz
Jaký je tu bez papamobila klídek....