privilegovaný přístup

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
tomeek
Nováček
Nováček

privilegovaný přístup

Příspěvek od tomeek »

Ahoj všem.
V práci používám program pro regulaci odběru el.energie. Potřeboval bych změnit pár nastavení, ale do systému se dostanu pouze přes privilegovaný přístup, který je chráněn heslem. Bohužel to jsem zapomněl. Poradí mi někdo jak ho zjistit? Ukládají se hesla instalovaných aplikací někam do windows? Nebo existuje nějaký softík na jejich zjištění.
Díky za radu, moc by mi to pomohlo.
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

to je heslo do systému, nebo do programu?
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
tomeek
Nováček
Nováček

Příspěvek od tomeek »

Dony píše:to je heslo do systému, nebo do programu?
Do programu.
ElCon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ElCon »

Co to je privilegovaný přístup ? :o
wAr3z. p0m0zT3 v b0jI, kT3rý j3 zDáNliVě pR0hRaNý
tomeek
Nováček
Nováček

Příspěvek od tomeek »

V systému tohoto programu se dají nastavit různé konstanty, hlášení, apod. Ale k těmto nastavením se dá dostat pouze přes privilegovaný přístup (terminus technikus této aplikace), který je chráněn heslem. A to je právě ten kámen úrazu.
cabman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od cabman »

Možná jsem to přehlédl, ale nevidím to jméno programu. Nicméně pokud v tom programu máš co pohledávat a máš ho legálně (neříkám že ne), tak kontaktuj technickou podporu od toho programu a oni ti poradí.
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

záleží na implementaci zabezpečení v konkrétním programu, takže obecné řešení neexistuje
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“