Acer a antivir update

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
marxyz
Nováček
Nováček

Acer a antivir update

Příspěvek od marxyz »

Ahoj,
mám Acer Aspire 1413LMi koupený v prosinci 2004. Antivirový software, který jsme dostal jako součást sotwarovýho balíku k zařízení, po mně chce v rámci update "subscription key". Dost dobře nevím, co konkrétně za klíč to má být.
Poraďte pls. Píše mi to, že za 3 dny to vyprší. Diiiky!
Max Casper
Začátečník
Začátečník

Re: Acer a antivir update

Příspěvek od Max Casper »

marxyz píše:Ahoj,
mám Acer Aspire 1413LMi koupený v prosinci 2004. Antivirový software, který jsme dostal jako součást sotwarovýho balíku k zařízení, po mně chce v rámci update "subscription key". Dost dobře nevím, co konkrétně za klíč to má být.
Poraďte pls. Píše mi to, že za 3 dny to vyprší. Diiiky!
Zřejmě ti končí předplatné (subscription :roll: ) toho antiviru. Buď si koupíš další licenci na nějaké časové období a dostaneš za to ten "subscription key" nebo ho budeš muset odinstalovat.
btw, o jakej antivir se jedná?
CPU: AMD Ryzen 7 5800X MB: GIGABYTE B550 AORUS PRO AX RAM: Crucial 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Ballistix Red HDD: Samsung 970 PRO 512GB & Crucial m4 128GB & Crucial MX500 1TB SSD VGA: MSI GeForce GTX 1660 Ti GAMING X 6G DVD: Samsung SH-S203B PSU: Corsair RM650x (2018) Case: Bigtower Chieftec BA-01B-B-SL LCD: 2x 27" Iiyama XB2783HSU-B1DP OS: Win 10 64b
marxyz
Nováček
Nováček

Příspěvek od marxyz »

jo jo ... teď jsem se ještě v tom trochu rejpal a je to tak jak píšeš ... myslel jsem, že subscrition znamená něco jinýho a byl jsem línej vzít do ruky slovník ... :oops:
Nějako mi to při koupi nikdo neřekl, že antivir je předplacenej jen na 3 měsíce ... kurňa
No, je to Norton AntiVirus ... koukal jsem, že to "prodloužení" na 12 měsíců stojí cca 20 dolarů ... :sad:
lMarky
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lMarky »

Dej si tam Avast! a po netu si zdarma zaregistruj Home licenci..
Max Casper
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Max Casper »

marxyz píše:jo jo ... teď jsem se ještě v tom trochu rejpal a je to tak jak píšeš ... myslel jsem, že subscrition znamená něco jinýho a byl jsem línej vzít do ruky slovník ... :oops:
Nějako mi to při koupi nikdo neřekl, že antivir je předplacenej jen na 3 měsíce ... kurňa
No, je to Norton AntiVirus ... koukal jsem, že to "prodloužení" na 12 měsíců stojí cca 20 dolarů ... :sad:
20 doláčů na rok je slušná cena. Norton je dobrej antivir.
CPU: AMD Ryzen 7 5800X MB: GIGABYTE B550 AORUS PRO AX RAM: Crucial 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Ballistix Red HDD: Samsung 970 PRO 512GB & Crucial m4 128GB & Crucial MX500 1TB SSD VGA: MSI GeForce GTX 1660 Ti GAMING X 6G DVD: Samsung SH-S203B PSU: Corsair RM650x (2018) Case: Bigtower Chieftec BA-01B-B-SL LCD: 2x 27" Iiyama XB2783HSU-B1DP OS: Win 10 64b
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“