Centrum zabezpeceni
Moderátor: Loki5567
- Don
- Administrátor

- Kontaktovat uživatele:
Centrum zabezpeceni
mel bych malej dotazek... preinstalovaval jsem ted komp... stahnul sp2 dalsi aktualizace atd... jednoho dne prisla matka k pocitaci a nevim co s nim delala ale po naskoceni win xp mi hlasi ze pocitac neni chranen firfewallem ani antivirem... a dole na me sviti ta cervena bublina... proste win to vubec nepozna ze to je pusteny... beha to normalne akorat se to takhle porad mrsi... drive to behalo normalne... win poznal kerio i avast
a ted ne a porad prska... dik
CPU:i3-10105; MB:Gigabyte B560M D3H; RAM:HyperX 2x8GB DDR4; HDD: SSD Samsung Pro 1TB, Samsung EVO 500GB, WD Red 1TB NVMe; PS:Corsair HX650W; Case:SilverStone GD09B Grandia; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C375BEE, VMA-II S
- kuavik
- Mírně pokročilý

Re: Centrum zabezpeceni
centrum zabezpeceni sleduje jestli je pusten wokenni firewall a ne kerio FWDon píše:mel bych malej dotazek... preinstalovaval jsem ted komp... stahnul sp2 dalsi aktualizace atd... jednoho dne prisla matka k pocitaci a nevim co s nim delala ale po naskoceni win xp mi hlasi ze pocitac neni chranen firfewallem ani antivirem... a dole na me sviti ta cervena bublina... proste win to vubec nepozna ze to je pusteny... beha to normalne akorat se to takhle porad mrsi... drive to behalo normalne... win poznal kerio i avasta ted ne a porad prska... dik
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
u firewallu to možná takto je, ale Antiviry to poznávat umí, u firewallu totiž můžeš v pohodičce (stejně jako u antiviru) centru říct, že používáš vlastní řešení a budeš si ho sledovat sám a máš pokojkuavik píše:centrum zabezpeceni sleduje jestli je pusten wokenni firewall a ne kerio FW,ja byt tebou, tak to centrum uplne vypnu, akorat to zere pamet, vylad si poradne kerio a u avastu dej auto aktualizace a je to.
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
- kuavik
- Mírně pokročilý

jj je to tak, ale osobne nechapu jaky ma vyznam, aby mi CZ hlasilo, ze nemam aktualni verzi, kdyz to umi sam AVP.pavel.minarik píše:u firewallu to možná takto je, ale Antiviry to poznávat umí, u firewallu totiž můžeš v pohodičce (stejně jako u antiviru) centru říct, že používáš vlastní řešení a budeš si ho sledovat sám a máš pokojkuavik píše:centrum zabezpeceni sleduje jestli je pusten wokenni firewall a ne kerio FW,ja byt tebou, tak to centrum uplne vypnu, akorat to zere pamet, vylad si poradne kerio a u avastu dej auto aktualizace a je to.
takze vypnout
- Don
- Administrátor

- Kontaktovat uživatele:
ja vim ze je to jenom takova kosmeticka vec... ale spis by me zajimalo co s tim provedla
protoze driv to rozpoznaly normalne i firew i antivir
CPU:i3-10105; MB:Gigabyte B560M D3H; RAM:HyperX 2x8GB DDR4; HDD: SSD Samsung Pro 1TB, Samsung EVO 500GB, WD Red 1TB NVMe; PS:Corsair HX650W; Case:SilverStone GD09B Grandia; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800