Česky Telecom.
Moderátor: Don
- deglaser
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Česky Telecom.
Neporizujte si Internet Expres Optimal podraz na lidi mate tydeni ciklus kdiz v nem stshnete 1G dat tak vam to snizej na 512 a kdiz presahnete 2G dat tak to snizej jen na 64 ale hlavne ze maj na internetu upoutavku {neomezený objem přenosu dat (uplatněním Fair User Policy)} podraz na lidi nic jineho telekom neumi.
- johny128
- Začátečník

- kuavik
- Mírně pokročilý

Re: Česky Telecom.
to je u telecomu normal a stejne i u klasicky IE START, jen mi nejde do hlavy, vcem je zakopany pes u sluzby "Optimal", cena 799,-kc za 1024/256,deglaser píše:Neporizujte si Internet Expres Optimal podraz na lidi mate tydeni ciklus kdiz v nem stshnete 1G dat tak vam to snizej na 512 a kdiz presahnete 2G dat tak to snizej jen na 64 ale hlavne ze maj na internetu upoutavku {neomezený objem přenosu dat (uplatněním Fair User Policy)} podraz na lidi nic jineho telekom neumi.
u klasicky nabidky "Start" stoji 1024/256 - 1420,-kc,
nehraje v tom roli nahodou to sluvko az 1024?? pls. vysvetlete mi to nekdo
- deglaser
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No jo ale na svych strankach pisou neomezeny pocet prenosu dat a zadny snizovani rychlosti ani na jejich lince pri objednavani nic nerekly ze budou snizovat rychlost pri prekroceni dat.johny128 píše:ziaden podraz v tom nie je, proste FUP...trebalo si vopred nastudovat(uplatněním Fair User Policy)
- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
Je to casove omezena nabidka (do 17.4.2005) musis se upsat na 12 mesicu a cenu mas garantovanou je po dobu tech 12 mesicu.kuavik píše:to je u telecomu normal a stejne i u klasicky IE START, jen mi nejde do hlavy, vcem je zakopany pes u sluzby "Optimal", cena 799,-kc za 1024/256,
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
- deglaser
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
To chapu ale nepochopim tu rychlost 64 jeste bych chapal tu 512 to u t-mobile s edge mam vysi rychlost za 850 s dani tady 970 s dani a jeste mensi rychlost pripojeni.Jiri Drak píše:Je to casove omezena nabidka (do 17.4.2005) musis se upsat na 12 mesicu a cenu mas garantovanou je po dobu tech 12 mesicu.kuavik píše:to je u telecomu normal a stejne i u klasicky IE START, jen mi nejde do hlavy, vcem je zakopany pes u sluzby "Optimal", cena 799,-kc za 1024/256,
- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
Za prve jsou lidi co jim par GB dat za mesic staci a za druhe t-mobile edge mas akorat tak v Praze. Tim nechci ten tarif nejak obhajovat, me se ceske ADSL taky vubec nelibi.deglaser píše:To chapu ale nepochopim tu rychlost 64 jeste bych chapal tu 512 to u t-mobile s edge mam vysi rychlost za 850 s dani tady 970 s dani a jeste mensi rychlost pripojeni.Je to casove omezena nabidka (do 17.4.2005) musis se upsat na 12 mesicu a cenu mas garantovanou je po dobu tech 12 mesicu.
- kuavik
- Mírně pokročilý

- Zion
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
mam Optimal(1024/256) a omezuji me to az po 4GB tydne, nekdy az po 6ti....maj v tom nakej bordel hehe, ale sem rad....zatim teda 
AMD Athlon XP 1800+(T-Bred,BO;1,6V)@2400+(166x12.5;1.7V).Soltek SL-NV400-64(nForce2 400,AGP 4-8x,FSB 266-400,DDR266-400).768DDR(Kingston 333MHz,CL2.5).).HDD Hitachi (250GB;8MB), Seagate Barracuda IV(40GB;2MB).Sapphire ATI Radeon X1650Pro(256MB;600/1400)
- deglaser
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No ono to vypada ze zalezi na jake ustredne ses napojenej ja mam tu smulu ze jsem napojenej na Modranske ustredne v Praze 4 a tam sou samy kanalove nebo zamaskovany komousi.Zion píše:mam Optimal(1024/256) a omezuji me to az po 4GB tydne, nekdy az po 6ti....maj v tom nakej bordel hehe, ale sem rad....zatim teda
- kuavik
- Mírně pokročilý

tos me teda potesil, protoze na tu asi budu napojen i ja. kde se da zjistit ta ustredna?deglaser píše:No ono to vypada ze zalezi na jake ustredne ses napojenej ja mam tu smulu ze jsem napojenej na Modranske ustredne v Praze 4 a tam sou samy kanalove nebo zamaskovany komousi.Zion píše:mam Optimal(1024/256) a omezuji me to az po 4GB tydne, nekdy az po 6ti....maj v tom nakej bordel hehe, ale sem rad....zatim teda
jo a jak ti to jede, pry tech 1024 neni garantovanych stale?
//edit: sem to nasel :
http://www.telecom.cz/internetexpres/lo ... m.php#B296
ja budu pravdepodobne z ustredny novodvorska, ta je tak ten 1km vzdalena, jak mi rikala ta operatorka
- deglaser
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
kuavik píše:tos me teda potesil, protoze na tu asi budu napojen i ja. kde se da zjistit ta ustredna?deglaser píše: No ono to vypada ze zalezi na jake ustredne ses napojenej ja mam tu smulu ze jsem napojenej na Modranske ustredne v Praze 4 a tam sou samy kanalove nebo zamaskovany komousi.
jo a jak ti to jede, pry tech 1024 neni garantovanych stale?
//edit: sem to nasel :
http://www.telecom.cz/internetexpres/lo ... m.php#B296
Tak to bud rad na ni je napojen kamos a jede jako vitr stahuje toho dost a rychlost mu nesnizujou.
ja budu pravdepodobne z ustredny novodvorska, ta je tak ten 1km vzdalena, jak mi rikala ta operatorka
- kuavik
- Mírně pokročilý

musim rict, ze me telecom opravdu prekvapil, vypada ze pece o zakazniky je na velmi vysoke urovni, alespon dle mych zkusenosti 
predevcirem ve 21 hod jsem nahlasil zmenu ze startu(256/64) na optimal (1024/256) a vcera jsem prisel z prace a uz byl zapojeny optimal, takhle rychle jsem to fakt necekal
nicmene rychlost byla 64/256, pravdepodobne se jim tam dostala FUP-ka z predesleho tarifu, tak jsem tam zavolal, operatorka bohuzel nevedela, ale za pul hodky vola velmi ochotny technik, ze je to divne a podiva se nato, no a za hodku uz to jelo OK = spokojenost,
rychlost.cz mi hlasi, ze pripojeni je cca 850/220 kbps, takze take spokojenost
predevcirem ve 21 hod jsem nahlasil zmenu ze startu(256/64) na optimal (1024/256) a vcera jsem prisel z prace a uz byl zapojeny optimal, takhle rychle jsem to fakt necekal
nicmene rychlost byla 64/256, pravdepodobne se jim tam dostala FUP-ka z predesleho tarifu, tak jsem tam zavolal, operatorka bohuzel nevedela, ale za pul hodky vola velmi ochotny technik, ze je to divne a podiva se nato, no a za hodku uz to jelo OK = spokojenost,
rychlost.cz mi hlasi, ze pripojeni je cca 850/220 kbps, takze take spokojenost
- Mafox
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Mé zkušenosti s českou sviní:
Když něco objednávám ap. velice vstřícní a ochotní....
Reklamace, něco zrušit, odpojit = naprostý hell
jen si počkejte až budete chtít adsl u někoho jiného, máte Teleshita a budete potřebovat zrušit. Já z nich tak pěnil že dostat ty pi*e s kterýma sem jednal pod ruku tak je roztrhnu jak hada.
Reklamace, něco zrušit, odpojit = naprostý hell
- kuavik
- Mírně pokročilý

no ja jsem s nimi nemel problemy predtim, tak doufam ze ani ted, kazdopadne jsem zavazan na 12 mesicu, tak neni co resit,Mafox píše:Mé zkušenosti s českou sviní:
Reklamace, něco zrušit, odpojit = naprostý hell![]()
![]()
jen si počkejte až budete chtít adsl u někoho jiného, máte Teleshita a budete potřebovat zrušit. Já z nich tak pěnil že dostat ty pi*e s kterýma sem jednal pod ruku tak je roztrhnu jak hada.
ale asdl 1024 za 799,- i kdyz zkusebni provoz sem nikde jinde nevidel
- deglaser
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak si jen blahoprej a doufej ze to tak bude i v budoucnu. Nejhorsi na tom je ze po prostudovani smlouvy sem narazil na odstavec ze garantujou minimalni rychlost 512 a ted mi jde na 64 co s tim.kuavik píše:no ja jsem s nimi nemel problemy predtim, tak doufam ze ani ted, kazdopadne jsem zavazan na 12 mesicu, tak neni co resit,Mafox píše:Mé zkušenosti s českou sviní:
Reklamace, něco zrušit, odpojit = naprostý hell![]()
![]()
ale asdl 1024 za 799,- i kdyz zkusebni provoz sem nikde jinde nevidel
- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
Kdyz je na tebe aplikovan FUP tak ti garantujou jen 64deglaser píše:Tak si jen blahoprej a doufej ze to tak bude i v budoucnu. Nejhorsi na tom je ze po prostudovani smlouvy sem narazil na odstavec ze garantujou minimalni rychlost 512 a ted mi jde na 64 co s tim.
- deglaser
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Promin ze se tak blbe ptam co to ma znamenat FUP dik za radu.Jiri Drak píše:Kdyz je na tebe aplikovan FUP tak ti garantujou jen 64deglaser píše:Tak si jen blahoprej a doufej ze to tak bude i v budoucnu. Nejhorsi na tom je ze po prostudovani smlouvy sem narazil na odstavec ze garantujou minimalni rychlost 512 a ted mi jde na 64 co s tim.
- kuavik
- Mírně pokročilý

pokud preneses nad urcity limitni objem dat v danem rozmezi, tak ti snizi rychlost,deglaser píše:Promin ze se tak blbe ptam co to ma znamenat FUP dik za radu.Jiri Drak píše: Kdyz je na tebe aplikovan FUP tak ti garantujou jen 64
u TC je interval od pátku-čtvrtka
tady jsou grafiky:
http://www.telecom.cz/internetexpres/op ... policy.php
- deglaser
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak to je pekna svinarna ve smlove nic takovyho neni.kuavik píše:pokud preneses nad urcity limitni objem dat v danem rozmezi, tak ti snizi rychlost,deglaser píše: Promin ze se tak blbe ptam co to ma znamenat FUP dik za radu.
u TC interval od pátku-čtvrtku
tady jsou grafiky:
http://www.telecom.cz/internetexpres/op ... policy.php