Kolik života dáváte mé P4 ?

Vše o procesorech Integrated Electronics.

Moderátoři: Eddward, Baneshee

PeetRees
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PeetRees »

Joži píše::? no pecie ako pecie, moj celer d da pri 3,6GHz 57C pri x hodinovej zatazi, je to podla teba vela? :roll:
sorry já moc slovensky neumim..proto nevim co je vela...ale můžu si domyslet..takže česky by to mohlo betj asi tak: no peče jako peče, můj celerD dá při 3.6 57°C při x hodinový zátěži, to je podle tebe moc? jestli je to takhle tak to samozřejmně moc neni...ale je to celeron takže se dá vejš taktovat a míň se peče..ale já beru P....fuj ani se mi to nehce psát... P4 preskot...ten se příšerně peče už bez zátěže... a nerad bych aby mi od něj něco chytlo :-))) a přitom je prdlajs výkonej..klidně bych se porovnal s p4 preskotem 3.5..myslim že bych si ho dal levou zadní :-)))
PS: třeba se pletu :oops:
Deska:MSI i865PE Neo2 Platinum (na chipsetu CoolerMaster RT-UCL-L4U1 Blue Ice 2), CPU:Intel P4e 2.8GHz@4.01GHz 1.48V, RAM:2x512 Kingmax 476(čtení 6GB/s, zápis 4,1GB/s, 2-3-3-6-4, měděný Nexusy), GPU:ASUS GF6800ultra 425/1100@450/1200, Zdroj: Thermaltake Toughpower 600W, ZvukCreative SB Audigy2, HDD: Seagate 200GB SATA(60MB/s), 80GB PATA(45MB/s)-----CPU a GPU chlazeno samostatnýma vodníkama http://peetrees.wz.cz/voda.jpg
PeetRees
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PeetRees »

Likedi píše:co mám s PIV zkušenosti, tak přežijou i ránu o beton;) narovnat piny, zasadit do patice a jede => já říkám, že ten počítač dřív přestane stačit na office(budoucí, samozřejmě více náročný) než chcípne, případně ho budeš používat jako hudební přehrávač, jako dnes lidi používaj PIčky MMXkovy:D... a jestli myslíš furt zapnutý jak dlouho vydrží v kuse zapnutej, tak jestli tam máš winy tak odhaduju 5 minut :lol: :lol:
myslíš ránu o beton tak že ho jen pustíš na beton z 2m...anebo se pořádně rozmáchneš a pořádně s nim mrdneš o beton? :-)
Deska:MSI i865PE Neo2 Platinum (na chipsetu CoolerMaster RT-UCL-L4U1 Blue Ice 2), CPU:Intel P4e 2.8GHz@4.01GHz 1.48V, RAM:2x512 Kingmax 476(čtení 6GB/s, zápis 4,1GB/s, 2-3-3-6-4, měděný Nexusy), GPU:ASUS GF6800ultra 425/1100@450/1200, Zdroj: Thermaltake Toughpower 600W, ZvukCreative SB Audigy2, HDD: Seagate 200GB SATA(60MB/s), 80GB PATA(45MB/s)-----CPU a GPU chlazeno samostatnýma vodníkama http://peetrees.wz.cz/voda.jpg
Satiriasis
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Satiriasis »

Tak myslim ze v dnesni dobe na nejnovejsich programech ci hrach bys 3.5Ghz Prescotta nedal. Hodne zalezi na optimalizaci driveru a BIOSu pro zakl. desky,proto testy drive ukazovaly hodne nesrovnatelne vysledky. A proc to lidi kupujou je celkem jasny na soucasnych revizich pro s775 jde suprove taktovat a na ty frekvence bys NW v zadnym pripade nedal. Jinak mam na max. ot vetraku do 50st a to myslim ze taky neni zas tak moc. Ale to uz do toho threadu nepatri,tak bych to tu lock
Odpovědět

Zpět na „Procesory Intel“