instalace NF2 na disk pod KT400

Pro procesory AMD Athlon, Athlon XP, Duron a Sempron.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

instalace NF2 na disk pod KT400

Příspěvek od Stoobi »

Zdravím, měl bych takový dotaz...možná je to v nesprávné sekci, ale zase mi to přišlo nejvhodnější. Do teď jsem měl desku s KT400 a PATA disk. Ale dostala se mi za výbornou cenu do rukou deska viz podpis s NF2. Ale jelikož si nemůžu dovolit reinstal winXP a ani přechod na novej disk kvůli internetu (mám debilní zapojení). Takže jedinou možností je nainstalovat ovladače pro NF2 na ten disk...ale musel bych to udělat pod KT400 jelikož mě to prostě po zapojení nové desky nepustí ani do win - restartuje to.

Když ty ovladače nainstaluju teď (pod KT400) nestane se nic? A pojede to pak na nové desce? Stačí mi jen se dostat do win...pak už si s tím pohraju...

Díky za každou radu...snad se to tady už neřešilo...trochu jsem hledal, ale nevšiml jsem si ničeho... :oops:
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

Nez vymenis desky, tak odinstaluj vsechny drivery k puvodni desce, je dost pravdepodobne, ze se ti to pak povede rozbehnout, ale predpokladam ze to jistis imagem.
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

OK, jen co k tomu bude trochu času, tak to zkusim...mám tady pak ještě jeden novej 250GB SATA disk, na něj jsem hodil system novej...ale prostě tam nerozjedu net. Takže musím zůstat u starého disku...

Tak zatím díky a zkusím to co nejdříve... :wink:
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

Stoobi píše:OK, jen co k tomu bude trochu času, tak to zkusim...mám tady pak ještě jeden novej 250GB SATA disk, na něj jsem hodil system novej...ale prostě tam nerozjedu net. Takže musím zůstat u starého disku...

Tak zatím díky a zkusím to co nejdříve... :wink:
Pockej, rozjeti internetu je jedinej duvod ? To ses pripojenej pres druzice NASA a zapomel si heslo ? to nejak nechapu :wink:
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Ale ne...prostě nevím, jestli by se mi povedlo přetahat všechny programy atd. co potřebuju na novej disk. + mám WiFi net přes USB a když jsem ho zkoušel na čistejch win, tak to prostě nic nevidí...tak nevím...a zrovna se mi nechce dávat 300,-Kč za instalaci od providera. Až bude hotovej router, tak pak asi nic jiného nezbyde...ale zatím bych to rád rozjel tak nějak provizorně...
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Počkat, teď jsem nad tím tak zapřemýšlel, ještě jsem neměl čas, abych se k tomu dostal, ale jak můžu odinstalovat drivery k desce? Asi jsem lama, ale zrovna se to nějak neuvědomuju... :oops:
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Odebrat 4 in 1, audio, grafiku atd.
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

No dobře, audio a grafiku to je jasný, ale jak odeberu 4in1? To v nainstalovanejch aplikacích nemám... :sad:
RickM
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RickM »

Stoobi píše:No dobře, audio a grafiku to je jasný, ale jak odeberu 4in1? To v nainstalovanejch aplikacích nemám... :sad:
Pokud si je někdy instaloval, tak bys je tam měl mít :roll: Jinak zkus ve správci zařízení, klikni na HW kterému chceš odebrat ovladač pravým tlačítkem, vlastnosti , karta ovladač..... ( vrátit změny ovladače (win), odinstalovat))
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

RickM píše:
Stoobi píše:No dobře, audio a grafiku to je jasný, ale jak odeberu 4in1? To v nainstalovanejch aplikacích nemám... :sad:
Pokud si je někdy instaloval, tak bys je tam měl mít :roll: Jinak zkus ve správci zařízení, klikni na HW kterému chceš odebrat ovladač pravým tlačítkem, vlastnosti , karta ovladač..... ( vrátit změny ovladače (win), odinstalovat))
...Zaťukáš na 4in1 a máš tam přepínač install a uninstall :wink:
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

No to jo...to je jasný, ale problémem je právě to, že je nemůžu nikde najít...

Ovladače instalovaný jsou (přímo z CD od té desky - tedy Autoinstall Via), ale nikde ve správci zařízení ani v programech nic, co by bylo k desce není, takže to nemůžu odinstalovat...:(
RickM
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RickM »

Stoobi píše:No to jo...to je jasný, ale problémem je právě to, že je nemůžu nikde najít...

Ovladače instalovaný jsou (přímo z CD od té desky - tedy Autoinstall Via), ale nikde ve správci zařízení ani v programech nic, co by bylo k desce není, takže to nemůžu odinstalovat...:(
Já bych se tedy pomodlil aby se mi ten modem povedl znovu nastavit a zformátoval bych disk.... Stejně měnit prkno bez čistý instalace nebude dělat dobrotu 8-)
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

njn...já už jsem udělal čistou instalaci na ten disk, jenže to začízení na net prostě nejde nainstalovat, jakoby to vůbec nevidělo USB porty, i když pod win normálně jdou, nabízí to připojení jen přes Fireware a to nepotřebuju. Až dodělám router, tak ten 40GB disk snad přehodím na něj, pokud teda půjde na tý starý desce (mATX v podpise). A pak už není co řešit, ale provizorně bych potřeboval předělat takhle, abych mohl jet na nový desce...takhle mi zbytečně leží na stole... :oops:
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Stoobi píše:No to jo...to je jasný, ale problémem je právě to, že je nemůžu nikde najít...
Tak ten 4in1 stáhni z netu....
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Myslíš, abych ten 4in1 stáhnul, nainstalovat (čímž nahradit stávající ovladač) a pak zase odinstalovat...chápu to správně?
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Stoobi píše:Myslíš, abych ten 4in1 stáhnul, nainstalovat (čímž nahradit stávající ovladač) a pak zase odinstalovat...chápu to správně?
Jj
Odpovědět

Zpět na „Socket A a Slot A“