nvidia driver

Všechny ovladače, problémy, řešení a doporučení pro grafické karty a nebo jejich BIOSy.

Moderátoři: morke, Walker1134

Odpovědět
egro
Nováček
Nováček

nvidia driver

Příspěvek od egro »

Cauko,
chcel by som sa opytat kde najdem (najlepsie kompletny link) najnovsi ovladac grafickej karty: NVIDIA RIVA TNT2 Model64/Model64Pro.

DAKUJEM!!!
random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od random »

Takejto starej karte uz k lepsiemu vykonu nepomoze naozaj nic......, podobne problemi sa tu naviac uz riesili X krat skus si precitat starsie prispevky.......
Ja osobne by som pri tejto karte skoncil max. pri serii 4x.xx ( a mozno aj starsie.... ) ... najlepsie individualne otestovat podla toho co pouzivas.....
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
egro
Nováček
Nováček

Příspěvek od egro »

Ale ja mam problem ze mam nainstalovany ovladac od microsoft presnejsie dodavany vo Win XP Pro SP1.
A chcel by som nainstalovat nieco novsie lenze, ked hladam na stranke nvidia nejaky driver hned sa tam zamotam a neviem ktrory je vhodny... :-D
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

http://www.nvidia.com/content/drivers/drivers.asp

Graphics driver -> Geforce and TNT2 -> tvůj systém

osobně bych pak vlevo klikl na Archive a stáhl třeba verzi 40.72, jak píše random, pro starý karty budou lepší
ignorelist: kremrole a dezoláti
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“