Zdravím, borci mám problém se zvukovkou SB Live 24 bit
Mám ji tři dny a nemůžu ji nastavit s TV kartou Winfast expert, FM funguje jak má a TV zvuk nejde ovládat myší ani klávesnicí ani ovládáním. Má být nastaveno Line -in, ale to mi vůbec nehraje.
Předtím jsem měl integrovanou zvukovku a šlo to perfektně.
Poradíte mi někdo ???
Dík moc
SB LIve 24 bit a TV karta Winfast Expert nejde zvuk
Moderátor: CageJ
- Franta1
- Nováček

-
- Pleshoun
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Franta1
- Nováček

-
- Pleshoun
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Takže jestli tomu dobře rozumím...
Máš verzi Leateka s tím kabílkem pro výstup zvuku pro propojení se zvukovkou uvnitř skříně...
Tenhle kabílek máš připojenej na AUX na zvukové kartě...
Rádio normálně hraje a jediný problém je že ti nejde regulovat zvuk u TV?
Při tomto zapojení je jediné správné nastavení nastavit pro přehrávání i nahrávání AUX... Pokud to nehraje, koukni do ovládacího panelu zvuku a zkontroluj úrovně hlasitosti na masteru a AUX (někdy si to aplikace z nepochopitených důvodů stáhne nebo udělá mute)
Pokud není problém tady tak bych zkusil udělat něco co pomohlo mě s jiným problémem...
Odinstaluj aplikaci ke zvukovce a nech jí jen ovladač... Dej si zobrazit ovládání hlasitosti klasické wokŇouzácké... přes toto ovládání zkontroluj opět nastavení hlasitostí a vyzkoušej televizi... (někdy dělají ty aplikace ke zvukovkám divy)
Další možnost je vyzkoušet úplně nové ovladače ke všemu zúčastněnému...
Máš verzi Leateka s tím kabílkem pro výstup zvuku pro propojení se zvukovkou uvnitř skříně...
Tenhle kabílek máš připojenej na AUX na zvukové kartě...
Rádio normálně hraje a jediný problém je že ti nejde regulovat zvuk u TV?
Při tomto zapojení je jediné správné nastavení nastavit pro přehrávání i nahrávání AUX... Pokud to nehraje, koukni do ovládacího panelu zvuku a zkontroluj úrovně hlasitosti na masteru a AUX (někdy si to aplikace z nepochopitených důvodů stáhne nebo udělá mute)
Pokud není problém tady tak bych zkusil udělat něco co pomohlo mě s jiným problémem...
Odinstaluj aplikaci ke zvukovce a nech jí jen ovladač... Dej si zobrazit ovládání hlasitosti klasické wokŇouzácké... přes toto ovládání zkontroluj opět nastavení hlasitostí a vyzkoušej televizi... (někdy dělají ty aplikace ke zvukovkám divy)
Další možnost je vyzkoušet úplně nové ovladače ke všemu zúčastněnému...
- Franta1
- Nováček

-
- Pleshoun
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Jo třeba tahle:
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=29959
Kámoš to má se stejnou TV kartou jako ty a nemá problém...
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=29959
Kámoš to má se stejnou TV kartou jako ty a nemá problém...