SB LIve 24 bit a TV karta Winfast Expert nejde zvuk

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Franta1
Nováček
Nováček

SB LIve 24 bit a TV karta Winfast Expert nejde zvuk

Příspěvek od Franta1 »

Zdravím, borci mám problém se zvukovkou SB Live 24 bit
Mám ji tři dny a nemůžu ji nastavit s TV kartou Winfast expert, FM funguje jak má a TV zvuk nejde ovládat myší ani klávesnicí ani ovládáním. Má být nastaveno Line -in, ale to mi vůbec nehraje.
Předtím jsem měl integrovanou zvukovku a šlo to perfektně.
Poradíte mi někdo ???
Dík moc
Pleshoun
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pleshoun »

Kam máš připojený audio výstup z TV karty?
V nastavení té aplikace musíš zvolit, na který vstup se má ovládání hlasitosti vztahovat...
Dále v nastavení hlasitosti we windows (nebo ovladači té zvukovky) zkontroluj jestli není stažená hlasitost line-in popř. požadovaného vstupu...
Franta1
Nováček
Nováček

Příspěvek od Franta1 »

Výstup z TV karty mám do zvukovky, to mám dobře, protože FM jede tak jak má, nastavení je tam Auxiliary v přehrávání a nahrávaní, ale v TV mi nejde nastavit stejný nahrávaní a přehrávání. Když to nastavím jako u FM tak to prostě nehraje
Pleshoun
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pleshoun »

Takže jestli tomu dobře rozumím...
Máš verzi Leateka s tím kabílkem pro výstup zvuku pro propojení se zvukovkou uvnitř skříně...
Tenhle kabílek máš připojenej na AUX na zvukové kartě...
Rádio normálně hraje a jediný problém je že ti nejde regulovat zvuk u TV?

Při tomto zapojení je jediné správné nastavení nastavit pro přehrávání i nahrávání AUX... Pokud to nehraje, koukni do ovládacího panelu zvuku a zkontroluj úrovně hlasitosti na masteru a AUX (někdy si to aplikace z nepochopitených důvodů stáhne nebo udělá mute)

Pokud není problém tady tak bych zkusil udělat něco co pomohlo mě s jiným problémem...
Odinstaluj aplikaci ke zvukovce a nech jí jen ovladač... Dej si zobrazit ovládání hlasitosti klasické wokŇouzácké... přes toto ovládání zkontroluj opět nastavení hlasitostí a vyzkoušej televizi... (někdy dělají ty aplikace ke zvukovkám divy)

Další možnost je vyzkoušet úplně nové ovladače ke všemu zúčastněnému...
Franta1
Nováček
Nováček

Příspěvek od Franta1 »

nazdárek díky za rady, měl jsemt u kamoše na tenhle problém a zkoušeli jsme úplně všechno a on do toho dělá. Poradil mi jediný řešení a to buď vyměnit zvukovku nebo TV kartu, prostě se to hádá a nejde to zkomletovat.
Nevíš o nějaké dobré a kvalitní zvukovce která by se nehádal s TV kartou?
Pleshoun
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pleshoun »

Jo třeba tahle:
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=29959

Kámoš to má se stejnou TV kartou jako ty a nemá problém... 8-)
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“