Stálé odesílání dat do internetu

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
Aderon
Začátečník
Začátečník

Stálé odesílání dat do internetu

Příspěvek od Aderon »

Chci se zeptat za svého známého. Má Internet Expres 256/64 a jakmile dá připojit k internetu tak mu počítač začne odesílat stále nějaká data do internetu a nelze to nijak zastavit než odpojením od internetu. Smůla je v tom, že nelze vůbec data přijímat a tak se nikam nepřipojí. Zkoušel jsem projet počítač antivirem a našlo mi to jeden zavirovaný soubor s Win32-Trojan. Nevím jestli to může být tímto souborem, ale to se mě nezdá.Soubor jsem samozřejmě odstranil. Zkoušel jsem pr.Ad-aware ale po vyčištění se také nic nezměnilo. emá někdo z Vás alespoň náznak čím to může být. Díky sestava Duron 1GHz,256 MB,modem Sagem,grafiku nevím a OS Windows 2000 myslím SP 4.
Zákl. deska ASUS M2N-E ultra 570,zdroj 400W,RAM GEIL 2GB/677Mhz CL3,ATI Radeon 1950 GT 256MB RAM, disk Samsung 160GB,case ASUS
kuavik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kuavik »

prvni vec, kterou by udelal, je dat tam firewall (treba kerio) , at vidis kam a pres co data tecou. a mozna bych se i obtezoval se zapnutim monitorovani "bezpecnost systemu" (v keriu), tak se da taky ledacos odhalit.
zkus trojan remover, spybot
jinak to samo muze byt virem, ale taky je mozny ze je neco spatne nastaveno,
co hlasi ikonka pripojeni k siti?
jo a co konkretne za soubor si odstranil?
Toshiba P100-10P

******** http://www.kuavikphoto.zde.cz ********
Aderon
Začátečník
Začátečník

Zkusím to

Příspěvek od Aderon »

Ten firewall by mohl zabrat, ale soubor který byl napaden virem jsme smazali a název si nepamatuju.
Zákl. deska ASUS M2N-E ultra 570,zdroj 400W,RAM GEIL 2GB/677Mhz CL3,ATI Radeon 1950 GT 256MB RAM, disk Samsung 160GB,case ASUS
Joži
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joži »

daj tam kerio a zisti si co ti ten traffic robi, mozno to je nieco z lokalky, najprv si pekne zisti co to robi a potom maz :)
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“