Diablo 1 + 2 + datadisky

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět

Která postava je nejlepší?

Amazon
13
6%
Assassin
15
7%
Barbarian
49
21%
Druid
18
8%
Necromancer
37
16%
Paladin
61
27%
Sorceress
35
15%

Celkem hlasů: 228
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

KOFis píše:sem jen realista, nez diablo 3 vyjde tak vy kinder uz budete chodit do prace a po odpolednech budete na prochazkach se svyma detma :)
Kinder! :lol: A jak můžeš vědět, že už do práce nechodíme a nějaký "bubáky" nemáme?? :wink:
The Kingdom Of Khandaras Has Fallen Into Chaos
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
DewiL
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DewiL »

Luke píše:2 Dewil: Sry, ale to je fakt prasárna. Nejsem "english master" :roll: , ale v diablu jsem rozumněl všemu.
Já v D2 češtinu nemám, mě to neříkej :roll:
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

Dewil píše:Já v D2 češtinu nemám, mě to neříkej :roll:
Sorry, to mělo být na TotalTruma, jsem se uklikl. Tobě jsem chtěl napsat, že v Diablu 1 se dalo běhat "ale jen po městě" - díky datadisku "Hell Of Fire" :wink:
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Luke píše:díky datadisku "Hell Of Fire" :wink:
Hellfire proboha :roll:
ignorelist: kremrole a dezoláti
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

zombux píše:
Luke píše:díky datadisku "Hell Of Fire" :wink:
Hellfire proboha :roll:
No jo :oops: sypu si popel na hlavu. Ale běh tam byl umožněn. :)
DewiL
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DewiL »

2TotalTrum:
ObrázekObrázekObrázek
  1. Shiver Armor - Pridava urcitej pocet % do defence. Celkem se to hodi. Mam to na lvl 1, ale predmety me to vylepsujou na lvl 5, takze dfnc bonus 69% (// shiver armor a energy shield muzes pouzivat soucasne, takze pohoda)
  2. Frozen Orb - IMHO nejlepsi ledovy kouzlo. Jestli to budes pěstovat, tak zabijes kazdou potvoru, ktera neni imune to cold... Pěstovat :)
  3. Cold Mastery - Snizuje resistence protivniku na cold (plati to i pro protivniky ,,imune to cold") ... Nevim, ja to pěstuju...
  4. warmth - zvysuje se rychlost pribivani many. Sam to mam na lvl 5...
  5. Fire wall - neni co dodat. Proste Fire wall.... Pěstovat :)
  6. Fire mastery - zvysuje damage ohnivymi kouzli, hodi se to... Pěstovat :)
  7. Lightning mastery - zvysuje damage bleskovymi kouzli. Zda se me, ze to aji zvysuje dobu, jak dlouho vydrzi energy shield .... podle toho, jak budes pestovat lightning skilly, tak do toho davej....
  8. Energy Shield - mam to na lvl 2, ale predmety me to vylepsujou na lvl 6, takze 50% utoku zpusobenyho na me, jde do many :)
  9. Teleport - lvl 1. Vic ani skill. Kdyz to pestujes akorat se zmensuje narocnost na manu, coz je u sorcky zbytecnost... Radsi ty bodiky narvi do warmth
  10. Chain Lightning - nez sem se dostal k Frozen Orbu, tak sem to pouzival casto. Ted, kdyz sem lvl 40, me to pride zbytecny...
uf...

Jeste se musim pochlubit svou skvelou hulkou, kterou sem nasel pri online parbe s @llb_inem... Za chvilku to editnu a poslu obrazky, tak to sledujte :)

// takze moje skvela hulka :) http://forum.pctuning.cz/gallery/albums ... hot022.jpg

2 total trum: na to screenu mas aji, jak mam vylepseny vlastnosti (sila, obratnost....)
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

... :evil:
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne čtv 7. dub 2005, 18:46, celkem upraveno 1 x.
DewiL
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DewiL »

@llb_in píše:stejne jsi dostal. tech 15 levelu se projevilo :) a to jsem nemel kostry 8)
15 levelu? Kolik ze si ty level? Ja sem 40. Kdyz posles par bone spiritu, tak me celkem zabavis, musim se furt odteleportovavat... Ale ubral sem ti jednou pul zivota... :)

// aha, takze rozdil neni 15 levelu, ale 25. to se pak ma clovek divit :lol:
Návštěvník

Naposledy upravil(a) Návštěvník dne čtv 7. dub 2005, 18:46, celkem upraveno 1 x.
DewiL
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DewiL »

@llb_in píše:nedal by nekdo hardcore game? 8)
aji jo, ale jestli zahynu driv nez ty, tak to bude nuda cekat na tebe :D
bali
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bali »

Dewil píše:// takze moje skvela hulka :) http://forum.pctuning.cz/gallery/albums ... eenshot022.
Hmm, ta hůl je vážně masťácká, lepší jsem asi ješte neviděl, taky bych si dal líbit. Co takhle dát mulťák, že bych ji od tebe koupil :oops:

Asi nebude prodejná co? Já taky s penězma už jen gambluju, protože jich mám nadbytek. :lol:

Proč jsi ale do ní proboha narval TIRa? Nevyplatilo by se počkat na nějakou vyšší runu, když už je to tak super hůl? :?
DewiL
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DewiL »

bali píše:
Dewil píše:// takze moje skvela hulka :) http://forum.pctuning.cz/gallery/albums ... eenshot022.
Hmm, ta hůl je vážně masťácká, lepší jsem asi ješte neviděl, taky bych si dal líbit. Co takhle dát mulťák, že bych ji od tebe koupil :oops:

Asi nebude prodejná co? Já taky s penězma už jen gambluju, protože jich mám nadbytek. :lol:

Proč jsi ale do ní proboha narval TIRa? Nevyplatilo by se počkat na nějakou vyšší runu, když už je to tak super hůl? :?
Sem si tu hulku zalohoval v atme :) , takze az najdu lepsi runu tak snad pak. Ten tir je tam snad jen kvuli 2 to mana after each kill asi tak....

Multiplayer dat samozrejme muzeme. na smetisti mame thread, kde se to domlouva... http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=30554

btw. hulku bych ti prodal, kdyby ti nevadilo, ze na ni bude muj nick :)
TotalTrum
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TotalTrum »

mr_sheen píše:jestli D3 bude tak to bude za hodne dlouho..jak zname bliz,tak nebudou nikam spechat...tak jak s ostatnimy tituly kdyz je vydavaly...ale zase kvalita..

lol ty hrajes D2 s cestinou? :-D to je na me moc:)))
ty asi nejsi normalni, s cestinou je to mnohem lepsi, muzes si vybrat co chces prelozit , treba jenom ty rozhovory !
Procesor: AMD Athlon 2000 XP +, Pamět: 512 MB ram DDR, Harddisk: 80gb seagate, Grafická karta: Geforce FX 5500 128 MB (nvidia) ovladače 56.72 WHQL, Základní deska: Kudoz KT/600. Win Xp proff. SP 2, +navíc Back-UPS CS 350
TotalTrum
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TotalTrum »

Dewil píše:2TotalTrum:
ObrázekObrázekObrázek
  1. Shiver Armor - Pridava urcitej pocet % do defence. Celkem se to hodi. Mam to na lvl 1, ale predmety me to vylepsujou na lvl 5, takze dfnc bonus 69% (// shiver armor a energy shield muzes pouzivat soucasne, takze pohoda)
  2. Frozen Orb - IMHO nejlepsi ledovy kouzlo. Jestli to budes pěstovat, tak zabijes kazdou potvoru, ktera neni imune to cold... Pěstovat :)
  3. Cold Mastery - Snizuje resistence protivniku na cold (plati to i pro protivniky ,,imune to cold") ... Nevim, ja to pěstuju...
  4. warmth - zvysuje se rychlost pribivani many. Sam to mam na lvl 5...
  5. Fire wall - neni co dodat. Proste Fire wall.... Pěstovat :)
  6. Fire mastery - zvysuje damage ohnivymi kouzli, hodi se to... Pěstovat :)
  7. Lightning mastery - zvysuje damage bleskovymi kouzli. Zda se me, ze to aji zvysuje dobu, jak dlouho vydrzi energy shield .... podle toho, jak budes pestovat lightning skilly, tak do toho davej....
  8. Energy Shield - mam to na lvl 2, ale predmety me to vylepsujou na lvl 6, takze 50% utoku zpusobenyho na me, jde do many :)
  9. Teleport - lvl 1. Vic ani skill. Kdyz to pestujes akorat se zmensuje narocnost na manu, coz je u sorcky zbytecnost... Radsi ty bodiky narvi do warmth
  10. Chain Lightning - nez sem se dostal k Frozen Orbu, tak sem to pouzival casto. Ted, kdyz sem lvl 40, me to pride zbytecny...
uf...

Jeste se musim pochlubit svou skvelou hulkou, kterou sem nasel pri online parbe s @llb_inem... Za chvilku to editnu a poslu obrazky, tak to sledujte :)

// takze moje skvela hulka :) http://forum.pctuning.cz/gallery/albums ... hot022.jpg

2 total trum: na to screenu mas aji, jak mam vylepseny vlastnosti (sila, obratnost....)
wow , diky moc
taky ze sis dal tolik prace, ja totiz akorat rozumel fire wall a jeste ten stit co je, jinak ja moc angicky neumim, skotro vubec
Procesor: AMD Athlon 2000 XP +, Pamět: 512 MB ram DDR, Harddisk: 80gb seagate, Grafická karta: Geforce FX 5500 128 MB (nvidia) ovladače 56.72 WHQL, Základní deska: Kudoz KT/600. Win Xp proff. SP 2, +navíc Back-UPS CS 350
DewiL
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DewiL »

TotalTrum píše:wow , diky moc
taky ze sis dal tolik prace, ja totiz akorat rozumel fire wall a jeste ten stit co je, jinak ja moc angicky neumim, skotro vubec
nemas zac, ale zkrat tu citaci...

//
TotalTrum píše:
mr_sheen píše:jestli D3 bude tak to bude za hodne dlouho..jak zname bliz,tak nebudou nikam spechat...tak jak s ostatnimy tituly kdyz je vydavaly...ale zase kvalita..

lol ty hrajes D2 s cestinou? :-D to je na me moc:)))
ty asi nejsi normalni
nebo umi anglicky :lol:
TotalTrum píše: s cestinou je to mnohem lepsi, muzes si vybrat co chces prelozit , treba jenom ty rozhovory !
taky sem to driv vyzkousel a prelozilo to rozhovory a zmrvilo to i nektery zbrane hlaskama typu: 2 k Fire Ball (sorceres only), adds 2 k cold damage... To fakt nemusim...
bali
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bali »

Dewil píše:Sem si tu hulku zalohoval v atme :)
Co to je atma? To je nějakej podraz na duplikování předmětů :twisted: ? Kolik by ta hůl tak stála 8-) ?
DewiL
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DewiL »

bali píše:
Dewil píše: Sem si tu hulku zalohoval v atme :)
Co to je atma? To je nějakej podraz na duplikování předmětů :twisted: ? Kolik by ta hůl tak stála 8-) ?
to neni podraz. to je program na prenaseni predmetu mezi postavami :) ... ehm, kolik by stala? rekneme ze treba 1 zlatak? :D // nebo nejaky zbozi pro sorcku na 40 lvl :onfire:
bali
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bali »

2Dewil:
Oki, udělám pár screenů, třeba si vybereš :)
DewiL
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DewiL »

bali píše:2Dewil:
Oki, udělám pár screenů, třeba si vybereš :)
nemusis, to se domluvime nekdy ve hre :wink:
Návštěvník

Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“