Padani Internet Expoleru
- FutureDog
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Padani Internet Expoleru
Prosim o pomoc. Muj problem je nasledujici. Zacal mi padat Internet Explorer, nekdy bezi delsi dobu, nekdy spadne hned. Zapnu, zobrazim stranku a ohlasi to klasickou chybu, dam NEODESILAT a okno IE se zavre. Nekdy jen to dane okno, nekdy vsechny IE co mam otevrene. Nekdy se mi taky nacte pouze cast stranky a konec, spravi to refresh nebo taky ne. Kvuli tomu sem delal novy wokna. Kdyz sem je udelal, tak za 2 dny mi to zaclo opet. Je to k zesileni. Mam Athlona 2000+, XP s integr. SP2, firewall Kerio a kvuli virum sem to projizdel NODem32, ktery mam jako staly antivir, dale sem zkousel AVG, AVAST. Zadny vir to nenaslo. IE stale pada. Zatim pouzivam FireFox, ten jede bez problemu. Prosim o pomoc, fakt uz nevim. Diky
- honny
- Středně pokročilý

Tohle dela kamosovi taky, tak si nainstaloval FF a neresi to.
// ma to bez trojanu, bez viru, bez toho, aby se mu tam nekdo hacknul... neni zadna lama
// ma to bez trojanu, bez viru, bez toho, aby se mu tam nekdo hacknul... neni zadna lama
Kód: Vybrat vše
desktop: Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G HDD | debian- cabman
- Středně pokročilý

Mě také nedávno začal padat IE6! Je vzláštní, že se to začalo stávat až poslední dobou. Dělalo mi to v dvou instalacích WinXP. Mašina je úplně čistá a všechno až na IE jede jak má. Vypozoroval jsem, že to většinou padne na stránkách s pochybným obsahem (crack, p, ... ). Ale nevím zda to má souvislost protože používám nod32 a ten nic nezachytí.
Vyřelilo to používání Opery nebo FireFoxu (preferuji Operu), která za dlouhou dobu používání spadla asi jednou a to byla asi jiná chyba.
Vyřelilo to používání Opery nebo FireFoxu (preferuji Operu), která za dlouhou dobu používání spadla asi jednou a to byla asi jiná chyba.
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.