Samtron 76DF
Moderátor: maXXmilian
- fivestar
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Samtron 76DF
Potřebuji poradit....Monitor mi zobrazuje "duchy".... Vedle každé ikony nebo i za písmem mám obrysy...Je to na reklamaci nebo je problém v nastavení ??? Díky za pomoc.... 
fivestar
- SleepY.664
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Samtron 76DF
Hmmm...a je to jen jakoby máznutý, žejo? U bílého písma na černým podkladu je to takovej efekt, jako chvost komety, ne? Jestli jo, tak je chyba u grafický karty (nekvalitní VGA výstup) a to nastavením, ani reklamací monitoru nevyřešíš. Jedině koupit nějakou kvalitnější grafárnu 
///EDITED: opraveny chyby...to je tak, když má člověk hlavu plnou ženských
///EDITED: opraveny chyby...to je tak, když má člověk hlavu plnou ženských
Naposledy upravil(a) SleepY.664 dne pát 25. bře 2005, 20:53, celkem upraveno 2 x.
- fivestar
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- fivestar
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
[quote="Sleepy.664"]Hmmm...a je to jen jakoby máznutý, žejo? U černýho písma ne černým podkladu je to takovej efekt, jako chvost komety, ne? .... Ne ,na černém podkladu a s černým písmem není vidět vůbec nic... 
fivestar
- SleepY.664
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Ješiš, sem hovadofivestar píše:Ne ,na černém podkladu a s černým písmem není vidět vůbec nic...Sleepy.664 píše:Hmmm...a je to jen jakoby máznutý, žejo? U černýho písma ne černým podkladu je to takovej efekt, jako chvost komety, ne? ....
...opraveno
A k tej grafice...od jakéhopak je to výrobce?
Se snížením obnovovací frekvence se ten duch jakoby zkracuje, se zvýšením prodlužuje, že?
- fivestar
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- SleepY.664
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
To by mohlo bejt jakýsi rušení. Byla-li by fotečka obrazu, tak jí sem pošli...třeba už ten "jev" někdo vidělfivestar píše:S tou obnovovací frekvencí jsem laboroval,výsledek žádný.Pořád je to stejné.Prostě mám vše dvojmo,za vším je slabý stín.Výrobce grafiky ti teď nepovím,krabice je na chatě.Já myslel,že ATI vyrábí jedna firma,ale že by Hong Kong ??? Nebo China ????![]()
![]()
- fivestar
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- fivestar
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- fivestar
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- sx02
- Mírně pokročilý