technicka otazka k licencnej politike Eset-u

Problematika virů a antivirů, zabezpečení PC - firewall, spyware, atd.
Odpovědět
johny128
Začátečník
Začátečník

technicka otazka k licencnej politike Eset-u

Příspěvek od johny128 »

muhehe :)
ak mam na kompe este stary nod 1.0 , ale stale platna licencia, stahuju sa najnovsie updaty..je mozne prejst bez problemov na nod 2.0 alebo sa aj nieco doplaca?a teraz ta hlavna otazka, ak sa nic nedoplaca, ako sa preinstaluje z nod 1.0 na 2.0 , aby sa mi prenieslo meno a heslo :) (lebo heslo nepoznam :oops: )
Luk
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Luk »

Člověče tak nevím jak je to u verze 1.0
Ale já psal na Eset s tím jestly mě nedají tip na nastvení Nodu pro extrémní citlivost a tak jsem ho pořádně nastavil.
taky mě odepsal ten člověk od nich,že vyjde vrez 2.5-(teď je beta nebo alespoň byla) a že až vyjde můžu ezrpoblémově přejít na verzi 2.5
bezplatně samozejmě a že ta už bude mít lepší testování a hlavně tam nepůjde navolit citlivost heuristiky,protože podle Esetu je tam rozdíl malý
takže tam bude jen standartní.No atvrdil mě že budu moc updatovat na všší verzi neprosto bezproblémově,proto ti radím napiš na Eset vše jim opiš a optej se přímo u nich.
Zde je mail:
servis@esetsoftware.cz

a tady je přímo mail na toho člověka Esetu,který se mě věnoval:
hak@esetsoftware.cz
Top notebook: Toshiba,Dell,IBM!!!!!!!!!!!!
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

Luk píše:a tady je přímo mail na toho člověka Esetu,který se mě věnoval:
hak@esetsoftware.cz
btw je to člověk, co má svůj tradiční sloupek v Computeru....to jen špetka OT na pravé poledne
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
Geeker
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Geeker »

MB: Gigabyte UD3R, CPU:E8400, RAM 2x 2048 A-DATA 1066, GK: Asus Matrix 4850, ZK: SB Audigy + CR Inspire 5300, HDD: Hitachi 250Gb, Samsung 500+640Gb, Hitachi 500Gb Backup, DVD Pioneer 106, CD-RW Teac 552E, Liteon iHAS424 Monitor: Samsung 970p

Obrázek Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Viry, antiviry a bezpečnost“