BNC

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

BNC

Příspěvek od Holda »

Cau mam monitor Samsung SyncMaster 997DF pripojenej pres d-sub a uvazuju ze koupim bnc kabely,myslite ze poznam zmenu v kvalite obrazu?
.
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Tot otazka... :wink: nekdy to pozant jde, nekdy ne.. ale ja bych do toho sel.. casto se objevi vyssi obnovovaci freqence a zlepsuje se barevne podani...
cabman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od cabman »

Tak přesně toto řeším. A našel jsem hrozně málo informací.
V celé ČR jsem sehnal jen jeden druh kabelu jako ten u mironetu ale mám strah ho koupit protože v zahraničních obchodech se kvalitní vga-bnc kabely prodávaj tak za 70E a tenhle stojí 250kč. A někde jsem slysěl že jsou nekvalitní.
Já to řeším jednak kvůli zvýšení kvality a jednak kvůli tomu že občas potřebuji dělat na dvouch pc (server+client) a přepínat vstupy monitoru je lepší než kupovat drahý přepínač. Ale k tématu, tajně doufám, že se kvalita obrazu také trochu zlepší ale chce to kvalitní kabel.

Pokud najdeš nějaké informace, diskuze, nebo prodejce který prodává jiný kabel než ten výše zmíněný tak dej určitě vědět.
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

.
cabman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od cabman »

no tak to je ten samý like
http://www.mironet.cz/DetailPage.asp?DPG=32482

když si vspomenu tak sem přiedituji ty zahraniční a v google zkusim vyhrabat nějaké info
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

Mam tu Samsung 1200NF (22" crt s plochou obrazovkou) na Matroxu G550. Jel jsem z počátku přes s-sub. Obraz celkem standartní po krajích trochu horší a v levém horním rohu cosi, bylo mi to divné, frekvence klasicky podle win stažený níž tak jsem dal bnc. Obraz se zdá celkově vyrovnanější po celé ploše barvy stejné, frekvence dle monitoru až na maximum (ne že by to předtím nešlo) a zdá se mi, že s frekvencí se zlepšuje ostrost. Momentálně tam mam 1280x1024/100Hz.
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
cabman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od cabman »

karf píše:Mam tu Samsung 1200NF (22" crt s plochou obrazovkou) na Matroxu G550. Jel jsem z počátku přes s-sub. Obraz celkem standartní po krajích trochu horší a v levém horním rohu cosi, bylo mi to divné, frekvence klasicky podle win stažený níž tak jsem dal bnc. Obraz se zdá celkově vyrovnanější po celé ploše barvy stejné, frekvence dle monitoru až na maximum (ne že by to předtím nešlo) a zdá se mi, že s frekvencí se zlepšuje ostrost. Momentálně tam mam 1280x1024/100Hz.
Pls, jaký a kde jsi koupil kabel vga-bnc?
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

cabman píše:
karf píše:Mam tu Samsung 1200NF (22" crt s plochou obrazovkou) na Matroxu G550. Jel jsem z počátku přes s-sub. Obraz celkem standartní po krajích trochu horší a v levém horním rohu cosi, bylo mi to divné, frekvence klasicky podle win stažený níž tak jsem dal bnc. Obraz se zdá celkově vyrovnanější po celé ploše barvy stejné, frekvence dle monitoru až na maximum (ne že by to předtím nešlo) a zdá se mi, že s frekvencí se zlepšuje ostrost. Momentálně tam mam 1280x1024/100Hz.
Pls, jaký a kde jsi koupil kabel vga-bnc?
byl v příslušenství k monitoru. Krabice za 30kkč. To by bylo aby tam nebyl. Prostě normální vga->bnc kabel.
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“