výroba volantu
- martin2600
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
výroba volantu
Někde jsem četl, že je možné si vyrobit vlastní volant k PC na gameport. Máte s tím někdo zkušenosti. Můžete sem hodit nějaký odkazy, kde by byl návod. Mám taky joystik, nepoužívám jej achtěl bych vědět zda mohu použít nějáké součástky na výrobu volantu z něj.
- Maxtor
- Začátečník

-
- Filip
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
nemas foto toho homemade volantu ???Maxtor píše:Kamos si kdysi vyrobil volant pomoci analogovyho joysticku a stavebnice merkur..Vypadalo to docela silene.. ale fungovalo to dobre..
"Linus Torvalds can do an infinite loop in five seconds… in his head."
Moje články
Moje články
- Maxtor
- Začátečník

-
Schvalne.. zavolam a zkusim sehnat..
Bylo to udelany tak, ze z takovejch dlouhejch soucastek udelal venec toho volantu.. omotal to molitanem, stahl provazkem, a potahl latkou.. drzelo se to fakt dobre.. To cely drzelo na dost robustni merkur konstrukci... a diky tomu, ze tech soucastek pouzil hodne, tak to bylo i pevny jaxvina.. fakt dobry..
No a pak prislo to peklo.. uprostred toho vseho byl namontovanej joystick a prez merkur kladky byl provazkama spojenej s tim volantem.. Pedaly byly vyrobeny z klavesnice.. proste kladkostroj jako prase..

Ale jak rikam fungovalo to sqele..
Jinak podle me je blbost tohle resit.. dneska se daj volanty sehnat pomerne levne.. podle me bude doma delanej volant bud neqalitni, a nebo prilis drahej na to aby se vyplatilo se do neceho takovyho poustet..
Bylo to udelany tak, ze z takovejch dlouhejch soucastek udelal venec toho volantu.. omotal to molitanem, stahl provazkem, a potahl latkou.. drzelo se to fakt dobre.. To cely drzelo na dost robustni merkur konstrukci... a diky tomu, ze tech soucastek pouzil hodne, tak to bylo i pevny jaxvina.. fakt dobry..
No a pak prislo to peklo.. uprostred toho vseho byl namontovanej joystick a prez merkur kladky byl provazkama spojenej s tim volantem.. Pedaly byly vyrobeny z klavesnice.. proste kladkostroj jako prase..
Ale jak rikam fungovalo to sqele..
Jinak podle me je blbost tohle resit.. dneska se daj volanty sehnat pomerne levne.. podle me bude doma delanej volant bud neqalitni, a nebo prilis drahej na to aby se vyplatilo se do neceho takovyho poustet..
- martin2600
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Joži
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- martin2600
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- €agle
- Středně pokročilý