ASUS WL500gx vyhazuje uzivatele
Moderátor: Don
- pan-x
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
ASUS WL500gx vyhazuje uzivatele
Nevi nekdo cim to muze byt ze? Mam 7 uzivatelu z toho 3 maji dobry signal a 3 horsi....ty s tim horsim signalem to vubec neveme (nevidi sit) jen kdyz restartuju APcko tak se nahlasi a po chvili je ot vykopne...zacalo mi to delat dnes a nevim proc....cely mesic to jelo bezproblemove
AMD PhenomII X3 720BE,Asus M3A78-EH, 4096RAM 1066MHz, 1TB HD Samsung, ATI HD4850,TV ATI
- johny128
- Začátečník

- pan-x
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
mno praveze jsem na vesnici a zadna jina wifi tu neni...a tem co to nejede sou treba uplne na stejnym miste jak co jim to jede (anteny 2m od sebe) Firmware sem zkousel a dela to porad...nejhorsi je ze oni to AP ani nevidi (sitovka nenajde)
AMD PhenomII X3 720BE,Asus M3A78-EH, 4096RAM 1066MHz, 1TB HD Samsung, ATI HD4850,TV ATI
- Stanley
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ja bych to tipoval na jeste jiny ruseni! Nemusi to byt zrovna jina WiFi, ale trebas jeste uplne jinej vysilac. Ale pokud jsou ty lidi jen par metru od sebe, tak je to divny.pan-x píše:mno praveze jsem na vesnici a zadna jina wifi tu neni...a tem co to nejede sou treba uplne na stejnym miste jak co jim to jede (anteny 2m od sebe) Firmware sem zkousel a dela to porad...nejhorsi je ze oni to AP ani nevidi (sitovka nenajde)
- pan-x
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
...ale nevim jak si mam vysvetlit to ze kdyz restartnu APcko tak tam jedou vsichni, ale po par minutach je to naraz vyhodi...(teda az na par co maji opravdu dobry signal)...jediny rozdil je ze sem sit pripojil na internet (wifi) ale i kdyz to pripojeni zrusim tak to dela
- pan-x
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele: