Existuje zpusob jak nastavit rozliseni TV vystupu u graf. karty?
Mam ntb HP s ATI mobility Radeon 9000. Rozliseni TV vystupu je 1024 x 768, coz znamena ze na TV, ktera ma PAL rozliseni se nezobrazi cely desktop. Nenasel jsem pusob, jak ho zmenit. Takze filmy si mohu poustet pouze v okne, ktere pracne nastavim, aby odpovidalo rozliseni TV. Pri nastaveni rezimu DIVADLO v ovladacich karty se sice veskere filmy zobrazuji automaticky fullscreen na TV, ale nelze u nich ovlivnit PAN&SCAN a u DivX navic nejsou videt titulky.
diky za kazdou radu
rozliseni TV vystupu
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- GLOWi
- Nováček

- Allatutti
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- ps47
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- GLOWi
- Nováček

No mne to vubec nenabidne 2 obrazovky. Musim si dat advanced a na zalozce obrazovky mam ext. monitor, display a TV. Aktivni obrazovky maji u sebe mala modra tlacitka, kde si muzete zakliknout, jestli to je primarni monitor, sekundarni(clone), extended (vlevo), extended (vpravo) . Ale nikde si tam nemuzu nastavit rozliseni, ani kdyz zvolim vlastnosti TV, kde si muzu zvolit normu apod. Ovladace mam nejnovejsi Omegy.
- cabman
- Středně pokročilý

Mám r9800 a předtím jsem měl r9200 který se choval stejně.
Já to nastavuji tak, že přehodím rozlišení obrazu na monitoru do 1024x768 a potom přepnu klávesovou zkradkou (jde to i v ovládacích panelech) výstup grafické karty na tv. Tzn vždy mi funguje jen jedno tv or monitor. Nevýhoda je, že to nemůžu přinutit, aby si pamatovala dvě rozlišení. A pokud to z monitoru přehodím na tv rovnou, tak se na tv obraz posouvá - není na tv celý. // možná řešení i pro tebe jen s jiným rozlišením
Způsou kdy jsou zapnuté oba výstupy se mě osobně neosvětšil, protože to kravilo s některými přehrávači. Nicméně někdo to tak provozuje. Proto doporučuji postup výše zmíněný.
Moje tv zobrazí rozlišení max 1024*768.
Já to nastavuji tak, že přehodím rozlišení obrazu na monitoru do 1024x768 a potom přepnu klávesovou zkradkou (jde to i v ovládacích panelech) výstup grafické karty na tv. Tzn vždy mi funguje jen jedno tv or monitor. Nevýhoda je, že to nemůžu přinutit, aby si pamatovala dvě rozlišení. A pokud to z monitoru přehodím na tv rovnou, tak se na tv obraz posouvá - není na tv celý. // možná řešení i pro tebe jen s jiným rozlišením
Způsou kdy jsou zapnuté oba výstupy se mě osobně neosvětšil, protože to kravilo s některými přehrávači. Nicméně někdo to tak provozuje. Proto doporučuji postup výše zmíněný.
Moje tv zobrazí rozlišení max 1024*768.
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
- ps47
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
no u mna to funguje nasledovne: pripojim TV,nabehnem do radeon9800p properties do displays (pravy mouseklik na desktop->settings->advanced),kliknem na TV a nastavim si PAL atd.potom sa vratim do settings (pravy mouseklik na desktop->settings,tam kde je obrazok dvoch monitorov s cislami 1 a 2),zakliknem monitor cislo 2,vyberiem si rozlisenie a colordepth,zakliknem extend my desktop onto this monitor,dam pouzit a som doma.na monitore pracujem a na tv bezi film.(musim ale pokarhat ati,kym som na to prisiel tak som si schuti zanadaval,nikde som totiz nenasiel navod ako to nastavit a myslim si ze drviva vecsina ludi pouziva tv-out presne tymto spusobom,a na clone mode zvysoka kasle.)