Nefunkční připojení po "režimu spánku"

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
Nox.lbc
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Nefunkční připojení po "režimu spánku"

Příspěvek od Nox.lbc »

Zdravim, tak už mi nezbývá nic jiného než se zeptat tady ;-)

Mám připojený PC a NB do sítě (RealTek) a PC přes Wi-fi do internetu, včera jsem konečně rozchodil sdílení souborů i internetu (po dlouhé době ;-) ... ale potom jsem na PC omylem hodil "režim spánku", PC se vypnul ... když jsem ho zapnul, síťovka na PC nebyla k dispozici (jakoby se odinstalovala) ... když jsem se pokoušel síťovku nainstalovat, tak mi ji to našlo jako "připojení k místní síti 3" (místo původních 2) ... status ikona píše síťový kabel byl odpojen (což je taky v hajzlu) .. kabel je v pořádku (předtím normálně fungoval na 100 poloviční režim) ...

Díky za jakýkoliv tip (nepočítám reinstal Windows, to jsem dělal včera ;-)

P.S.: Windows XP ...
Nikdy se nesměju nejlépe, mám strach, aby to nebylo naposled.
cabman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od cabman »

Nekraví náhodou to že máš zatrhnuto v ovladačí pro eth "povolit počítači vypínat zařizení z důvodu úspory energie"? Zruš zaškrtnutí.
Mě se síťovky po probuzení zapnou, ale možná na některých pc by to mohlo blbnout.
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
Nox.lbc
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nox.lbc »

cabman píše:Nekraví náhodou to že máš zatrhnuto v ovladačí pro eth "povolit počítači vypínat zařizení z důvodu úspory energie"? Zruš zaškrtnutí.
Mě se síťovky po probuzení zapnou, ale možná na některých pc by to mohlo blbnout.
To sem právě zaškrtnutý neměl ... no nic, už jsem přeinstaloval XPčka na obou PC a síťovku jsem musel hodit do jinýho slotu ;-) ...
Nikdy se nesměju nejlépe, mám strach, aby to nebylo naposled.
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“