Problem Konzistence HDD
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- Seldon
- Nováček

-
Problem Konzistence HDD
Koupil jsem ted novy disk Hitachi 7k250 250GB SATA. Disk jsem rozdleil na dva oddily, C : 10GB a D: 240GB. Zhruba po tydnu me to zacne hazet kontrolu konzistence na disku D a nic to nenajde.. NEvim co s tim vubec muze byt. Zhruba po mesici se mi ten HDD posral, tak jsem ho nechal reklamovat, dostal jsem novy a po tydnu mi to zase zacalo hazet kontrolu konzistence. Zajimave je, ze kdyz to Dcko naformatuju, tak to zase na tyden prestane delat , ale pak zase po tydnu znovu. Vubec netusim, co s tim muze byt. Pred tim novy hdd jsem mel take disk hitachi 7k250 ale 160GB a pres rozhrani IDE(PATA) a slapal v pohode. Dekuji za radu, Vaclav Pfeifer
Jo jeste ma konfigurace. SOLTEK KT600 RL, AThlon xp 2600++, 512MB RAM, ATI RADEON 9600XT.
Jo jeste ma konfigurace. SOLTEK KT600 RL, AThlon xp 2600++, 512MB RAM, ATI RADEON 9600XT.
- Maxtor
- Začátečník

-
- Maxtor
- Začátečník

-
No.. pokud ti to dela ten disk i po reklamaci, tak by to tim radicem mohlo byt.. Ale zase na druhou stranu by to asi netrvalo mesic... PATA ti jel v pohode, protoze jsou tyhle radice na boardu oddeleny a tim padem PATA poskozeney byt nemusi...
Kolikatku mas zdroj...? Mas to PC pretaktovane..? a kdyz tak jak...
Kolikatku mas zdroj...? Mas to PC pretaktovane..? a kdyz tak jak...
- Seldon
- Nováček

-
No zdroj mam 350W, ale koupil jsem ho s bednou. PC mam stare tak pul roku. procak jsem netaktoval.. Zajimave je, ze po to dela vzdy az zhruba po tydnu, naformatuju, tvari se Ok a po tydnu zase... U toho disku pred reklamaci, jsem na ty scandisky sral a pak uz jsem je preskakoval, a asi po mesici me ten HDD odesel(bios ho nasel, ale v instalatoru Xpcek se to seklo v polozce cheking hdd)
- Butch
- Středně pokročilý

Jen mě napadlo, jestli máš alespoň XP SP1.
Pokud ano, bude na vině řadič
Pokud ano, bude na vině řadič
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Seldon
- Nováček

-
- Butch
- Středně pokročilý

To se asi snadno nedá....zkus ještě update biosu.Seldon píše:Mam WIN XP SP2A jak tedy poznam vadny radic ? da se to nejak otestovat ??
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Seldon
- Nováček

-
- MaWa
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- Seldon
- Nováček

-
- MaWa
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
budeš se možná divit, ale tim kablem to často bývá...Seldon píše:No zkousel jsem ho dat na jinej s ata kanal a nic se nedelo, ale kablik jsem nemenil, navic pouzivam ten co jsem dostal k desce... Ze by to bylo i tim kablikem ? No zkusim koupit asi jiny... ale tim to asi nebude...
"A computer allows you to make mistakes faster than any other invention with the possible exceptions of handguns and Tequila."
- Seldon
- Nováček

-