jake sluchatka do 2000 na hrani?
Moderátor: CageJ
- Cujo
- Mírně pokročilý

jake sluchatka do 2000 na hrani?
jaka sluchatka? hrani cs,w3,d2
diky
diky
- Maxtor
- Začátečník

-
jedina volba...
Sennheiser EH 2200 (http://www.sennheiser.cz/eh2200.html)
nic jinyho v tyhle cenovce nema prachzadny smysl....
maji treba tady...
http://www.elektrospalicek.cz/detail.php?id=827
Sennheiser EH 2200 (http://www.sennheiser.cz/eh2200.html)
nic jinyho v tyhle cenovce nema prachzadny smysl....
maji treba tady...
http://www.elektrospalicek.cz/detail.php?id=827
- cabman
- Středně pokročilý

Sennheiser je velmi dobrá volba.
Ale já osobně mám Beyerdymanic DT531. Bohužel tato sluchátka jsou jiná cenová třída (v době nákupu 4k), ale věřím že tato firma vyrábí i lacinější modely.
Můžu dát pár postřehů zadarmo:
1. Nekupuj pecky nebo něco takového - nejlepší jsou mušle na celé uši.
2. Raději šáhni po otevřených sluchátkách protože mají jasnější zvuk.
3. Dej si pozor na délku napájecího drátu.
4. Vyhni se obloukem značkám Koss, Philips, ... . S tímto bude spousta lidí nesouhlasit, ale jako člověk který si potrpí na kvalitní zařízení jsem při koupi sluchátek vyskoušel a poslechnul hromady značek a typu a odvažuji si tvrdit že vím o čem mluvím. Prostě Beyerdymanic nebo Sennheiser.
5. NIKDY SLUCHÁTKA NEKUPUJ V OBCHOĎÁKU, ALE JEN V PRODEJNÁCH KDE TI DAJÍ VKLIDU POSLECHNOUT VÍC ZNAČEK A CENOVÝCH TŘÍD ABY JSI SI SÁM MOHL UDĚLAT OBRÁZEK. KAŽDÝMU SE LÍBÍ TROCHU NĚCO JINÉHO. PROTO NEDEJ NA ŽÁDNÉ RADY A ZKUS TO SÁM.
Protože jsem prošel mnoho diskusí na toto téma, tak jsem zjistil že né ve všech obchodech jsou ochotní. Proto si dovolím udělat malou reklamu na obchod
SACO spotřební elektronika, Na poříčí 19, Praha1
V tomto obchodě jsem nemohl než koupit, protože mi vše předvedli nechali porovnat a poslechnout.
Ale já osobně mám Beyerdymanic DT531. Bohužel tato sluchátka jsou jiná cenová třída (v době nákupu 4k), ale věřím že tato firma vyrábí i lacinější modely.
Můžu dát pár postřehů zadarmo:
1. Nekupuj pecky nebo něco takového - nejlepší jsou mušle na celé uši.
2. Raději šáhni po otevřených sluchátkách protože mají jasnější zvuk.
3. Dej si pozor na délku napájecího drátu.
4. Vyhni se obloukem značkám Koss, Philips, ... . S tímto bude spousta lidí nesouhlasit, ale jako člověk který si potrpí na kvalitní zařízení jsem při koupi sluchátek vyskoušel a poslechnul hromady značek a typu a odvažuji si tvrdit že vím o čem mluvím. Prostě Beyerdymanic nebo Sennheiser.
5. NIKDY SLUCHÁTKA NEKUPUJ V OBCHOĎÁKU, ALE JEN V PRODEJNÁCH KDE TI DAJÍ VKLIDU POSLECHNOUT VÍC ZNAČEK A CENOVÝCH TŘÍD ABY JSI SI SÁM MOHL UDĚLAT OBRÁZEK. KAŽDÝMU SE LÍBÍ TROCHU NĚCO JINÉHO. PROTO NEDEJ NA ŽÁDNÉ RADY A ZKUS TO SÁM.
Protože jsem prošel mnoho diskusí na toto téma, tak jsem zjistil že né ve všech obchodech jsou ochotní. Proto si dovolím udělat malou reklamu na obchod
SACO spotřební elektronika, Na poříčí 19, Praha1
V tomto obchodě jsem nemohl než koupit, protože mi vše předvedli nechali porovnat a poslechnout.
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
- Semi
- Začátečník

-
Naprostý souhlas s cabmanem. Rozhodně poslechnout v krámě, vzít si vlastní cd a poslechnout si víc typů i sluchátka od jedné firmy hrají velmi rozdílně. Sám používám Sennheiser a naprostá spokojenost. Kupoval jsem v jiným krámě a taky byly ochotný 
Amd Athlon 64 X2, ASUS M2N SLI DELUX, 2GB, Gainward 8600, Hitachi 7K250 160GB 8MB SATA
- cabman
- Středně pokročilý

Jen doplním, že to musí být kvalitní CD a ne hrůza mp3Semi píše:Naprostý souhlas s cabmanem. Rozhodně poslechnout v krámě, vzít si vlastní cd a poslechnout si víc typů i sluchátka od jedné firmy hrají velmi rozdílně. Sám používám Sennheiser a naprostá spokojenost. Kupoval jsem v jiným krámě a taky byly ochotný
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
- Maxtor
- Začátečník

-
Beyerdynamic je to nejlepsi co se da za rozumne penize sehnat.. jakoze jejich 770 a 990kova rada jsou sluchatka ktere cloveka dohaneji k masturbaci..
Bohuzel jsou s cenou na 6000,-..
Nanestesti nema Beyerdynamic nizsi cenove kategorie zastoupeny skoro zadnymi modely.. tzn. Sennheiser a nic vic...
Jinak naprosty souhlas.. vem si sve qalitni naposlouchane CD a vyraz do prodejen... a koss suxx
Nanestesti nema Beyerdynamic nizsi cenove kategorie zastoupeny skoro zadnymi modely.. tzn. Sennheiser a nic vic...
Jinak naprosty souhlas.. vem si sve qalitni naposlouchane CD a vyraz do prodejen... a koss suxx
- Dimm
- Nováček

-
Dobrý den, pročetl jsem hodně recenzí a příspěvků i tak bych se chtěl zeptat rozhoduji se mezi koupi sluchátek BEYERDYNAMIC DT 440 a SENNHEISER HD 555 (595 ale ty už jsou zase od 2 tisíce dražší). Bohužel jsem měl možnost slyšet pouze BEYERDYNAMIC jsem z Brna a nikde jsem SENNHEISER nenašel . Proto bych se chtěl zeptat jestli někdo nemá osobní zkušenost či prostě pro radu. Použiti převážně na PC (kvalitní výstup v podobě SB Audigy 2) a Hifi věže. A do budoucna plánuji koupi Hifi komponentů.
- kurri
- Začátečník

Tezko se radi,zalezi jaky zvuk Ti vyhovuje.Nejlepsi je poslech osobne,protoze kdyz Ti nekdo neco doporuci,tak se Ti ten zvuk sluchatek nemusi libit.Ja osobne bych asi doporucil Beyerdynamic DT 440.Sam vlastnim top model DT 880 a jsem velice spokojeny,ale jak rikam chce to osobni poslech!!!!!!!
Cpu:A64 3000+ (Win) AC 64 Ultra TC RAM:2x512MB 400DDR GeIL Value MB:MSI RS480M2-IL VGA:Sapphire Radeon X1600 Pro HDD:WD 160GB 8MB SATA Case:3R System R101 Zdroj:Chill Innovation 400W Monitor:SAMSUNG SyncMaster 997MB Sound:Creative X-Fi Repro: Elac BS 103.2
- Dimm
- Nováček

-
Jasné určitě by to chtělo si je poslechnout osobně problém je že v Brně jsem
SENNHEISER nikde pořádně nenalezl. Možná by to chtělo zajet přece jen do našeho hlavního města
a tam je vyzkoušet. Můžu se taky zeptat používáš sluchátka také na pc? Jaká je kvalita (oceníš je i na poslech přes pc)? Nerad bych je donesl domů a pak zjistil že dočasně jsou mě k ničemu. (než koupím nějaké slušné komponenty, problém je také v tom, že když jsou zkoušel DT440 tak mě je pustili snad přes tu nejdražší aparaturu co tam měli byla to sice paráda okamžitě sem si je zamiloval ale nevím o kolik to doma bude horší
)
SENNHEISER nikde pořádně nenalezl. Možná by to chtělo zajet přece jen do našeho hlavního města
- kurri
- Začátečník

Vyzkousej v Brne Studio Jasyko http://www.jasyko.cz/cz/index.html ,tam by sluchatka SENNHEISER meli mit urcite.Ja sluchatka na PC nepouzivam.Sluchatka mam napojeny na sluchatkovy zesilovac a CD/SACD prehravac.Je pravda,ze ty sluchatka napojena na pc nebudou hrat tak kvalitne jak na dobre aparature,ale to ses omezenej moznostmi PC a taky zalezi jak si narocny posluchac!!!Treba tu zmenu ani nepoznas.
Cpu:A64 3000+ (Win) AC 64 Ultra TC RAM:2x512MB 400DDR GeIL Value MB:MSI RS480M2-IL VGA:Sapphire Radeon X1600 Pro HDD:WD 160GB 8MB SATA Case:3R System R101 Zdroj:Chill Innovation 400W Monitor:SAMSUNG SyncMaster 997MB Sound:Creative X-Fi Repro: Elac BS 103.2
- Quakes
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No nevím jestli zrovna sluchátka SENNHEISER nebo BEYERDYNAMIC kategorie 3000Kč a více jsou to pravé na hry k PC podle mě jsou to spíš sluchátka pro poslech hudby na Hifi aparatuře a PC je nedokáže využít.
Na hraní her jako je Counter Strike jsou spíše vhodnější nějaké 5.1 sluchátka která umí dobře vykreslit prostorový zvuk a můžou tak majiteli zachránit mnoho virtuálních životů.
Já vlastním sluchátka ZALMAN ZM-RS6F THEATRE 6 a hraji Counter Strike Source takže mohu toto tvrzení potvrdit z vlastní zkušenosti a zážitek s prostorovým zvukem je mnohem větší než jen u sterea.
Bohužel ale tato sluchátka nejsou zrovna super vhodná pro poslech hudby ve stereu, ale pro méně náročného posluchače i hudebně postačí. Tato věc mě ale moc netrápí protože hudbu poslouchám na Hifi aparatuře a k ní mám i jiná sluchátka.
Na hraní her jako je Counter Strike jsou spíše vhodnější nějaké 5.1 sluchátka která umí dobře vykreslit prostorový zvuk a můžou tak majiteli zachránit mnoho virtuálních životů.
Já vlastním sluchátka ZALMAN ZM-RS6F THEATRE 6 a hraji Counter Strike Source takže mohu toto tvrzení potvrdit z vlastní zkušenosti a zážitek s prostorovým zvukem je mnohem větší než jen u sterea.
Bohužel ale tato sluchátka nejsou zrovna super vhodná pro poslech hudby ve stereu, ale pro méně náročného posluchače i hudebně postačí. Tato věc mě ale moc netrápí protože hudbu poslouchám na Hifi aparatuře a k ní mám i jiná sluchátka.
Intel Core i7-4930K 3,4GHz + Zalman CNPS14X, deska ASRock X79 Extreme9, 4x4GB RAM CRUCIAL Ballistix, SSD Crucial MX200 500GB + HDD 500GB, grafika Asus GeForce GTX 1070, case Corsair 300R Carbide Series, zdroj Seasonic X-650, zvukovka Asus Xonar Phoebus, DVDRW + BD-RE
Sbírka 14 ks mini PC Shuttle X + sbírka 100 ks grafických karet
Notebook – Asus M70V - Core 2 Duo P8400 2,26GHz, 17“ WUXGA, 4GB RAM, SSD Intel X25M 80GB a HDD WD 320GB, ATI Radeon HD3470, BD-ROM
Notebook – Asus M70V - Core 2 Duo P8400 2,26GHz, 17“ WUXGA, 4GB RAM, SSD Intel X25M 80GB a HDD WD 320GB, ATI Radeon HD3470, BD-ROM
- Dimm
- Nováček

-
No výše jsem psal že pc je jen začátek mám slušnou věž a plánuji koupi CD/SACD a dalších komponentů. Takže ty sluchátka chci už s ohledem do budoucna. Šlo mě jen o názor. Také by mě ještě zajímalo co používáš za sluchátkový zesilovač na internetu sem o nich moc nenašel rád si nechám poradit (i CD/SACD). Nevím jestli to sem patří začínám zabíhat spíše do diskuze která by se hodila na nějakém hifi fóru. Možná by to bylo lepší probrat přes ICQ pokud bych neotravoval Kurri. Pokud bys byl ochoten tak napiš a já ti sem dam mail kam ICQ poslat.
(Mimochodem dík všem za napsané příspěvky a rady)
(Mimochodem dík všem za napsané příspěvky a rady)
- Quakes
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Pokud chceš na PC hrát hlavně hry a hudbu budeš poslouchat přes Hifi tak by bylo asi nejlepší mít dvoje sluchátka jedny k PC a druhý k Hifi, pokud ovšem hry nehraješ ale chceš i na PC hlavně poslouchat muziku tak si pořiď nějaké ty výše zmíněné Sennheiser nebo Beyerdynamic nebo něco obdobného.
Zalman sluchátka 5.1 mám zapojené přímo do zvukové karty SB Audigy jede to bez problémů a bez rušení a dneska ty sluchátka už nestojí moc (něco přes 1000Kč) zvuk a hudba ve hrách je stejně vždy komprimovaná takže tato sluchátka jsou bohatě dostačující. Zalman ještě k těmto sluchátkům dělá i zesilovač 5.1 aby se sluchátka mohly použít i přímo u DVD přehrávačů co mají dekodér prostorového zvuku (analogový výstup 5.1) ale při tomto použití už to asi nebude to pravé.
A pokud uvažuješ o SACD jako o kvalitní hudbě s prostorovým zvukem tak bych se spíše orientoval na kvalitní AV zesilovač a reproduktory (ale skutečně kvalitní protože se sestavou reproduktorů 5.1 za 12000Kč ztrácí kvalita SACD smysl).
Zalman sluchátka 5.1 mám zapojené přímo do zvukové karty SB Audigy jede to bez problémů a bez rušení a dneska ty sluchátka už nestojí moc (něco přes 1000Kč) zvuk a hudba ve hrách je stejně vždy komprimovaná takže tato sluchátka jsou bohatě dostačující. Zalman ještě k těmto sluchátkům dělá i zesilovač 5.1 aby se sluchátka mohly použít i přímo u DVD přehrávačů co mají dekodér prostorového zvuku (analogový výstup 5.1) ale při tomto použití už to asi nebude to pravé.
A pokud uvažuješ o SACD jako o kvalitní hudbě s prostorovým zvukem tak bych se spíše orientoval na kvalitní AV zesilovač a reproduktory (ale skutečně kvalitní protože se sestavou reproduktorů 5.1 za 12000Kč ztrácí kvalita SACD smysl).
- Maxtor
- Začátečník

-
- Quakes
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Hodně záleží jak má která hra udělaný zvuk a možná i na zvukovce a taky jsem psal že na hudbu to moc není maximálně pro nenáročný poslech. Slyšel jsem už třeba sluchátka 5.1 Teac a ty jsou
Zalmany jsem kupoval v době kdy na trhu nebyla skoro žádná jiná alternativa, dneska už je to z výběrem mnohem lepší.
A hry co mají dobře udělaný prostorový zvuk tak jsou takhle prostě super a jen stereo = ochuzení.
Celkově je to jen mé doporučení pro ty kteří sem půjdou podle názvu Jaká sluchátka do 2000Kč pro hraní
Zalmany jsem kupoval v době kdy na trhu nebyla skoro žádná jiná alternativa, dneska už je to z výběrem mnohem lepší.
A hry co mají dobře udělaný prostorový zvuk tak jsou takhle prostě super a jen stereo = ochuzení.
Celkově je to jen mé doporučení pro ty kteří sem půjdou podle názvu Jaká sluchátka do 2000Kč pro hraní
Intel Core i7-4930K 3,4GHz + Zalman CNPS14X, deska ASRock X79 Extreme9, 4x4GB RAM CRUCIAL Ballistix, SSD Crucial MX200 500GB + HDD 500GB, grafika Asus GeForce GTX 1070, case Corsair 300R Carbide Series, zdroj Seasonic X-650, zvukovka Asus Xonar Phoebus, DVDRW + BD-RE
- Recon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
já bych bral tyto
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=28624
nemám rád takový ty potvory přes půl hlavy, raši neco konpaktního.
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=28624
nemám rád takový ty potvory přes půl hlavy, raši neco konpaktního.
- Maxtor
- Začátečník

-
No ne.. nemyslel jsem to jako vypad proti tobe.. jen uz jsem mel na hlave lecos, a ty zalmany byly hrozny.. a to jsou udajne jedny z nejlepsich 5.1 sluchatek na trhu..Quakes píše:Hodně záleží jak má která hra udělaný zvuk a možná i na zvukovce a taky jsem psal že na hudbu to moc není maximálně pro nenáročný poslech. Slyšel jsem už třeba sluchátka 5.1 Teac a ty jsou![]()
Ja bych sel do qalitniho overeneho vyrobku.. i kdyz je "jen" stereo.. tim myslim ony Sennheisery..
- Quakes
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
V pohodě tak jsem to ani nebral a na hudbu bych si ty sluchátka Zalman nekupoval šlo mě prostě jenom o hry protože většinou hraju po večerech nebo v noci což s reproduktory 5.1 abych nerušil okolí moc dobře nejde. Taky chápu to že pokud máš doma hodně kvalitní sluchátka a potom si poslechneš nějaké z těchto 5.1 tak to je pro tebe zklamání, když je já porovnám s Koss Porta Pro co mám doma tak ty Koss s přehledem u hudby vyhrají ale u her už není ten rozdíl tak velký takže dám přednost prostorovému zvuku který ten kvalitativní rozdíl předčí.Maxtor píše:No ne.. nemyslel jsem to jako vypad proti tobe.. ..
- killerTJ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Jak se tak dívám a čtu tak tady jsou sami znalci(audio analytici) kteří doporučují stereo sluchátka(která jsou určena pro kvalitní stereo CD přehrávače) pro hraní her na které jsou tyto sluchátka naprosto nevhodné(a ještě k tomu když je bude mít zapojené na on board zvukovce).
Pokud bych měl poradit já tak určitě nejaká 5.1 sluchátka ať už TEAC, ZALMAN, nebo ještě TRUST. Taková sluchátka jsou přímo určená na hraní her a možná i na poslouchaní a sledování DVD filmů. 
NOTE ACER TM 5720G (111) C2DM T7500 4GB HD2600 512MB