Sekání kvůli procesoru ?

Vše o procesorech Advanced Micro Devices.

Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee

Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

ad-aware 6 - nenašel nic
spybot - taky nic
antivir nějak blbe nechce stáhnout aktualizaci :(

sir.morpheus píše:Tak tenhle problem jsem mel taky!!! Zkus ten Ad-Adware nebo neco podobneho + nejaky antivir!!! Doporucuji ti to zkusit mi to jak rikam zachranilo system!! Zacne se to mozna sekat vic a vic alespon mi to delalo pak treba winy nabihaly i 4 minuty a vic! Zkus to a uvidis :wink:
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

No prostě to zatuhne , musím natvrdo restartovat, když se to kousne tak vidím to poslední co bylo na monitoru !!! a když třeba něco otevřu jakoby v tom seku a pak to hend zavču tak mě to zůstane JAKOBY otevřený (zůstrane tam obraz toho co sem měl otevřený), žádný seky nepředcházejí a HDD svítí
Butch píše:
Rammstein píše:..... No prostě se mi sekne kompl a to tak že zatuhne, ale všechno dělá dkyž třeba na ploše otevřu tento počítač taxe otevře a když ho zavřu tak zlstane na obrazovce !!!
Naposledy upravil(a) Rammstein dne pon 28. bře 2005, 10:57, celkem upraveno 1 x.
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

To už jsem dělal !!! zformátoval totálně celej disk a dělá to furt a neustále :(
Majk44 píše:to rammstein:Hmm.. jen kdyby si tohle napsal na zacatek!!! :)
Vyzkousej to co psal Butch...
je taky mozny ze to mas zaneseny nejakym spamem..
projed to ad aware...
vubec nejlepsi by bylo kdybys reinstalloval wokna...
cely to zformatuj a je! :x
sir.morpheus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sir.morpheus »

To jsi mel napsat hned ze uz jsi ho formatoval!! :roll: Aspon by jsme tu nepsali ty rady typu Ad-Adware a tak. No pises ze mas dva systemy! Takze mas je doufam na dvou ruznych discich je tak??? Protoze jestli je mas na stejnem muze to byt cele tim. A jestli je mas na dvou tak zkus neco z toho co poustis pod XP zahrat v tech ME!!
MOTHER BOARD: EPOX 8RDA3+ rev. 2.1 | CPU: AMD Athlon XP 2500+ @ 3200+ (1,85V) + 3D Coller ULTRA | Memory: Transcend 2x 256 MB DDR400 + 512 MB DDR400 Corsair CL2 | VGA: ATI Original 9500 256 bit. opened 9700 Pro 277/270 @ 370/310 (8 pipelines) + VGA Silencer | HDD: 2x Segate Baracuda 80GB + Maxtor 80GB | MONITOR: LG Flatron F900P 19¨ | Zdroj: Chill Inovation 400W | Case modding
MOTHER BOADR: Asus p5Q Pro |CPU: Intel Core 2 Duo E8400 - 3GHz@3,6GHz (zatim) + Noctua NH-C12P |Memory: 2x2GB DDR2 A-Data | VGA: ASUS EAH4850 TOP/HTDI 512MB 750/1200 + Arctic-Cooling Accelero S1 (Rev. 2) | HDD: 2x Segate Baracuda 80GB, 1x Maxtor 80GB, 1x WDC 610GB | Zdroj: Blue StormII
NB: Acer 3022LMi-...zatim NonOC:)
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

JJ neboj mám rozdělej disk :)
sir.morpheus píše:To jsi mel napsat hned ze uz jsi ho formatoval!! :roll: Aspon by jsme tu nepsali ty rady typu Ad-Adware a tak. No pises ze mas dva systemy! Takze mas je doufam na dvou ruznych discich je tak??? Protoze jestli je mas na stejnem muze to byt cele tim. A jestli je mas na dvou tak zkus neco z toho co poustis pod XP zahrat v tech ME!!
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Zkus ty hry pod winMe jak bylo řečeno jinak nemá cenu radit, pokud půjdou tak je to na 99% softwarovej problém. :wink:
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

Jj zkusím,. ale ted jsem byl v XP a tak do 2 hod se mi to seklo cca 6x
Dzin píše:Zkus ty hry pod winMe jak bylo řečeno jinak nemá cenu radit, pokud půjdou tak je to na 99% softwarovej problém. :wink:
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

Tak a ted jsem zjistil spíše začal svítit FURT svítí furt jako kdyby přemejšlel !!!!!!!!!!! :sad:
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Rammstein píše:Tak a ted jsem zjistil spíše začal svítit FURT svítí furt jako kdyby přemejšlel !!!!!!!!!!! :sad:
Jako disk? Kdy? Přitom zatuhnutí? Vypni v XP indexování.....!
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

Dzin píše:
Rammstein píše:Tak a ted jsem zjistil spíše začal svítit FURT svítí furt jako kdyby přemejšlel !!!!!!!!!!! :sad:
Jako disk? Kdy? Přitom zatuhnutí? Vypni v XP indexování.....!
no ted svítí furt...jsem to zrestartoval a přestal svítit a sekl a začal svíti v tahu...jaký indexování ? kde to je co to je ? :( sry že jsu taková lamka :(
sir.morpheus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

2Ramstein: A co v tech ME?? Ale podle toho co tetkom popisujes uz je jenom mala sance ze by to bylo softwaroveho razu. To vypada na nejaky harwarovy prusvih :(

Mrkni se jeste do Spravce uloh jestli v procesech neni nejaka zvlastni polozka co by vytezovala system i kdys je to velice nepravdepodobne vzhledem k tomu ze jsi formatoval disk a ani Ad-Adware nic nenasel.
MOTHER BOARD: EPOX 8RDA3+ rev. 2.1 | CPU: AMD Athlon XP 2500+ @ 3200+ (1,85V) + 3D Coller ULTRA | Memory: Transcend 2x 256 MB DDR400 + 512 MB DDR400 Corsair CL2 | VGA: ATI Original 9500 256 bit. opened 9700 Pro 277/270 @ 370/310 (8 pipelines) + VGA Silencer | HDD: 2x Segate Baracuda 80GB + Maxtor 80GB | MONITOR: LG Flatron F900P 19¨ | Zdroj: Chill Inovation 400W | Case modding
MOTHER BOADR: Asus p5Q Pro |CPU: Intel Core 2 Duo E8400 - 3GHz@3,6GHz (zatim) + Noctua NH-C12P |Memory: 2x2GB DDR2 A-Data | VGA: ASUS EAH4850 TOP/HTDI 512MB 750/1200 + Arctic-Cooling Accelero S1 (Rev. 2) | HDD: 2x Segate Baracuda 80GB, 1x Maxtor 80GB, 1x WDC 610GB | Zdroj: Blue StormII
Mike.Ace
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike.Ace »

sir.morpheus píše:2Ramstein: A co v tech ME?? Ale podle toho co tetkom popisujes uz je jenom mala sance ze by to bylo softwaroveho razu. To vypada na nejaky harwarovy prusvih :(

Mrkni se jeste do Spravce uloh jestli v procesech neni nejaka zvlastni polozka co by vytezovala system i kdys je to velice nepravdepodobne vzhledem k tomu ze jsi formatoval disk a ani Ad-Adware nic nenasel.
Me se na starem PC ve Win XP bez SP jen tak z niceho nic vypinal HDD :P Co treba zkusit SP2? Treba by pomohl...
Intel Core i7 930 @ standard frequency /// ASUS P6X58D Premium /// OCZ Platinum 3*2 GB DD3 RAM Triple Channel + KINGSTON HyperX Savage 3*4GB DDR3 RAM Triple Channel /// Sapphire Radeon 5850 1GB RAM /// SATA III Western Digital Black 1TB 64 MB Cache /// SATA II Western Digital Black 640GB 32MB Cache /// OCZ 600W Power Supply /// Samsung SyncMaster 2232BW /// Windows 10 Home 64bit ///
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

sir.morpheus píše:2Ramstein: A co v tech ME?? Ale podle toho co tetkom popisujes uz je jenom mala sance ze by to bylo softwaroveho razu. To vypada na nejaky harwarovy prusvih :(
Tam je všechno jak má bejt, ale nevím jak tady psal Mike.Ace, že by to pomohlo SP 2 protože mě to dřív nedělalo !!! Jako můžu to zkusit, ale problém je že SP2 nemám :( - jo a v ME csko pro jistotu ani nejde :(
Majk44
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Majk44 »

Rammstein píše:
Tam je všechno jak má bejt, ale nevím jak tady psal Mike.Ace, že by to pomohlo SP 2 protože mě to dřív nedělalo !!! Jako můžu to zkusit, ale problém je že SP2 nemám :( - jo a v ME csko pro jistotu ani nejde :(
sp2 stahnes na netu... www.microsoft.com
jinak bych zkusil. to naformatovat a dat tam jen jeden system. mozna by to momohlo
CPU: AMD Athlon XP 2600+@ 2,3GHz MB: MSI 2K7N2 nForce2 OP: PQI 2x256 RAM 400MHz GK: Sapphire Atl. Radeon 9550@9600 HDD: Cuda. 120GB OPM: CD-RW/DVD 48x24x48 ......FIREFOX.....RULEzzz
NB: Asus F5M, Ubuntu 9.10 karmic koala
sir.morpheus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Tak tady je kazda rada draha. Ale zkus projet disky ScanDiskem, jestli tam nemas vadne sektory ale to by zase XP nedovolily pravdepodobne instalaci :? a data by se spis ztracely a poskozovaly. Kazdopadne zkus jet chvili na ME at vis ze to taky nezacne a zkus poustet nejake veci co mas na disku s XPckama jestli ty pojedou v poradku. Protoze jestli jsi formatoval disk, dal tam XPcka a zacalo ti to hned delat tak to je zahada. No dalsi moznost jsou spatne ovladace nebo spatne nastavene XP. neprdelaval jsi neco popripade kdy ti to zaclo delat, tim tet myslim jestli sis nahodou nevsim ze to zaclo po instalaci nejakeho softwaru nebo ovladacu. Co ty na to :wink:

Popripade: Jeste mrkni na teplotu CPU :wink:
Majk44
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Majk44 »

jeste se zeptam ten procesor sis ted koupil?? nebo kdy ti to zaclo delat?
CPU: AMD Athlon XP 2600+@ 2,3GHz MB: MSI 2K7N2 nForce2 OP: PQI 2x256 RAM 400MHz GK: Sapphire Atl. Radeon 9550@9600 HDD: Cuda. 120GB OPM: CD-RW/DVD 48x24x48 ......FIREFOX.....RULEzzz
NB: Asus F5M, Ubuntu 9.10 karmic koala
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

sir.morpheus píše:Tak tady je kazda rada draha. Ale zkus projet disky ScanDiskem, jestli tam nemas vadne sektory ale to by zase XP nedovolily pravd
No teplota CPU je v poho kolem 50°C, a začalo to dělat až jsem tam dal paměti a ten procesor..... a není to třeba možný že ten procesor je špatně usazenej nebo něco takovýho ?
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

Majk44 píše:jeste se zeptam ten procesor sis ted koupil?? nebo kdy ti to zaclo delat?
Jak říkám tak 2 dny potom co jsem tam dal paměti a procesor
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Rammstein píše:.
No teplota CPU je v poho kolem 50°C....
Pokud je to teplota v klidu, tak mi až tak v poho nepřijde.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
sir.morpheus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

2Ramstein: Procesor spatne usadit nastesti nejde :wink: Pokud jsi teda nepouzival kladivo. :)

2Butch: 50 stupnu neni tak moc. Ikdys to nema pretaktovane! Zalezi taky co tamma za chladic a jestli je tam jiny nez jen na prociku :) Ja mam sice OC ale 49-52 iddle!

2Ramstein: Zkousel jsi jet chvili na tech ME co to dela treba po 4 hodinach a co ten ScanDisk zkusil jsi? Jsou to zpis takove nic moc rady ale zkus to pro jistotu :roll: Mrkni jake teploty ti dava BIOS jen tak.

A drive nez jsi mel ten procik pouzival jsi stejnou verzi XP?
Kua me uz fakt nic nenapada!

Hele a co kdys poustis compa co ti vypisuje BIOS za procik a frekvenci pameti. Protoze je dost dobre mozne ze to nemas v BIOSu nastavene, nevim jestli vsechny ale treba muj Bartik mel defaultne kdys jsem ho dal do desky 1100MHz a pameti byly taky jen na 100MHZ musel jsem upravit v BIOSu FSB. Takze se mrkni co ti pise klucina. :wink: :-D
Odpovědět

Zpět na „Procesory AMD“