Divny obraz po starte systemu

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
Axis
Začátečník
Začátečník

Divny obraz po starte systemu

Příspěvek od Axis »

Ked zapnem PC tak mi normalne nabehne system , ale namiesto obrazovky s pouzivatelmi mam uplne rosypany obraz (same ciary,a jak keby to boli artefakty), a po nejakej dobre mam modru obrazovku a nejaky problem s ati*** (neviem co) , restartnem komp, a vsetko uz nabehne v poriadku. Vzdy mi to spravi ked prvy raz zapnem pc, ked restartnem vsetko v pohode. Scanoval som system - Ad-aware,SpyBot,NOD 32 a nic :( pretaktovanie grafiky mam len ked si zapnem atitool (nemam ho nastaveny aby sa hned spustal po strarte win)... moze byt vadna grafika ? (vsimol som si ze mam v 3d marku 03 namiesto 3100 len 2900 bodov , aj ked to moze byt tym ze som menil desku)
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

popiš svoji sestavu, jakej tam je zdroj? zkoušels nový ovladače?
Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Divny obraz po starte systemu

Příspěvek od Dzin »

Axis píše:Ked zapnem PC tak mi normalne nabehne system , ale namiesto obrazovky s pouzivatelmi mam uplne rosypany obraz (same ciary,a jak keby to boli artefakty), a po nejakej dobre mam modru obrazovku a nejaky problem s ati*** (neviem co) , restartnem komp, a vsetko uz nabehne v poriadku. Vzdy mi to spravi ked prvy raz zapnem pc, ked restartnem vsetko v pohode. Scanoval som system - Ad-aware,SpyBot,NOD 32 a nic :( pretaktovanie grafiky mam len ked si zapnem atitool (nemam ho nastaveny aby sa hned spustal po strarte win)... moze byt vadna grafika ? (vsimol som si ze mam v 3d marku 03 namiesto 3100 len 2900 bodov , aj ked to moze byt tym ze som menil desku)
To vypadá na nabořený ovladače. Tak je reinstalni. Nebo zkus obnovení systému kdysi mi to dělalo něco podobného po naintalování aktualizací win.
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Axis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Axis »

robilo to aj na 5.1 , 5.2 , 5.3 , este odskusam omega drivers

zostava : Celeron 1,7 , 256 mb ram,80 wd hdd,r sapphire 9550 128,zdroj ec 300w s 12 fanom :sad:

mam pocit ze to pocitac spravi len ked "vychladne". a obnovovanie systemu mam vypnute

// zabudol som dodat, ze ked by mala nabehnut obrazovka s usermi,tak sa vypne monitor (strati signal), a ked asi po 1-2 sekundach nabehne,tak su tie divoke obrazce cez obrazovku
Axis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Axis »

takze grafikou to neni - skusal som u kamarata :wink:
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“