Prosím o pomoc.Nemůžu se zbavit chyb.hlášky při surfování

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
Luk
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Prosím o pomoc.Nemůžu se zbavit chyb.hlášky při surfování

Příspěvek od Luk »

Ahoj lidi.Snad jsem se trefil do správné sekce.
Já už nevím co s tím vypadá to že když používám pc-hraju hry,píšu ve wordu a jiné věci je vše v pořádku.Pokuď ale začnu surfovat na netu tak se po nějaké chvilce oběvý ono okýnko z hláškou,dám zavřít křížkem nebo ok a naběhně znovu,takhle jej celkem potvrdím tak 3x krát za sebou a pak je na delší dobu klid.
Ona hláška:

Just in time debug
An exception ´Runtimr Error´ has occurred in Script.
However, no debuggers are registered that can debug this exception.Unable to JIT debug.

nevíte něko čím to může být?
Kdysi mě to ukazovalo po čisté instalaci Windows Xp prof SP2 a ovladačů+pár zákl.prográmků a office ještě Microsoft scipt editor a furt to vyskakovalo při surfování.
Nakonec jsem kouka na netu pročetl jsem v en tu hlášku koukl do nápovědy kde psaly že to jsou ěnajké scripty v office nalezl jsem do office pročeetl.pak jsem office 2003 odinstaloval a znovu nainstaloval a bylo po problému.
Ale tuto hlášku u nevím co s ní co to může být a jaks e toho zbavím,nerad bych dával formát disku a vše instaloval pracně znovu a ještě by to moožná hlásilo to samé.jinak s původnímy windows xp prof staršáí verzí a office xp které tam něžely dobu an tom pc nikdy nic takového to nebylo.
Zkouším ještě skenovat stáhnutou trial verzí Nodu32 a Kav5pro jestly to není červ,jinak ale už nevím.
Díky moc pokuď mě s tím pomůžete.
Top notebook: Toshiba,Dell,IBM!!!!!!!!!!!!
johny128
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od johny128 »

aky prehliadac?robi ti to na hociakych strankach alebo len na urcitych?
Luk
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Luk »

Johny128 ,no víš ono to dělá na většine stránkách alspoň to tak vypadá.Ale vím že mě to nabíhalo na alzasoft,czechcomputer a nikdy na seznamu ale tam uz mě to taky občas pak naběhlo tak nevím jak to funguje.
Mám Windows XP prof. SP2+opravy z windows update
Medial Player10, IE6-teda doufám.
Top notebook: Toshiba,Dell,IBM!!!!!!!!!!!!
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

stahni Javu z www.java.com, třeba to pomůže
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“