""" LCD Rušení """

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
AMD George
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

""" LCD Rušení """

Příspěvek od AMD George »

Ahoj vsem chtel bych se zeptat majitelu LCD jestli se nekdy setkali s tim ze pres obraz vam litaji nepatrne pruhy od dolniho leveho rohu do horniho praveho jsem si 100% jist ze je to nake ruseni nebo kabely ale nevim kam sahnout. Mam bednu od AeroCoolu a ta je osazena 2 vetraky o prumeru 12 cm jeden se da regulovat kdyz mu zvysim otacky tak ty pruhy zrychly a zase naopak ale nezmyzi.S timto problemem jsem se setkal u TV problem jsem vyresil tim ze jsem koupil jiny kabel a bylo ale tady na to moc nesazim monitor je starej 2 mesice.Dik za radu
Skříň Aero Cool, Zákl.deska Asus A7N8X-X,CPU AMD 2500 Mhz @ 3200 Mhz, VGA Asus 6800 LE 128 Mb 16x1/6vp, RAM 1Ghz no name, HDD 120 Gb WD + 80 Gb WD
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

To je zajímavé, co máš za značku toho LCD? Já myslel že jsou kabely odstíněné :?
Obrázek
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
AMD George
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

LCD mam 19 LG L1915S ja myslim ze to nebude tim kabelem soused ho ma taky a nedela mu to
Skříň Aero Cool, Zákl.deska Asus A7N8X-X,CPU AMD 2500 Mhz @ 3200 Mhz, VGA Asus 6800 LE 128 Mb 16x1/6vp, RAM 1Ghz no name, HDD 120 Gb WD + 80 Gb WD
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

no.. ono to taky muze bejt el. rozvodama.... strc ten monitor do jiny zasuvky nez PC.. pokud mozno si to natahni z jiny mistnosti.. nejlepe at je ta zasuvka na jinym jistici, nez PC... jestli mas v baraku stary rozvody, tak bych senedivil..
Jestli to pak pojede, tak by to melo bejt elektrikou....
AMD George
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

je fakt ze ta elektrika je tady vselijaka zkusim to a ozvu se
AMD George
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Tak jsem ho zapojil do extra zasuvky a je to porad stejny. Vcera me napadla takova blbost jestli to nemuze byt pretaktovanim grafiky.Mam 6800 LE ale mel jsem stesti na kus a odemknul jsem ji na plnou a zaroven jsem hned zvednul takt, tak jsem ho snizil a ruseni je pryc.
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

na jinym PC to taky dela?

pokud ano, je neco blbe s LCD...

pokud ne, bude to grafikou... ja to podle tohodle vidim na tu grafiku
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“