MOH Pacific Assault

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Divná hra :?

grafika me dost prekvapila a to ne zrovna pozitivne, hraju v 1024 vice mene full, PS 2.0, jede to slušne o to nic, ale vypada to cely tak nejak jako levna budgetovka, chvilema mi to pripominalo i World War II Sniper a to už je opravdu hnus !!! :sad:

Nektery efekty byli naopak hezky - prelety jablek (japanese) nad pearlem, to šlo, rozmazani pri strelbe taky slušny, ale vojaci vypadaj jak pred 5ti lety :(

I herne mi to prijde trochu nudny, zatim jsem hral jen asi hodinku, ale COD me chytlo víc, mozna je človek tohodle typu her už "přežranej"....
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Mtex
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mtex »

Tak dohrano namedium, celkem tezky :) Hmmm ta grafika byla fakt nejaka divna, nekdy hezka nekdy hnus. Zato zvuky byli vyborne ... Moje hodnoceni 7,5/10 8-)
AMD R7 9700X cooled by Noctua NH-D14, ASUS B650E Pro gaming, 32GB Kinstone 6000Mhz, RTX 5060Ti 16GB...
DIVAD
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od DIVAD »

medal jednicka me chytl vic,datadisky byli nejlepsi po netu jinak singl kratkej a pacifi se me vubec nelibi ale rozhodne lepsi nez NEJVETSI KOKOTINA ROKU ===< DOOM 3 >===
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

TAk uz jsem to chtel zacit chvalit jak me to bavi cim dal tim vic (krome uvodniho boot campu, kterej byl tragickej) se ta hra zlepsovala a zlepsovala a ja se tesil na dalsi misi a najednou konec :o

TO uz je fakt shit, ja tu hru dohral asi za 4 hodiny ... priserny, 3 roky se o tom vsude pise, mluvi, krmí nas screenama, pak ta hra dorazi a nevydrzi ani vejkend. Hmmmm :evil:
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään

Rider008
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rider008 »

Ake je to po nete?Kolko sa da dat map?Ake su zbrane?
Mtex
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mtex »

Sentenced píše:TO uz je fakt shit, ja tu hru dohral asi za 4 hodiny ...
No kratke to bylo, ale zeby jen 4 hodiny ... to snad ne. To si hral na easy?
AMD R7 9700X cooled by Noctua NH-D14, ASUS B650E Pro gaming, 32GB Kinstone 6000Mhz, RTX 5060Ti 16GB...
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Mtex píše:
Sentenced píše:TO uz je fakt shit, ja tu hru dohral asi za 4 hodiny ...
No kratke to bylo, ale zeby jen 4 hodiny ... to snad ne. To si hral na easy?
Hral jsem na druhou obtiznost, ty 4 hodiny jsem mozna trosku prestrelil, ale vic jak 6 to rozhodne nebylo a to jsem jeste hodne dlouho testoval 3 ruzny grafiky :roll:
Proste to byla jedna z nejkratsich her jakou jsem hral :-)

Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Nevíte někdo kolik to má misí? Sem na začátku mám najít tankovací depo. ale to není důležitý :)
Jen chci vědět kolik to má misí.
Jinak ta grafika v džungli je ubohá to je jak první medal, filmečky good ale někdy to překvapí jako ty nálety a tak ty jsou zas povedený a eploze taky. :)
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Dzin píše:Jinak ta grafika v džungli je ubohá to je jak první medal
To si dost přestřelil :lol:

Ono zaleží na jakym HW a v jakym nastavení to človek hraje :roll: Na tom enginu uz je samozrejme videt, ze je to dědek, ale určitej pokrok tam znát je... btw. v prvnim medalu snad na zemi ani nebyla poradna tráva :) Tady je to slušná džungle.

Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Sentenced píše:
Dzin píše:Jinak ta grafika v džungli je ubohá to je jak první medal
To si dost přestřelil :lol:

Ono zaleží na jakym HW a v jakym nastavení to človek hraje :roll: Na tom enginu uz je samozrejme videt, ze je to dědek, ale určitej pokrok tam znát je... btw. v prvnim medalu snad na zemi ani nebyla poradna tráva :) Tady je to slušná džungle.
Možná sem trochu přestřelil :roll: ale jen trochu :lol: Asi sem zmlsanej z FarCry.
ty ptáci v džungli mě dostali.
Hraju 1024x768 vše na max a high detail 2xAA PS 2
V prvním Medalu tráva byla
:) :wink:
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Hlavne by to chtelo, aby tvurci Medala pomalu inovovali "podvozek" :) Doufam, ze tohle byl uz poslední díl na tomhle enginu, zaciná už smrdět :-)

I kdyz je pravda, ze treba pearl harbor a voda - to vypadalo dost slušne ..

Hugo
Začátečník
Začátečník

nastavenie rozlisenia

Příspěvek od Hugo »

Asi mam nejaku posahanu verziu tejto hry, lebo sa mi neda nastavit rozlisenie 1024*768, ale iba vyssie. Vie niekto, ako sa da nastavit rozlisenie napevno niekde v nejakom config subore a pod. ? Skusal som uz vsetko mozne.
Intel Core i5-3570@3,40 GHz, Asus P8Z77-V, Corsair TX650W, PALIT GeForce GTX460 1GB Sonic Platinum, 2x 4 GB DDR3 1600 MHz Corsair Vengeance, Crucial M4 256 GB, WD Raptor 150 GB, Hitachi 160 GB, DVD HL-DT-ST GH22LS50, SB X-Fi XtremeMusic, Lian Li PC-A17, Sennheiser PC 160, Razer Tarantula, Logitech G9, 22" LCD Dell 2209WA, Win7 Pro Eng SP1 64-bit
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: nastavenie rozlisenia

Příspěvek od Dzin »

Hugo píše:Asi mam nejaku posahanu verziu tejto hry, lebo sa mi neda nastavit rozlisenie 1024*768, ale iba vyssie. Vie niekto, ako sa da nastavit rozlisenie napevno niekde v nejakom config subore a pod. ? Skusal som uz vsetko mozne.
1024*768 v tomto rozlišení jsem to hrál a nebyl jedinej problém?
Dával si tam nějakej patch? Jednou mi rozhodil patch gamesu natolik že jela natvrdo v 800x600 ani míň ani víc.
Zkusil si to reinstalovat?
Hugo
Začátečník
Začátečník

Re: nastavenie rozlisenia

Příspěvek od Hugo »

Dzin píše:
Hugo píše:Asi mam nejaku posahanu verziu tejto hry, lebo sa mi neda nastavit rozlisenie 1024*768, ale iba vyssie. Vie niekto, ako sa da nastavit rozlisenie napevno niekde v nejakom config subore a pod. ? Skusal som uz vsetko mozne.
1024*768 v tomto rozlišení jsem to hrál a nebyl jedinej problém?
Dával si tam nějakej patch? Jednou mi rozhodil patch gamesu natolik že jela natvrdo v 800x600 ani míň ani víc.
Zkusil si to reinstalovat?
Patch som tam dal. Myslim, ze je iba jeden. Niekolkokrat som ho reinstaloval, vratane hry a nic.
Intel Core i5-3570@3,40 GHz, Asus P8Z77-V, Corsair TX650W, PALIT GeForce GTX460 1GB Sonic Platinum, 2x 4 GB DDR3 1600 MHz Corsair Vengeance, Crucial M4 256 GB, WD Raptor 150 GB, Hitachi 160 GB, DVD HL-DT-ST GH22LS50, SB X-Fi XtremeMusic, Lian Li PC-A17, Sennheiser PC 160, Razer Tarantula, Logitech G9, 22" LCD Dell 2209WA, Win7 Pro Eng SP1 64-bit
Amon-Ra
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amon-Ra »

Až na pár věcí, to byl celkem shit, přímočaře nalinkovaný, bez vetší šance volnosti pohybu, jak se to poslední dobou stává zvykem! Ani HL nebyl vyjímkou, snad jim všem v tomhle směru vytře zrak Stalker!
Core2 Q6600@ 3.2Ghz/Arctic Freezer 7pro * GIGABYTE MB Sc 775 P35-DS4 * 4x1GB Patriot DDRII 800Mhz * GIGABYTE 8800GTS 512 * WD 500GB/16MB SATA AAKS * CHIEFTEC DA-01BD * Enermax Liberty 500W
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

To je vec nazoru - kdyz je to dobre udelany, tak mi primočarost vubec nevadí - naopak, človeka to pekne "vede za ručičku", odpočine si :roll:

smates
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od smates »

Nemuzete mi nekdo prosim poslat nejake sejfy na Medala PA.Delal jsem format a nejak jsem to zapomel zalohovat. Nechce se mi to hrat znovu od zacatku.Nebo nejaky link,ja nic nenasel.Dik :oops:
Intel i5-4670K+Thermalright HR-02 Macho Rev.A/MSI Z87-G45 Gaming/PALiT GeForce GTX 1050 Ti KalmX, 4GB/8GB RAM/SSD Crucial M500 240GB/Zdroj CoolerMaster Silent ProM 700W/Zabaleno v CoolerMa​ster Storm Enforce​r Editio​n
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

z nejakyho duvodu mi tahle vec pri nastaveni na PS 2.0 crashne hned pri startu. na 1.1 to jede. Takze jsem to mohl posoudit a musim rict, ze jsem nijak nadseny nebyl. Jungle nemam moc rad (Vietcong se mi svyho casu libi), je to na muj vkus takove moc zelene. Ono by nevadilo, kdyby se prostredi stridala, ale tady je to v dzugli porad. Dale pak i samotna strelba zbrani prisla ponekud neverohodna (CoD a ruzne mody zvuku jsou uplne nekde jinde) a i ucinnost zbrani bych rekl ne zcela realna.

Skryte ukoly a hrdinske ciny jsou fajn, ale prochazet stejne mise porad dokola mi zabavne moc nepripada. Navic scripty z tehle hry jen cisi.

Dalsi poradnou akci z 2. sv. asi bude zase jen CoD2, uz se tesim :-)))
---
DewiL
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DewiL »

J X P píše:Dalsi poradnou akci z 2. sv. asi bude zase jen CoD2, uz se tesim :-)))
ses muj clovek :onfire: ... na CoD nema MoHPA zabavnosti zadnou sanci... Jediny co ma lepsi je grafika, ale zase ma vetsi narocnost - noflame pls
BRKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRKO »

Eh, nasrat!
Na 1024/768 i pri vsem low temer nehratelne.
Na 800/600 relativne slusne hratelne na low-ovsem vypada to blbe.
Pucil jsem si dalsich 512MB 400ddr a vysledek-hratelne pouze na 800/600 medium.
No a hratelnost me taky prilis nepresvedcila:-(
Dost jsem se na MOHPA tesil, ovsem vidim, ze si budu muset pockat na novy hárdvér a zbavit se nadsenych ocekavani:-)

win10: b450, 1600af, 16GB 3200mhz, rx570, 550W
win10: b450, 5700x3d, 32GB 3200mhz, rx 6600, 550W
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“