Bezdrátová sluchátka s mikrofonem

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Lukas.Hermann
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Bezdrátová sluchátka s mikrofonem

Příspěvek od Lukas.Hermann »

Celý den jsem hledal na netu a nikde jsem nenašel bezdrátová sluchátka s mikrofonem. To se fakt nic takového nevyrábí (proč?) nebo jsem něco přehlédl? Celkem kvalitní bezdrátová sluchátka bez mikrofonu jsou Thomson WHP 360 za 1 496 Kč s DPH, což bych za ně klidně dal, ale samotný bezdrátový mikrofon se dá sehnat jedině Thomson WMP 540 za 1 732 Kč s DPH, což je už dohromady moc. Pokud o něčem víte, budu moc rád, alespoň kdyby se našel levnější (pod 1 000 Kč) bezdrátový mikrofon! A nerad bych přišel o hlavní výhodu téhle kombinace - až 100 metrový dosah! No tak jestli o tom něco víte, tak určitě napište! Díky!
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

zkus se podivat po handsfree pro bluetooth, samozrejmosti je modrozubej adapter ve tvym pocitaci, nejsem si jist jestli si mel na mysli prave tohle, ale je to taky reseni...
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Myslim si, ze tahle vec by te prisla asi dost draho... Tyhle veci se vyrabi pouze pro profi vyuziti a jen tak nejakej headset na doma jsem jeste nikde nevidel...
Je mozny, ze to nekdo vyrabi, ale jak rikam, domaci vyrobky v techhle kategoriich jsem jeste nikde nezahlidl..
Vykasli se na bezdrat.. to nejak vydrzis.. jinak si priprav ne 1500,- ale spise par desitek tisic na nejakej profi wireles system...

:( :( :(
Lukas.Hermann
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Proč to tak je?

Příspěvek od Lukas.Hermann »

To se mi zdá strašně divný, podle mě by o to měla zájem spousta lidí. Mohl bys třeba kdekoliv v domě poslouchat muziku, nebo s někým přes net kecat. Kdyby na to udělali pořádnou reklamu, tak na tom musí trhnout děsných pěněz. Tohle je to, co v domácnostech pro jednoduchou, mobilní, rychlou a levnou komunikaci schází! No ale asi na to mají jiný názor... :x
EGRES
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od EGRES »

ja som toto zhanal tiez :) teraz mam dvoje sluchatka (jedny su wireless a druhe dratove s mikrofonom) + repro
ked to nieje taktnute, tak to nie je moje :P alias psychopat v akcii....
ak sa v niecom mylim, kludne ma opravte, rad sa nieco nove naucim
cabman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od cabman »

Kvalitní bezdrátová sluchátka jsou strašně složitá a drahá věc. Lacinější typy mají problémy s rušením a o kvalitě se nedá ani mluvit. Nehledě na to, že musíš nabíjet baterie a furt ti něco griluje hlavu. Jako v takové rozhlasové až mp3 kvalitě možná něco koupíš, ale fakt to nemá význam. A pokud nutně nepotřebuješ bezdrát, tak bych o tom ani neuvažoval.

Pročti toto vlákno http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=32957 a pokud půjdeš do bezdrátových tak si připrav tak 3x tolik peněz.
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“