Red Dwarf projekt

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Red Dwarf
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Red Dwarf projekt

Příspěvek od Red Dwarf »

Teprve nedávno jsem začal, podrobnosti najdete tady. V nejbližší době udělám pořádek v kabelech, plánuju změny na čelním panelu, osvětlení, do 5 a 1/4 záslepky panýlek na ovládání větráků a katod a jednu specialitku. V nejbližších dnech se pokusím šoupnout sem aspoň pár fotek z webu, abyste nemuseli překlikávat.
Nox.lbc
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

brm brm brm

Příspěvek od Nox.lbc »

Web, nic moc ... čtení naprosto skvělý ;-) ... fotky jsou nějako splácnuté, ale možná to mám od sedmihodinový směny ve škodovce (praxe ;-) znáte to ...) ... jsem zvědavej co se z toho vyklube ... GooD_LucK
Nikdy se nesměju nejlépe, mám strach, aby to nebylo naposled.
Red Dwarf
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Dwarf »

Jsem lama, takže web nic moc a s tím modem to nebude asi o moc lepší. Fotky jsou určitě trochu spláclé, vycházel jsem z toho, že digitál fotí vlastně čtverce a uměle je upravil na 500x500. Jsem skoro slepý, takže jsem si říkal, že je to ok. 8)
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

Tak foták fotí čtverce..hmm.

Jinak modding je trochu divoky, trošičku nesladěný. Třeba ty kabely od zdroje. Jinak bych asi než lepil plexi tak bych ho přišrouboval.
Obrázek
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
Red Dwarf
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Dwarf »

No já to nechtěl šroubovat, pač dělám všecko doma, žádná dílna ani nářadí. Občas sice můžu něco odnýst sousedovi, ale má spoustu vlastní práce a nechci ho furt otravovat. Navíc to fakt pěkně zabrousil a to omatlaný zevnitř nebude vidět. Kabely jsou dočasná úprava, jen kvůli průtoku vzduchu.Chystám je všechny černý nebo flexo.

Jo a to s tím foťákem nemám z vlastní hlavy, ale z fotolabu. Tak nevím... :?
Máňo? Máňa je tady?
lMarky
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lMarky »

já tam moc moddu nevidim, akorát okno, case je celej zkuchanej, na kabelech sice něco máš, ale bordel je tam pořád.. 3/10
Zafod
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zafod »

jo nevypda to nejhur jako zacatek akorat bych to teda nelepil tavnou pistoli me se zrovna moc neosvedcila zato je velice pevne dvouslozkove epoxidove lepidlo tim to drzi jak prikovane
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím vesmírem si nejsem tak jistý.
A. Einstein
----------------
Linux forever
bukva
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od bukva »

A ja uz se tesil a chtel sem ti dopredu tleskat ke genialnimu napadu udelat Casemod ve stylu Red Dwarfu (treba Kosmik nebo Hollihopsky pohon :) ) a ono nic. Treba priste :wink:
Red Dwarf
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Dwarf »

to lMarky: je to teprve začátek a jak už jsem psal, s kabelama se bude ještě něco dělat.

to Zaford: Díky za radu, ale plánuju si nechat uříznout plexi na míru a tak bych to neměl za co přilepit. Pokud to ale selže, určitě epoxid.

to bukva: Red Dwarf je fakt skvělej seriál, ale dělat mod na tohle téma si netroufnu. Nezkusíš to ty? :wink: 8) :)
Máňo? Máňa je tady?
Riviera_Kid
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Riviera_Kid »

Red Dwarf píše:Red Dwarf je fakt skvělej seriál, ale dělat mod na tohle téma si netroufnu.
Tak to aspoň zkus. Trocha červené barvy, vnitřek kombinace nemoderní myší šedi a moderní vojeské šedi, logo, zkusit na plexi dostat obraz Hollyho... Třeba to časem vypiluješ na skutečnej Red Dwarf mod...
>> Když chceš blábolit, počítej s bolestí... <<
ObrázekObrázek
Red Dwarf
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Dwarf »

Nepřemlouvejte mě, nemá to cenu. Možná až budu velkej modder a budu mít nějakou tu cenu :lol: Jsem fakt začátečník, takže to spíš pojmu nějak klasicky - světla, panýlek, wokno, větráčky a jedna specialitka. Mám v záloze big tower, tak když mi to půjde, tak uvidíme, co dál. Ale nepředbíhejme.
Máňo? Máňa je tady?
bukva
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od bukva »

Red Dwarf píše:to bukva: Red Dwarf je fakt skvělej seriál, ale dělat mod na tohle téma si netroufnu. Nezkusíš to ty? :wink: 8) :)
No, ja ted na svym primary PC delam mod ve stylu jinyho serialu a na svuj router sem chtel udelat specialni "Messina mod" (ala Messerschmitt Bf 109), ale udelat "true Red Dwarf mod (R)" bz nemelo byt zase tak tezky:
zaklad cervena barva, na ktere naznacic spary panelu a nejak necistoty (kdybys to chtel mit hodne profi, tak to muzes udelat i plasticky s nejakyho chytryho materialu (napr. pasparta) udelat bily mlecny plexi, na to ten typickej cervenej napis RED DWARF, kterej mel listr za ukol natirat, nahoru nejaky vezicky a kapitanskej mustej, pro CDromky dvirka, ze kterych vylitavaji Kosmici a nejaky detaily k tomu ... no, to by snad nemel byt problem, ne? :D
Red Dwarf
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Dwarf »

Cosmici ani pasparta nejsou problem, ale kde sehnat cervenou barvu? :lol: No promysleny to mas pekne, takze kdy se do toho pustis?
Máňo? Máňa je tady?
kemo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kemo »

bukva píše:A ja uz se tesil a chtel sem ti dopredu tleskat ke genialnimu napadu udelat Casemod ve stylu Red Dwarfu (treba Kosmik nebo Hollihopsky pohon :) ) a ono nic. Treba priste :wink:
Hollyhopský pohon je nejvic rulezzzz.... :lol:
to uz je hodně špatny když tě ženská ždíme tak že chceš bejt veverka....
honny
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od honny »

bukva píše:zaklad cervena barva, na ktere naznacic spary panelu a nejak necistoty (kdybys to chtel mit hodne profi, tak to muzes udelat i plasticky s nejakyho chytryho materialu (napr. pasparta) udelat bily mlecny plexi, na to ten typickej cervenej napis RED DWARF, kterej mel listr za ukol natirat, nahoru nejaky vezicky a kapitanskej mustej, pro CDromky dvirka, ze kterych vylitavaji Kosmici a nejaky detaily k tomu ... no, to by snad nemel byt problem, ne? :D
Na to sem linej, ale ... Bylo by to gr8...

Kód: Vybrat vše

desktop:  Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G  HDD | debian
Red Dwarf
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Dwarf »

Má teď docela honičku v práci a makám i o víkendu, přesto jsem dneska udělal malý zlepšováček. Chlazení disků. Nic objevného, jeden větráček a mezera mezi HDD. Nemám čas sem dávat fotky, pardon. Takže kdyžtak zkoukněte stránky - sekci postupy.
Máňo? Máňa je tady?
Red Dwarf
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Red Dwarf´s still moddin´

Příspěvek od Red Dwarf »

Nemám vůbec čas :oops: Ale furt se snažím moddovat. Už mám něco hotovo, co nejdřív šoupnu fotky. Panýlek s vypínačema na větráky a novej větrák do bočnice + dvě katody. Jinak na mym webu je zatím jen aktualizace v sekci Family mods, ale to asi nikoho nezajímá, nebo?
Máňo? Máňa je tady?
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

ta fixa na cd romce me dostala :roll:
Red Dwarf
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Dwarf »

KOFis píše:ta fixa na cd romce me dostala :roll:
Jojo, ta fixa nebyl nejlepší nápad :-D A to mi ještě, mrcha, v půlce došla! Zlatý komunisti, to i fixy byly tak nějak lepší... (hepčí, je to pravda)

PS: Mě zas dostal měnící se obrázek na tvejch stránkách :o
Máňo? Máňa je tady?
Psyke
Nováček
Nováček

Příspěvek od Psyke »

sorry jestli to bude znit spatne ale vubec nevim proc se to menuje RedDwarf kdyz mi to vubec nic z nej nepripomina :?
Kocour: Celkově vzato stoprocentně úspěšný výlet.
Kryton: Ale přišli sme o pana Rimmera!
Kocour: Celkově vzato S-T-O-P-R-O-C-E-N-T-N-Ě úspěšný výlet.
My Icq:245-260-216
Odpovědět

Zpět na „Projekty“