PROJEKT: Rust Wi-Fi Router by Stoobi - MousePad
Moderátor: L4mka
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak bych si dovolil z vlastní zahrádky - pár foteček.
V podstatě nic nepřibylo, jen jsem konečně přidělal přední držadla a ten horní plech (kvůli některým jedincům) přišrouboval, ať je vidět, jak a kde jsou šrouby.
Jo a jako první ještě takovej "wallpaper". Jen v malým rozlišení, ale budu ho předělávat na 1280x1024 (ale až bude hotovej mod). Tak zatím pro kritiku...
PS: Sorry za velikost, ale je to hezčí...
V podstatě nic nepřibylo, jen jsem konečně přidělal přední držadla a ten horní plech (kvůli některým jedincům) přišrouboval, ať je vidět, jak a kde jsou šrouby.
Jo a jako první ještě takovej "wallpaper". Jen v malým rozlišení, ale budu ho předělávat na 1280x1024 (ale až bude hotovej mod). Tak zatím pro kritiku...
PS: Sorry za velikost, ale je to hezčí...
- XPM
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
- XPM
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- .axis.
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Je to zase kus povedený práce ty držáky jsou moc pěkný za ty chválím.....moc....K tomu vršku...no tam bych asi hodil párovej hulič...))
Ale to je asi blbost jsem zvědavej jak to nakonec vykoumáš....
Stoobi go on, go on.....
Ale to je asi blbost jsem zvědavej jak to nakonec vykoumáš....
Stoobi go on, go on.....
/*- +¨´= ;,.-ů§ú)#$○ %▼▲↨ #§↑↓→← ∟↔
Loweryho princip:
Když to nejde po dobrém, dělej to násilím. Jestliže se to ulomí, šlo o vadnou součástku
Loweryho princip:
Když to nejde po dobrém, dělej to násilím. Jestliže se to ulomí, šlo o vadnou součástku
- Zafod
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- master88
- Začátečník
osoben nejsem priznivcem tohototipu modu ale jak uz sen rekl nekde na foru
bud decent mod a nebo poradne propracovanej a to mas prave ty stooby .... jen tak dal jen tak dal... ten vrsek je fakt jeste hooodne surovej
GL
bud decent mod a nebo poradne propracovanej a to mas prave ty stooby .... jen tak dal jen tak dal... ten vrsek je fakt jeste hooodne surovej
GL
AMD64 3800+ X2 (AC freezer 64 PRO ), Leadtek 8600 GTS (Zalman VF900), 2x1024MB 400MHz Corsair 3L, DFI lanparty NF4 UT-D rev.2 (Thermalright HR-05 SLI), Seagate 250GB + 200GB SATA (2x Silentmax HDD silencer), Akasa 460W, Tt Tsunami
Octavia II 2.0 TDI powah
Octavia II 2.0 TDI powah
- piranha
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Hele tohle je celkem ku**a propracovaný. Tohle není moddařina, to už je modelařina. Jen tak dále, ať se mi, co se do ničeho tak xtrémního pouštět nebudem máme na co dívat, čím se kochat a tak všelijak podobně...
2Stoobi: Go on, that's looking realy gr8...
2Stoobi: Go on, that's looking realy gr8...
Made by Piranha
AMD Athlon XP2700+ | SOLTEK nF2 75FRN3-L | 512 DDR 400mhz | nVidia GeForce FX 5600 128MB | seagate berracuda 120GB | Samsung SpinPoint 250GB |
P.I.R.A.N.H.A. : Poloautomatický Inteligentní Robot na Anihilaci Nájezdníků a Hromadění Antihmoty
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=50805
AMD Athlon XP2700+ | SOLTEK nF2 75FRN3-L | 512 DDR 400mhz | nVidia GeForce FX 5600 128MB | seagate berracuda 120GB | Samsung SpinPoint 250GB |
P.I.R.A.N.H.A. : Poloautomatický Inteligentní Robot na Anihilaci Nájezdníků a Hromadění Antihmoty
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=50805
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
- 3lemen7
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak to samozřejmě příjde, až bude celej komp hotovej...teď jsem chtěl jen udělat o něco lepší fotky, aby to bylo vidět v celku.3lemen7 píše:kdyz uz si delal fotky na ulici mels to vyfotit u nejakyho kanalu nebo u posprejovany zdi, to by bylo husty
Na konečný "umělečtější" focení si musím taky půjčit pořádnej foťák..
- Nox.lbc
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
brm brm brm
Nebudu se opakovat ... je to prostě dobrý ... akorát je tam pár věcí, který se mě osobně nelíbí (nebudu je tady psát znova ...)
NicE_WorK Stoobi
NicE_WorK Stoobi
Nikdy se nesměju nejlépe, mám strach, aby to nebylo naposled.
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
Ještě mě teď něco napadlo, ale tak nějak se mi nezdá jedna věc. Co myslíte? Je tak hrozný dát něco s vodou do modu bez vodníka? Myslím tím samozřejmě nějakou tu nádobu. Osobně jsem dost na vážkách, jestli se to sem hodí.
Napadlo mě taky nacpat tam ještě vodníka Do mATX case a ještě modovaný by to bylo dost hustý...ale zase asi zbytečný náklady...
Napadlo mě taky nacpat tam ještě vodníka Do mATX case a ještě modovaný by to bylo dost hustý...ale zase asi zbytečný náklady...
- .axis.
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Jo nice idea a nacpy tam obarvenou uv vodu nebo něco originálnějšího...vodu z kousky křídy a zrezlýho kovu to by bylo hoodně pěkný....A trubičky zaprasit no však ty víš....
/*- +¨´= ;,.-ů§ú)#$○ %▼▲↨ #§↑↓→← ∟↔
Loweryho princip:
Loweryho princip:
- Nox.lbc
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
brm brm brm
O tom už tu byl jeden thread ... podle mě je to celkem jedno, ale bejt tebou (nebo sebou) tak to tam dám ...Stoobi píše:Ještě mě teď něco napadlo, ale tak nějak se mi nezdá jedna věc. Co myslíte? Je tak hrozný dát něco s vodou do modu bez vodníka? Myslím tím samozřejmě nějakou tu nádobu. :twisted:
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
No jde jen o to, že mě napadly dvě věci (řešení) na ten vršek, respektive jsem měl jedno vymyšlený, ale pak mě napadlo ještě jedno. A právě jsem si říkal, že zelená UV aktivní moda s plovoucím bordelem by nemusel vypadat špatně. Samozřejmě vše nasvíceno UV katodou. Ale zase nevím, jestli se to ideálně hodí k červenému nasvícení case. To mě dost odrazuje. No a taky je to řešení složitější než to původní. To mě samozřejmě nevadí. Ale je to takový dilema.
Já vám nevím.
Já vám nevím.
- Nox.lbc
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
brm brm brm
K červenému nasvícení kejsu ? Rozhodně ne !Stoobi píše:No jde jen o to, že mě napadly dvě věci (řešení) na ten vršek, respektive jsem měl jedno vymyšlený, ale pak mě napadlo ještě jedno. A právě jsem si říkal, že zelená UV aktivní moda s plovoucím bordelem by nemusel vypadat špatně. Samozřejmě vše nasvíceno UV katodou. Ale zase nevím, jestli se to ideálně hodí k červenému nasvícení case. :( To mě dost odrazuje. No a taky je to řešení složitější než to původní. To mě samozřejmě nevadí. Ale je to takový dilema.
Já vám nevím. :sad:
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
No právě, taky si myslím, že se to moc nehodí. No pak mě ještě napadla červená voda. To by se už hodilo, v tom by plavaly kusy čehosi, ale tak nějak mě to pořád odrazuje. Přeci jen mi to připadá takový dvný tam nacpat vodu, když není vodník.
Každopádně dneska jdu dělat asi na bočnici. Možná už udělám plexiskla. A vršek si nechám na konec. Třeba mě ještě napadne něco novýho...
Každopádně dneska jdu dělat asi na bočnici. Možná už udělám plexiskla. A vršek si nechám na konec. Třeba mě ještě napadne něco novýho...
- Nox.lbc
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
brm brm brm
Snad jo ;-)Stoobi píše: Třeba mě ještě napadne něco novýho... :)
P.S.: Červená voda by vypadala zajímavě ;-)