Jakou middle skrin na lehky svetelny tuning ?

Cokoli okolo skříní, jejich výběru, doporučení a problémů. Úpravy se řeší v sekci Casemodding.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
AlesShi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Jakou middle skrin na lehky svetelny tuning ?

Příspěvek od AlesShi »

Chystam se vymenit skrin. Chci aby nebyla moc vysoka (bigtower vubec) a hlavne aby byla siroka. Doporucte mi pls neco. Nejlip s plexi, abych nemusel zabijet cas rezanim.

Libi se mi Soprano http://www.thermaltake.com/xaserCase/so ... m#logoInfo
nebo Cavalier
http://www.coolermaster.com/index.php?L ... valier%201

Ve skrini budou Ledky, svetelnej laser svitici na Tower, mozna neon, nechci aby to uplne zarilo, jenom decentne. Samozrejme pruvan.

Ktera z nich se vam nejvic zamlouva? Nebo nejakou jinou?
lMarky
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lMarky »

Já bych vzal CoolerMaster.. Jejich design casů obdivuju už dlouho a vnitřek je taky vymákej.. Když už TT, tak bych vzal SVikinga nebo Tsunami..
.axis.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od .axis. »

Mno já nejsem moc velkej příznivec těchto threadů kdo si má vybrat ať si vybere sám...když se někdo zeptá na zkušenosti s tou a tamtou case, nebo na tvrdost plechu tamté case..... to je něco jinýho ale takhle je to celkem zbytečný ne?

Přece jenom si ji vybíráš ty ne? :?

EDIT: no a jen tak btw -> coolermaster je na 100% lepší než ten první noname
Naposledy upravil(a) .axis. dne stř 30. bře 2005, 20:54, celkem upraveno 1 x.
/*- +¨´= ;,.-ů§ú)#$○ %▼▲↨ #§↑↓→← ∟↔
Loweryho princip:
Když to nejde po dobrém, dělej to násilím. Jestliže se to ulomí, šlo o vadnou součástku
SilverFox
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SilverFox »

Ja osobne bych bral Sopran :-D nebo mozna tohle http://www.thermaltake.com/xaserCase/ka ... 000bws.htm

a kolik do toho casu chces vrazit ?
[ AthlonXP 2600+ | MSI KT880 Delta | Radeon 9800Pro 125MB | Kingston 512MB | Samsung 160GB | Logitech MX518 | Acer LCD17" ] Nokia N-GAGE QD + MMC 512MB
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

2axis: Určitě máš pravdu, ale zase na tohle se dělá těžko FAQ a prostě při výběru pomůže, když se člověk poradí s lidma, který mu řeknou, co je na jaký case špatný a dobrý...

A já osobně bych bral asi TT, sice jejich case nemám moc rád, hlavně kvůli ceně, ale zase ten CM má sice zajimavej design, ale ten volt meter nebo co to je na předku to kazí. A šasi vypadá dost levně...

Ale jde o to, kolik do toho vlastně chceš narvat...

PS: Ale souhlasím, teda podle mě je Kandalf o moc povedenější... :twisted:
Naposledy upravil(a) Stoobi dne stř 30. bře 2005, 20:57, celkem upraveno 1 x.
lMarky
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lMarky »

.axis. píše:EDIT: no a jen tak btw -> coolermaster je na 100% lepší než ten první noname
[littleOT]ThermalTake je noname? :lol: taky je nemam rád, ale až takhle ... :)[/littleOT]

2 Stoobi: dá se koupit i bez toho VU-metru
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

2lMarky: To vím a taky v tý verzi je hezčí. Ale prostě mě připadá šasi taky odfláknutý... :sad:
.axis.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od .axis. »

jj je to otázka ceny a vkusu a ten faq se na to opravdu dělá špatně...něco na tom bude.... :-D

Mno já osobně bych chieftecoval :roll:

Njn já mám silnej odpor již od dětství... :lol: viz Thermal Take
Loweryho princip:
Když to nejde po dobrém, dělej to násilím. Jestliže se to ulomí, šlo o vadnou součástku
AlesShi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlesShi »

Pisu proto, ze jsem uz parkrat udelal tu chybu, nenapsal sem :D a dopadlo to, ze sem koupil Eurocase

Dam do skrine tak do 3ky, radsi min nez vic.

Kavalir je peknej, snad tam ma neco z hliniku, ale vadi mi ten nasavaci 8ka vetrak, pred kterej mozna nepude dat filtr.
Sopran ma plexi, celkemdobry vetraky a peknej design.
Ty Chieftecy se mi nezdaj, jsou moc "servrovy",
chci aby ta case mela neco dosebe, kdyz uz budu mit doma rostenku a bude treba v mi nepritomnosti serfovat na netu, tak ji pak moc nezaujmu tim, ze jsem todle pretaktoval o tolik a todle takhle, voltaze ... :-D
Ted sem na to prisel, aby ten case zaujmul
.axis.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od .axis. »

hmmm sakra jak mě mrzí že nemůžu najít tu case s tím předkem takovým do tmava je tam plexi a za tím plast a bylo to u nějakého casemodu už newím v jaké souvislosti to byl totiž můj vysněný case....
Loweryho princip:
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

2axis: že by Gmono?

Toto:
Obrázek
.axis.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od .axis. »

Jéé ty si ji našel THX moc :-D
Jinak todle je můj druhý favorit
http://www.gamepc.com/labs/view_content ... e%5Ftest=1
Loweryho princip:
piranha
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od piranha »

Kandalf, Kandalf a jedině Kandalf. Je teda fakt, že osobně mám Eurocase, ale já nepotřebuju roštěnky balit na počítače, takže je mi celkem jedno,co mi stojí na stole, nemusí to být něco zupa, navíc to dolaďuju sám a postupně, to mě baví víc, jen když nemám disk na druhý starně stolu než zdroj, ale i to může být učelné....
Made by Piranha
AMD Athlon XP2700+ | SOLTEK nF2 75FRN3-L | 512 DDR 400mhz | nVidia GeForce FX 5600 128MB | seagate berracuda 120GB | Samsung SpinPoint 250GB |
P.I.R.A.N.H.A. : Poloautomatický Inteligentní Robot na Anihilaci Nájezdníků a Hromadění Antihmoty :borg:
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=50805
AlesShi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlesShi »

2piranha :Kandalf, Kandalf a jedině Kandalf. Je teda fakt, že osobně mám Eurocase, ale já nepotřebuju roštěnky balit na počítače, takže je mi celkem jedno,co mi stojí na stole....

To je pekny ze Kandalf, tak mi k nemu rekni neco kladnyho, neco proc bych si ho mel koupit a ne to jenom opakovat :wink: , taky je nebalim na pc,
reknu to rovnou, chci abych se mi case libil a abych, az budu mit treba tezkou chvili :D se podival na a do skrine, a hned mi bylo lip :-D :-D

Ten THX ne, moc lednice, a za predni otviraci panel nedam zadnej regulator, jinak do ordinace dobrej
Naposledy upravil(a) AlesShi dne stř 30. bře 2005, 21:33, celkem upraveno 1 x.
master88
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od master88 »

Kandalf... osobne bych si Tt uz nikdy nekoupil...neni to moc solidni firma (podle mich exp.) ale je docela hezkej to jo... ale modding je modding :)
AMD64 3800+ X2 (AC freezer 64 PRO ), Leadtek 8600 GTS (Zalman VF900), 2x1024MB 400MHz Corsair 3L, DFI lanparty NF4 UT-D rev.2 (Thermalright HR-05 SLI), Seagate 250GB + 200GB SATA (2x Silentmax HDD silencer), Akasa 460W, Tt Tsunami

Octavia II 2.0 TDI powah
piranha
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od piranha »

Pokud bych měl vybrat z nich, tak ten Kandalf. Má spoustu vychytávek, na to ať se každej mrkne sám, každopádně bych chtěl ten case vidět, ale neni vážně lepší si koupit něco méně extravagantního a upravit si to dle vkusu a gusta...
Made by Piranha
AMD Athlon XP2700+ | SOLTEK nF2 75FRN3-L | 512 DDR 400mhz | nVidia GeForce FX 5600 128MB | seagate berracuda 120GB | Samsung SpinPoint 250GB |
P.I.R.A.N.H.A. : Poloautomatický Inteligentní Robot na Anihilaci Nájezdníků a Hromadění Antihmoty :borg:
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=50805
AlesShi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlesShi »

piranha píše:Pokud bych měl vybrat z nich, tak ten Kandalf. Má spoustu vychytávek, na to ať se každej mrkne sám, každopádně bych chtěl ten case vidět, ale neni vážně lepší si koupit něco méně extravagantního a upravit si to dle vkusu a gusta...

No, mozna mas pravdu. Ale ten cas bych na to nesehnal. A taky bych asi nezvlad vyrobit ten otviraci panel, "rychloupinky" na disky, mechaniky. U Tt se mi v nem libej ty vetraky(urcite by ale zaslouzili stahnout na 7V), filtr, a taky ze ma ta skrin v horni casti pod zdrojem pricnou vzperu, budu na ni moct uchytit Tower
Odpovědět

Zpět na „Počítačové skříně“