Half Life 2 - zkušenosti, rady, názory
Moderátor: Baneshee
- shadow
- Středně pokročilý

- frost.silenec
- Začátečník

VERY sorry za tenhle FLAME, nebyli na tech testovanych ATI novy ovladace, directX atd. VERY SORRYME: frost.silenec píše:Duvod proc si nikdy nekoupim ATI:
http://www.frosty.fbi.cz/nvidia_ati.jpg
Nici to grafiku me nej hry CSs. (TO SE TYKA HL2!!!) to nalevo je moje Nvidia FX 5700 a to napravo njaka ATI. Dela se to u vice ATI, nechtel jsem tomu verit dokud jsem nenavstivil osobne par kamosu. Misto hezkejch cernejch stinu napr. pod glockem a vsech jinejch zbrani je ZELENO.
NVIDIA RULEZ!!!!
//EDIT: u te ATI je zaply mat_clipz takze ma bili nechty, jinak jsem trochu pokur. svetlost obrazku ale aspon je to poradne vydet.
CPU Intel Core i7-9700K 3,6 GHz Coffee Lake Refresh @ 4.6 GHz :: ARCTIC Liquid Freezer II 360 :: Nvidia GeForce MSI RTX 3080:: Corsair RM1000x :: ASUS ROG STRIX Z390-H :: Patriot Viper4 Series 16 GB KIT DDR4 3400 Mhz CL16 :: SAMSUNG 500GB SSD 970 EVO NVME :: Windows 10 64bit ::Zowie EC2-A :: SteelSeries Arctics 3
- jonatan
- Nováček

-
- frost.silenec
- Začátečník

V controls je myslim tlacitko advance (vedle OK CANACEL atd.) a tam das enable console. A myslim ze uz to v tomhle foru zaznelo.jonatan píše:Nevíte, jak spustit konzoli v HL2. Zkoušel jsem SHIFt + ~, ale nic se nespustí.
CPU Intel Core i7-9700K 3,6 GHz Coffee Lake Refresh @ 4.6 GHz :: ARCTIC Liquid Freezer II 360 :: Nvidia GeForce MSI RTX 3080:: Corsair RM1000x :: ASUS ROG STRIX Z390-H :: Patriot Viper4 Series 16 GB KIT DDR4 3400 Mhz CL16 :: SAMSUNG 500GB SSD 970 EVO NVME :: Windows 10 64bit ::Zowie EC2-A :: SteelSeries Arctics 3
- matluba
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- frost.silenec
- Začátečník

Z toho co jsi ted napsal neni moc pochopitelne (ja vim co mas na mysli), odborneji by se melo rikat do prikazové řadkymatluba píše:z aspouštěcí ikonku (naploše) dopiš "-console"
- shadow
- Středně pokročilý

sir.morpheus píše:Chci se zeptat jestli nahodou nekdo nevi jak to bude s editorem map do HL2. Jestli se chysta nejake oficialni vydani nebo jestli bude nějak k dispozici. Mel bych o nej zajem takze kdys nekdo neco zjistite tak se ozvete!!!! Hrozne rad bych si totiz vymodeloval jednu budovu ktera mi uz 4 roky ku..íííí život!!
P.S. Popripade jestli nekdo neznate prikaz do konzole pro nacteni modu do Halfu nejak jsem na to neprisel!!![]()
P.P.S. Nikde jsem tu tohle tema resene nenasel ale kdyby se tu nekde vyskytovalo tak sorry!
//shadow: dotaz přesunut sem... thready na HL2 unfaqnuty, už není důvod je držet nějak přispendlený... hra už je staršího data a většina lidí ji už stejně hrála... a pořád jde jen o jednu hru z mnoha dalších, i když je vysokých kvalit..
//takže pomozte siru morpheovi
show must go on..
- frost.silenec
- Začátečník

No pro MOD je vysvetleni urcite vis ale pokud ne tak do prikaz. radky dej prikaz -game CSTRIKE (priklad do zastupce: ...\hl2.exe" -game cstrike -console) [cstrike je priklad jako MOD, napises jmeno tveho modu zesir.morpheus píše:Chci se zeptat jestli nahodou nekdo nevi jak to bude s editorem map do HL2. Jestli se chysta nejake oficialni vydani nebo jestli bude nějak k dispozici. Mel bych o nej zajem takze kdys nekdo neco zjistite tak se ozvete!!!! Hrozne rad bych si totiz vymodeloval jednu budovu ktera mi uz 4 roky ku..íííí život!!
P.S. Popripade jestli nekdo neznate prikaz do konzole pro nacteni modu do Halfu nejak jsem na to neprisel!!![]()
P.P.S. Nikde jsem tu tohle tema resene nenasel ale kdyby se tu nekde vyskytovalo tak sorry!
Jinak editor asi neni.
//Frost.silenec: ta budova je skola???
Naposledy upravil(a) frost.silenec dne úte 22. bře 2005, 13:13, celkem upraveno 1 x.
- Jasper
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- frost.silenec
- Začátečník

Jo jasne editor je primo ve hre das mylsim editmap *.bsp . Ale tady sir morfeus chce editor ve stylu 3d MAX ze se v tom da vyznat.Jasper píše:Editor musi byt, nekde sem o nem slysel.
- smates
- Začátečník

Nemuzete mi nekdo prosim poslat nejake sejfy na HL2.Delal jsem format a nejak jsem to zapomel zalohovat. Nechce se mi to hrat znovu od zacatku.Nebo nejaky link,ja nic nenasel.Dik
Intel i5-4670K+Thermalright HR-02 Macho Rev.A/MSI Z87-G45 Gaming/PALiT GeForce GTX 1050 Ti KalmX, 4GB/8GB RAM/SSD Crucial M500 240GB/Zdroj CoolerMaster Silent ProM 700W/Zabaleno v CoolerMaster Storm Enforcer Edition
- Jasper
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
frost.silenec píše:Jo jasne editor je primo ve hre das mylsim editmap *.bsp . Ale tady sir morfeus chce editor ve stylu 3d MAX ze se v tom da vyznat.Jasper píše:Editor musi byt, nekde sem o nem slysel.
Existuje editor, menuje se to SOFTIMAGE XSI 4.2 ModTool a do toho se stahne prugin pro HL2 a pak by to melo ficet. Je to neco ve stylu 3ds, ale je to nejake slozite. Je tam nejaka lista ValveSource, ale nacita to jen soubory *.smd a ty sem nikde nenasel.
- frost.silenec
- Začátečník

Mozna ti staci dat new game a vyberes obrazek kterej jsi vydel "naposledy". Jinak tam muzes napsat "maps *" a vypise ti fsechny mapy, a zkousej. (pr. "map d1_coast.bsp")smates píše:Nemuzete mi nekdo prosim poslat nejake sejfy na HL2.Delal jsem format a nejak jsem to zapomel zalohovat. Nechce se mi to hrat znovu od zacatku.Nebo nejaky link,ja nic nenasel.Dik
- smates
- Začátečník

Tvoji odpoved nechapu.Kdyz tam nemam ulozeny zadny sejfy,tak nemam odkud vybrad obrazek.Na jinou mapu se preci nedostanu,kdyz neni otevrena.Cheatovat nechci.frost.silenec píše:Mozna ti staci dat new game a vyberes obrazek kterej jsi vydel "naposledy". Jinak tam muzes napsat "maps *" a vypise ti fsechny mapy, a zkousej. (pr. "map d1_coast.bsp")smates píše:Nemuzete mi nekdo prosim poslat nejake sejfy na HL2.Delal jsem format a nejak jsem to zapomel zalohovat. Nechce se mi to hrat znovu od zacatku.Nebo nejaky link,ja nic nenasel.Dik
Intel i5-4670K+Thermalright HR-02 Macho Rev.A/MSI Z87-G45 Gaming/PALiT GeForce GTX 1050 Ti KalmX, 4GB/8GB RAM/SSD Crucial M500 240GB/Zdroj CoolerMaster Silent ProM 700W/Zabaleno v CoolerMaster Storm Enforcer Edition
- frost.silenec
- Začátečník

Skoceni (pomoci "map *.bsp") tam kde jsi byl naposledy neni cheat. Budto tam zadas jmeno mapy a zkousis kde jsi byl a to je podle tebe CHEATsmates píše:Tvoji odpoved nechapu.Kdyz tam nemam ulozeny zadny sejfy,tak nemam odkud vybrad obrazek.Na jinou mapu se preci nedostanu,kdyz neni otevrena.Cheatovat nechci.frost.silenec píše: Mozna ti staci dat new game a vyberes obrazek kterej jsi vydel "naposledy". Jinak tam muzes napsat "maps *" a vypise ti fsechny mapy, a zkousej. (pr. "map d1_coast.bsp")
- Rajče
- Mírně pokročilý

- Roxyman
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No je to ostuda, ale teprve před chvílí jsem to poprvé dohrál...
Výborná gamesa...co víc dodat...
CPU AMD PHENOM II X4 955 Black Edition ::: ASRock 970M PRO3 - AMD 970 ::: RAM HyperX Savage 16GB (2x8GB) DDR3 2400 CL11 ::: VGA XFX Radeon RX 560 4GB Core Edition True OC Single Fan ::: SSD OCZ Agility 3 Series 120GB ::: HDD Samsung SpinPoint F1, HD103UJ, SATA II, 32MB - 1TB ::: CASE: CHIEFTEC
- frost.silenec
- Začátečník

Mne uz z HL2 hrabe, uz jsem ho dohral 4,5xRoxyman píše:No je to ostuda, ale teprve před chvílí jsem to poprvé dohrál...![]()
- frost.silenec
- Začátečník

Dnes jsem poslal tento majl na EUROTEL.
Dobry den
Dnes jsem obdrzel mini casopis Eurtoel Go jaro 2005. Vas casopis je graficky velmi dobre propracovan atd. Proste krasa a kvalita na kazde strance. Ale kdyz jsem se dostal na stranku 08 Go TIP. Tak jsem si precetl recenzi na pocitacovou hru Haf life 2. A recenze je v poradku ale az sem nerazil na CITUJI: „Vydavame se na vzdalenou planetu, kde bojujete.......“ Ale tato veta neni vubec pravda. Kdyby se ten prominte mi ten vyraz MAMLAS co psal tuhle recenzi podival na jedinou fun stranku ci na oficialni stranku o hre Half Life 2 tak by vedel ze: Hra se odehrava ve meste „city 17“ a ze mesto City 17 je mesto nekde ve stredni evrope. Kdyby jste to aspon jednou hrali tak byste vydeli ty hnusne panelaky a ziguliky takze tato hra se klidne muze odehravat v CR. A CR je vzdalena planeta?
Nashledanou ***** ***** vas zakaznik.
EUROTEL SUCKZZ
kvuli tomuhle ted odstupuji od eurotelu
.
Dobry den
Dnes jsem obdrzel mini casopis Eurtoel Go jaro 2005. Vas casopis je graficky velmi dobre propracovan atd. Proste krasa a kvalita na kazde strance. Ale kdyz jsem se dostal na stranku 08 Go TIP. Tak jsem si precetl recenzi na pocitacovou hru Haf life 2. A recenze je v poradku ale az sem nerazil na CITUJI: „Vydavame se na vzdalenou planetu, kde bojujete.......“ Ale tato veta neni vubec pravda. Kdyby se ten prominte mi ten vyraz MAMLAS co psal tuhle recenzi podival na jedinou fun stranku ci na oficialni stranku o hre Half Life 2 tak by vedel ze: Hra se odehrava ve meste „city 17“ a ze mesto City 17 je mesto nekde ve stredni evrope. Kdyby jste to aspon jednou hrali tak byste vydeli ty hnusne panelaky a ziguliky takze tato hra se klidne muze odehravat v CR. A CR je vzdalena planeta?
Nashledanou ***** ***** vas zakaznik.
EUROTEL SUCKZZ
- Duurkoo
- Začátečník

Majitelom 6600GT odporucam oficial drv. FW71.84, oproti 71.81 mi islo fps o 10-20 nahor. 
AMD64 2800+@2,4GHz cooled by Primecooler HCIII+ Cu; GIGABYTE K8NS; TwinMOS 512MB - 400MHz; Sparkle 6600GT (600/1150MHz) cooled by Zalman VF700-Cu; SAMSUNG 120GB SATA 7200rpm; DV-W Teac 516GA; 17'' LCD MAG 776/DVI; repro Creative Labs I-TRIGUE 3400; case KME, 350W