Jaký volant do 2500,- Kč ?

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
kaimaster
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Jaký volant do 2500,- Kč ?

Příspěvek od kaimaster »

Hodlam si tento tyden koupit volant ale nevim kery abych se nespalil, nejde mi vylozene o konkretni typ ale spis o znacku a co by to melo mit, no a samozrejme cenovou hranici sem stanovil.
sovicka
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sovicka »

Záleží samozřejmě co od toho očekáváš :)

ale tenhle jsem měl a naprostá spokojenost :)
http://www.gameexpres.cz/product_info.p ... efb67851db

a kdybys ještě trochu více šetřil:
Francie ... sladká Francie
kaimaster
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Co cekam od volantu?

Příspěvek od kaimaster »

No tak aby byl presny aby tam byl FF a abych si pripadal ze drzim opravdovej volant. Razeni neni tak dulezity tam bych dal automatiku no a pedali by se meli dobre seslapovat. Tak takovej bych chtel, jinak videl jsem teba od novaline vypadal dobre ale nevim jakej je. Jinak ten prvni ten vim ze maji vedle v obchode, tak to uz je prvni volba. JInak diky za radu sovicko2001
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

sovicka2001 píše:Záleží samozřejmě co od toho očekáváš :)

ale tenhle jsem měl a naprostá spokojenost :)

a kdybys ještě trochu více šetřil:
jj suhlas jiné bych nevybíral ale výrazně doporučuji připlatit na MOMO ! má dva serv motory (WM jenom jeden) takže trochu jiná uroveň a hlavně je kovovej! je prostě věčnej zatímco Wingman ti odejde docela rychle je t prostě plasťák a ty pedály nevydržej...:( věř mi mám 3tí :)) ale už si šetřim na MOMO....
sovicka
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sovicka »

Digitaldoom píše: ale už si šetřim na MOMO....
Jasně, toho WM jsem měl půjčenej jen 14dní, z tohohle hlediska jsem to moc nevyzkoušel - přece jen je to všecko z plastu a brutálnější zacházení by to nemuselo vydržet :wink:
...ale přeci jen platit 4k Kč za volant je takové trochu ... moc realistické - za tu cenu máš kvalitní helmu na motorku 8)
Francie ... sladká Francie
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

mno jo ale já držel v ruce oba a můžu říci ten MOMO stojí za každou korunu ... ten wingman se sním prostě nedá srovnávat a 3500,- (tady: http://www.obchod.cz/products_detail.ph ... bozi=12400 ) je to prostě skvělá koupě.... oravdu doporučuji a je navždy .... :)
kaimaster
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kaimaster »

No takze sem byl ve meste a nabidli mi MOMO za 3800,- , neco Formula GP za 2100,- s nejakym motorkem, a jeste nejakej Logitech za 1100,- vibra co jsem videl jidne za 1500,-. Täk nevim no zas nechci se spalit protze cem cetl ze nketeri si nemobhli zvyzknout na nejakej typ volantu. Me jde hlavne o ot aby ten volant byl presnej a pokud v tom ovlantu za 3800,- a za 1100 neni tak podstatnej rozdil v presnosti tak bych bral i ten levenj, samozrejme mi vetsina z vas bude oponovat ale ten rozdil je 2700,- a ja nejsem prazak abych si kupoval co me nadadne. Nehlede na to ze kdyby moje pritelkyne zjistila ze sem si koupil nejakej volant za 3800,- tak by asi zesilela. Tak to bych si terba radsi moh koupit ten levenj + jeste plnou NFS:U2 a jeste litr usetrit . Poradte co mam delat
AMD Athlon 64 X2 4400+, 2GB DDR2, NVIDIA GeForce 8600GT 256MB, 320 GB HDD, atd.....
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

koupit MOMO tady http://www.obchod.cz/products_detail.ph ... bozi=12400 :lol: :oops:

a nebo hold ten Wingman FF ...ale nevyrdží a není s ním taková sranda jko s MOMO :wink:
B@RT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B@RT »

mam ten MOMO měl jsem asi 2 volanty předtim a rozhodně ti doporučuju na něj pošetřit, je tam silná odezva, super se drží a ty pedály mají vyndávaí trny takže se ti na koberci nepusunují prostě radši si počkej a kup něco pořádnýho, volant ti jako jiné věci tak nezestárne.
Sbírka grafických karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Jedine MOMO..
sice ti to pripada moc, ale ja bych si rozmyslel, jestli dam 2500,- na dva roky, nebo 3500,- na porad..
kaimaster
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kaimaster »

No jo ale oni jeste maj tedka ve sleve za 1100,- ten logitech se zakl. FF a vypada bytelnejs nez logitech formula gp. Me se libi ten volant ze je realenj skoro jak ve skodarne. Jinak vsichni rikate ze MOMO, ale lepsi neco nez nic fakt 3500,- se mi tedka nehcoouc davat kdyz jeste splacim grafiku. Ja sem nidky nejezdil s volantem. Tak to radsi vyzkousim za 1100,- a pak si nasetrim na momo. CHodim v pet z prace tak toho zas nenaparim :)
AMD Athlon 64 X2 4400+, 2GB DDR2, NVIDIA GeForce 8600GT 256MB, 320 GB HDD, atd.....
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

no pokud to beres takhle tak jo.. ale i tak.. az si to momo koupis, tak si budes rikat.. "ze ja debil.." :) :)
B@RT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B@RT »

volant neni grafika kterou prodáš v každym bazaru, protože se nakupujcí bojí a neví jak si s nim zacházel, proto spíš si kup MOMO uvidíš ty efekty, nejde o to jestli u toho sedíš hodiny nebo jen trošku.
Sbírka grafických karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Jája
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jája »

ten vibration feedback za 1100 nekupuj, je to levná sra*ka, FORCE feedback to nemá, jen vibrace, uchycení je taky naprd...
pokud chceš FF volant, tak první solidní je až ten Formula force GP jak doporučovali ostatní, jinak MOMO je fakt good a ještě lepší je Thrustmaster ferrari F1, ale taky podle toho stojí...
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
B@RT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B@RT »

u toho Thrustmaster ferrari F1 je jeden velký problem lze ho prakticky držet jen v jedné poloze a hodí se víc na F1 třeba Colin a Néédy se snim moc dobře nejezdí (moje zkušenost), Sílu má zase větší jak MOMO to se mu musí nechat.
Sbírka grafických karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“