nesynchronny zvuk s obrazom
- Verigo
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
nesynchronny zvuk s obrazom
mam film ktory je nahravany z TV karty a zvuk na nom ide asi o 1-2 sekundy popredu pred obrazom...je to avi...nepozna niekto program na ktorom sa to da upravit??? 
Athlon64 3500+, ASUS A8N SLI Deluxe, GF7300GT 256MB, 2048MB Kingston HyperX, Hitachi SATA II 80GB
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: nesynchronny zvuk s obrazom
Virtualdub!!!!Verigo píše:mam film ktory je nahravany z TV karty a zvuk na nom ide asi o 1-2 sekundy popredu pred obrazom...je to avi...nepozna niekto program na ktorom sa to da upravit???
- Verigo
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Verigo
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- zombux
- Odborník PCT

- Verigo
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- zombux
- Odborník PCT

- Verigo
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
to som si vsimla...len sa mi to neda ulozit,aj ked to komprimujem tak je stale ten subor prilis velky
a este je problem v tom, ze na zaciatku ten film seka - som zistila ze niektore frames su poskodene...zaciatok mozem vystrihnut ale co pocas filmu???Bude mi to vediet vobec spracovat alebo sa mam na to radsej vykaslat, rozstrihnut to v polovici a napalit na dve DVD??? 
Athlon64 3500+, ASUS A8N SLI Deluxe, GF7300GT 256MB, 2048MB Kingston HyperX, Hitachi SATA II 80GB
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Pokud to zkomprimuješ do DivX nebo XviD multipassem tak se dostaneš pod 1GB v super kvalitě.Bitrate dej 1500kbps.....Verigo píše:to som si vsimla...len sa mi to neda ulozit,aj ked to komprimujem tak je stale ten subor prilis velkya este je problem v tom, ze na zaciatku ten film seka - som zistila ze niektore frames su poskodene...zaciatok mozem vystrihnut ale co pocas filmu???Bude mi to vediet vobec spracovat alebo sa mam na to radsej vykaslat, rozstrihnut to v polovici a napalit na dve DVD???
- Verigo
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
neviem preco ale vobec sa mi tam neobjavuje moznost 2 pass
moj postup je takyto: otvorim subor v ponuke open file. Pomocou edit odtrsanim niekolko prvych frames lebo na zaciatku je chyba. Potom v ponuke audio vyberiem Interleaving a dam oneskorenie zvuku o 2000 milisekund...potom bud dam save as avi (vyberiem umiestnenie a nazov) a vyslednu velkost mi ukaze 42 giga...alebo dam v ponuke video compression, vyberiem kodek DivXpro(tm) 5.1.1,nastavim bitrate na 1500 ako 1 pass a stlacim OK...nic sa nedeje tak dam save as avi a znova - vystupna velkost je 42 giga...co robim zle??? 
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
To se tu řešilo hodně krát, nebude se to vysvětlovat každému hledej!!!Verigo píše:neviem preco ale vobec sa mi tam neobjavuje moznost 2 passmoj postup je takyto: otvorim subor v ponuke open file. Pomocou edit odtrsanim niekolko prvych frames lebo na zaciatku je chyba. Potom v ponuke audio vyberiem Interleaving a dam oneskorenie zvuku o 2000 milisekund...potom bud dam save as avi (vyberiem umiestnenie a nazov) a vyslednu velkost mi ukaze 42 giga...alebo dam v ponuke video compression, vyberiem kodek DivXpro(tm) 5.1.1,nastavim bitrate na 1500 ako 1 pass a stlacim OK...nic sa nedeje tak dam save as avi a znova - vystupna velkost je 42 giga...co robim zle???
třeba tady