nesynchronny zvuk s obrazom

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
Verigo
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

nesynchronny zvuk s obrazom

Příspěvek od Verigo »

mam film ktory je nahravany z TV karty a zvuk na nom ide asi o 1-2 sekundy popredu pred obrazom...je to avi...nepozna niekto program na ktorom sa to da upravit??? :?
Athlon64 3500+, ASUS A8N SLI Deluxe, GF7300GT 256MB, 2048MB Kingston HyperX, Hitachi SATA II 80GB
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: nesynchronny zvuk s obrazom

Příspěvek od Dzin »

Verigo píše:mam film ktory je nahravany z TV karty a zvuk na nom ide asi o 1-2 sekundy popredu pred obrazom...je to avi...nepozna niekto program na ktorom sa to da upravit??? :?
Virtualdub!!!! :roll: Je to tu Xkrát!!!! Trochu hledej příště! :wink:
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Verigo
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Verigo »

virtual dub mam akurat zaziva nemozem prist na to ako to mam urobit :x preto zhanam daco ine
Athlon64 3500+, ASUS A8N SLI Deluxe, GF7300GT 256MB, 2048MB Kingston HyperX, Hitachi SATA II 80GB
Verigo
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Verigo »

tak prosim aspon nejaky schopny navod na ten Virtual Dub...ten co mam ja stoji za... :( je tam len vystruhnutie sceny a uprava hlasitosti,nic viac...dakujem za akykolvek prispevok...
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

ve virtualdubu nastav: Audio > Interleaving, je tam zpoždění zvuku v milisekundách, tak si s tím pohraj
ignorelist: kremrole a dezoláti
Verigo
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Verigo »

uz som to nasla,dik...akurat mi nechce ulozit zmeny a ked dam Save As AVI, vypisuje mi velkost konecneho suboru 42 giga (povodny film ma 5,5GB tak ho musim aj tak skomprimovat aby sa vpratal na DVD)
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

jasně, v menu Video > Compression nastav kompresní kodek třeba na XviD a je 8)
ignorelist: kremrole a dezoláti
Verigo
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Verigo »

to som si vsimla...len sa mi to neda ulozit,aj ked to komprimujem tak je stale ten subor prilis velky :( a este je problem v tom, ze na zaciatku ten film seka - som zistila ze niektore frames su poskodene...zaciatok mozem vystrihnut ale co pocas filmu???Bude mi to vediet vobec spracovat alebo sa mam na to radsej vykaslat, rozstrihnut to v polovici a napalit na dve DVD??? :oops:
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Verigo píše:to som si vsimla...len sa mi to neda ulozit,aj ked to komprimujem tak je stale ten subor prilis velky :( a este je problem v tom, ze na zaciatku ten film seka - som zistila ze niektore frames su poskodene...zaciatok mozem vystrihnut ale co pocas filmu???Bude mi to vediet vobec spracovat alebo sa mam na to radsej vykaslat, rozstrihnut to v polovici a napalit na dve DVD??? :oops:
Pokud to zkomprimuješ do DivX nebo XviD multipassem tak se dostaneš pod 1GB v super kvalitě.Bitrate dej 1500kbps..... :)
Verigo
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Verigo »

neviem preco ale vobec sa mi tam neobjavuje moznost 2 pass :x moj postup je takyto: otvorim subor v ponuke open file. Pomocou edit odtrsanim niekolko prvych frames lebo na zaciatku je chyba. Potom v ponuke audio vyberiem Interleaving a dam oneskorenie zvuku o 2000 milisekund...potom bud dam save as avi (vyberiem umiestnenie a nazov) a vyslednu velkost mi ukaze 42 giga...alebo dam v ponuke video compression, vyberiem kodek DivXpro(tm) 5.1.1,nastavim bitrate na 1500 ako 1 pass a stlacim OK...nic sa nedeje tak dam save as avi a znova - vystupna velkost je 42 giga...co robim zle??? :sad:
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Verigo píše:neviem preco ale vobec sa mi tam neobjavuje moznost 2 pass :x moj postup je takyto: otvorim subor v ponuke open file. Pomocou edit odtrsanim niekolko prvych frames lebo na zaciatku je chyba. Potom v ponuke audio vyberiem Interleaving a dam oneskorenie zvuku o 2000 milisekund...potom bud dam save as avi (vyberiem umiestnenie a nazov) a vyslednu velkost mi ukaze 42 giga...alebo dam v ponuke video compression, vyberiem kodek DivXpro(tm) 5.1.1,nastavim bitrate na 1500 ako 1 pass a stlacim OK...nic sa nedeje tak dam save as avi a znova - vystupna velkost je 42 giga...co robim zle??? :sad:
To se tu řešilo hodně krát, nebude se to vysvětlovat každému hledej!!!
třeba tady
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“