Jo ta je velmi povedena....G.O'S píše:.....Ted parim GTA Vice City....
Ja ted jsem uz na par dni u Vietconga......celkem me to bavi....bejt jen mise venku a porad s celym tymem hral bych to do aleluja.....ty tunelovy mise me ****
Moderátor: Baneshee

Jo ta je velmi povedena....G.O'S píše:.....Ted parim GTA Vice City....

Kolik mas procent hotove? Ja 63.West ho píše:Urcite nejvic parim Vice City uz mi neco malo chybi ke konci!! jinak me vzal i Unreal2,mafie,C&C Generals ten si zapar....muzu doporucit!!!
Nej strtegie urcite jsou...Warcraft3 a age of mythology-ta me vzala moc...uz se tesim na datadisk!!!! A urcite Vietcong...moc povedenej!!!

Ano! S maminkou Sárou založí novou mafiánskou famílii a bude zase co hrát.hobbes píše:Maly Juniorko bude ciet pomstit smrt svojho tata!Nidzo píše:Ja malem taky![]()
Sem zvedavej s cim prijdou ve dvojce.....treba stane z mrtvejch.

To by bylo zuzo!!! Jen by se uz to trosku zacalo podobat GTAckukarf píše:Ano! S maminkou Sárou založí novou mafiánskou famílii a bude zase co hrát.hobbes píše: Maly Juniorko bude ciet pomstit smrt svojho tata!
Chtělo by to trochu novější auta - tak kolem roku 55-78 to byla úroda - Shelby Mustang, Chevrolet Corvette, Porsche 911 Targa...

Příběhem by to bylo dobré. Ale myslíš, že mají GTAIII lepší grafiku než Mafia? Upřímě si myslím, že Mafia je o trochu dál než GTA. Jen trochu vylepšit HW nároky... Mě se dost trhala - místy a někdy šla 1600x1200 nebo 1024x768 4xFSAANidzo píše:To by bylo zuzo!!! Jen by se uz to trosku zacalo podobat GTAckukarf píše: Ano! S maminkou Sárou založí novou mafiánskou famílii a bude zase co hrát.
Chtělo by to trochu novější auta - tak kolem roku 55-78 to byla úroda - Shelby Mustang, Chevrolet Corvette, Porsche 911 Targa...