Mys - Drat nebo bezdrat??

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Necroman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re:

Příspěvek od Necroman »

Ono zvyknout se dá opravdu na vše, onehdá, když jsem měl doma tablet velikosti A6 od Wacomu, hrál jsem dost obstojně RTS i pomocí pera a tabletu :-) . K notebooku mám malou Geniusku Traveller, velká asi jako vejce a taky se s tim dá. Ke kompu jsem zkoušel i bezdrát Genius Twintouch+ Optical, myš dobrá, na lagy si nepamatuju, jen ty baterky... když mi po měsíci (:devil:) odešly jedny z údajně nejlepších baterek, přesedlal jsem na drát . K noutu mám taky Intellimouse Explorer 4.0, drát a těžká pohoda, jen to kolečko je trochu "jiné"... je to ale věc zvyku.
So sayeth the Wise Alaundo
ASUS P5K Deluxe WiFi | Intel Core2Quad Q9300 + Noctua NH-U12F | Patriot 4GB DDR2 800MHz CL4 | Sapphire AMD Radeon HD7770 1024MB GDDR5 | OCZ Agility 3 120GB + WD Blue 640GB | Cooler Master Centurion 534 Light | Enermax Liberty 500W DXX | Samsung SM 226BW
Fifi
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Fifi »

Asi máš pravdu. Zkoušel jsem si vzít do ruky 5110 a je to podobné. Musím však říci, že je mi o mnoho příjemnější když je myška o trošku (120g) težší. Asi to bude zvykem. Je to něco jako fotit foťákem, který nemá ani 250g. Fuj, strašné pomyšlení.
K!ll3r
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od K!ll3r »

no zvyknout :) samo zvyknes si, ale pak kdyz vezmes ideal krysu , tak je to jak kdyz sednes ze skodovky do ferari :))
Fifi
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Fifi »

Ale já mám svou škodovku rád.A hlavně chci vidět borce který pojede ve Ferrari v zimě na chatu v půlmetrových závějích.
adres
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od adres »

LeváRuka píše:Já mám MS Wireless Optical Mouse 2.0 - čili bezdrát a jsem spokojenej, je pravda, že baterky trochu přidají na váze, ale tahle dokáže fungovat jenom s jednou AA a to se dá, já tam mám daný obě dvě a mám ji od ledna a zatím jesem je měnit nemusel a podle měřáku jsou pořád OK, a to jede kompl každej den alespoň 5 hodin, jedinej problém, kterej s ní je, je to kolečko, nedají se s ním skoro vůbec vybírat zbraně.
Když to shrnu, tak na práci je podle mě lepší bezdrát (třeba u filmů je to taky paráda :) ) na hry je lepší s drátem, ale jenom o trochu.
O žádným lagu nevím.

Mam tu samou s god!Skuz snizit citlivost kolecka,ale me to taky nepomohlo snad jedina chyba :-D
Intel P4 Northwood 2,4 GHz @ 2766 MHz,MSI 845E Max MS-6566E, 2x 512MB PC2700 ,NVIDIA GeForce4 Ti 4200 64 MB,Seagate Barracuda 80GB ,SONY CD-RW CRX210E,Teac DV-W516GA, WinXp Pro sp2
K!ll3r
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od K!ll3r »

Fifi píše:Ale já mám svou škodovku rád.A hlavně chci vidět borce který pojede ve Ferrari v zimě na chatu v půlmetrových závějích.
uplne stejnym zpusobem jak ta skodovka :)))
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

no takže zase navážu na téma... 8)

mám tu mx1000 8 dní a začínám zjiš´tovat, že to neni ono. je to hlavne prot, že v práci sedim 6 - 8 hodin u moji puvodni krysy
http://petracomp.netdirect.cz/DetailPage.asp?DPG=18512
Pak přijdu dom a je tu problem...proste musim si zas zvykat, při hrách vnímám myš a to je signál, že je něco špatně...takže teďka už vím:
a) že jsem s tou myší pomalejší
b) že nezaměřím bod tak rychle jak předtím, vždy o něco přejedu, musím korigovat
c) problémy mám při rychlých pohybech, typickej příklad je bitka na nože ve Far Cry...

řada logitech mx je pro mě asi zakletá, mx510 mi neseděla v ruce, ale jinak byla super, mx310 me nesedí už od pohledu

dam tomu čas, v nejhoršim budu hledat svoje ferrari... :roll:
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
Fifi
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Fifi »

Vřele doporučuji škodovku: Klávesnice Logitech Cordless Desktop EX100-bezdrát nebo Klávesnice set Logitech Cordless LX700 CZ, USB/PS2. Hodí se na rodinné výlety i pro služební cesty. Nevím jestli bude vyhovovat profi závodníkům. Občas závodně jezdím Warcraft 3 a Total War:Rome a jsem maximálně spokojen. I co se týče Richard Burns Rally.
cabman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od cabman »

Doporučuji jedině Microsoft Inteli Mouse Explorer 2.0.
Mám a je super. Zmíním některé skušenosti.
1. Dosah až nějakých 6m. (víc jsem neskoušel)
2. Baterie tak 5 měsíců při velmii intenzivním používání. (Často slyším od uživatelů Log.... že nemá nabíječku, ale ta jen překáží na stole a co s ní, když je životnost baterií tak dlouhá?)
3. Senzor jako u všech lepších myší bezvadný.
4. Rychlost reakce myší je jak u drátové. (Jako příležitostný hráč to musím vědět)
5. Naklápěcí kolečko je super věc. Kdo ho nemá tak by se divil jak často se využije.
6. Kolečko necvaká a má flexibilní změnu odporu podle rychlosti otáčení. (Chová se to dobře ale v některých hrách je to trošku problém - já mám zbraně na postraních tlačítkách)
7. Postraní tlačítka jsou velmi dobře umístěna a fungují i v hrách.
8. Cena je prostě super a jinou myš bych nekoupil ani náhodou.
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
Fifi
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Fifi »

Ano, ale i Logitech má podobné vlatnosti.
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“