bezpecne odebrat hardware- SATA Disk

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
pablok
Nováček
Nováček

bezpecne odebrat hardware- SATA Disk

Příspěvek od pablok »

Zdravim profiky ! Deska MSI K8N Neo4 + disk Seagate 160GB NCQ SATA + WinXP Prof SP2. Pri instalaci to nechtelo znamy F6 ovladac na zacatku.. Testovana prenosova rychlost 50Mb/s takze asi vazne SATA ale v zarizeni videt SATA neni.. hlavni co me trapi je ze v Tray je ikonka bezpecneho osebrani hardware kde je videt zmoneny disk.. odebrat pochopitelne nejde, je znej nastartovano. Je to normalni ? nemate nekdo napad co stim ? Diky moc
xIndian
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xIndian »

Mě se to stalo taky. Měl jsem 160 S-ATA a 60 IDE. Oba Seagate. Pak jsem odpojil IDE a přeinstaloval widle. Od tý doby to tam nemám. F6 jsem ovladače neinstaloval, protože nemám diskeťárnu 8-)
pablok
Nováček
Nováček

:-(

Příspěvek od pablok »

hmm tak jsem cekal par tipu a rad :-) tak ja to vyzkousim nainstalit znova..treba jen bill zase neco nedodelal a na podruhe to pujde:-))) diky ale :)
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: :-(

Příspěvek od Jiri Drak »

pablok píše:hmm tak jsem cekal par tipu a rad :-) tak ja to vyzkousim nainstalit znova..treba jen bill zase neco nedodelal a na podruhe to pujde:-))) diky ale :)
To je na nF3/4 deskach normalni a pokud vim, tak to z toho tray zatim nikdo nedostal (ja to tam mam taky).
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

2 pablok: A co použít hledání :oops:
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“