Firmware pro DVD/RW slim Sony DW-D56A
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- olaf
- Nováček

-
Firmware pro DVD/RW slim Sony DW-D56A
Zdravím všechny,mám problem s vypalováním filmů na DVD-R,při počátečním zápisu 4x Sonka vypalovala aktualně 2.3x,/změnil jsem v registrech nera ,aby se mi ukazala poctivá rychlost/ tedy dále ..po minutě se zvedla rychlost na 3.9x a pak na 4,1x pohoda zápis dokončen blablabla.Při vizuelní kontrole samotného nosiče je ,ale vidět že první ta minuta je zapsána tmavěji.laickyřečeno.potom je vidět světlejší stopa přechod mezi rychlostmi a pak klasický odstín zbytku zápisu,což není problem,ale ten že stolní přehrávače ten rozdíl rychlosti zápisu nějak nechtej zkousnout tudíž se kousnou.a po minutě v lepším případě přeskočí o cca 20 min filmu dále.DVD+R jedou celkem bez problému,a já se ptám na odkazy na stažitelny update firmware pro muj model,pys1..který jsem si nechtěně přehrál starší verzí,nebo compatibilitu s liteonem 852S ,zkušenosti a utility.rady díky za jakykoliv HELP
Zdravím ,mám notebook IBM A31 a nehodlám kupovat originál dvd vypalovačku řádově za 9tis,proto by mě zajímalo, která z levnějších slim mechanik je schopna /byť po malých ůpravách / fungovat v tomhle noťasu..zajímají mě zkušenosti,tipy ,triky nebo třeba aktualní odkazy...našel jsem pár slim mechanik kolem 3 500.- Liteon,Toshiba,Sony a ted kterou..?Díky za každou radu........
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Můžeš zkusit pročíst tohle, nějaký firmware jsou tam taky: http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=128946
Bathory