Win XP Prof. SP2 a hry
Moderátor: Loki5567
- D.U.K.E.
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Win XP Prof. SP2 a hry
Asi se to tu už několikrát řešílo, takže se dopředu omlouvám, ale zajímá mě jen, jak mi pojedou hry, když nafomátuji disk a nainstaluji tam XP už se zabudovaným SP2. Slyšel jsem, že pak nemusí některé hry správně fungovat, nepo nepojedou vůbec. Nemám teď boužel internet, takže nemůžu do každé hry zvlášť stahovat nějaké opravné záplaty. Dík za radu.
- zombux
- Odborník PCT

- masakr_cz
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Maxtor
- Začátečník

-
Mam zkusenosti s tim, ze naopak SP2 pomohl od nefunkce nekterych veci v SP1.. Jinak treba dodnes se mi na SP2 nepodarilo rozjet Thiefa 1 a 2.. coz me stve, protoze jsem si je nestihl dojet.. a dualboot nechci..
Jinak moc veci, co by nejely jsem nepotkal.. spise je to o starsich hrach a prechodu na XP vubec.. viz. staryy MotoRacer 1... pod XP ani prd..
Jinak u novejsich veci se neboj...
Jinak moc veci, co by nejely jsem nepotkal.. spise je to o starsich hrach a prechodu na XP vubec.. viz. staryy MotoRacer 1... pod XP ani prd..
Jinak u novejsich veci se neboj...
- cabman
- Středně pokročilý

Mám spoustu zkušeností s XPsp1 i XPsp2 a nenašel jsem s kompatibilou výrazný problém.
V každém případě sp2 instalovat a hned je pozdě! Odstraní spoustu chyb a zvýší zásadním způsobem ochranu proti virům a podobné havěti ... .
DOS hry jsou jiná pohádka a někde jsem se o tom také rozepisoval.
V každém případě sp2 instalovat a hned je pozdě! Odstraní spoustu chyb a zvýší zásadním způsobem ochranu proti virům a podobné havěti ... .
DOS hry jsou jiná pohádka a někde jsem se o tom také rozepisoval.
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
- maku
- Začátečník

-
No ja nevim,ale v SP2 mi nejede hra Riddic,jak vlozim DVD tak mi to vypise tohle: Game has crashd. Do you want co create a crashlog. A tim to vse konci na SP1 hra jede bez problemu.
Notebook: ASUS X555LN-XX415N / 15.6" / i5 - 4210U - 1.70 GHz max az 2.70GHz / 8GB - DDR3 / HDD - 1TB / NVIDIA GeForce GT840 - 2GB / Microsoft 64bit
- xmartinx
- Začátečník

MAL SOM ROVNAKY PROBLEM S RIDDICKOM EFBB...maku píše:No ja nevim,ale v SP2 mi nejede hra Riddic,jak vlozim DVD tak mi to vypise tohle: Game has crashd. Do you want co create a crashlog. A tim to vse konci na SP1 hra jede bez problemu.
uz je vyrieseny....
Drivre NGO z guru3d verzia 2,3 a "zalozna kopia"
pomoze to, neboj
Lenovo y560p, Asus K52JK, Samsung Omnia 7 16GB v.8773 TANGO
- maku
- Začátečník

-
OK ted jsem to stahnul otestuji jak budu doma a dam vedet jak to dopadlo.xmartinx píše:MAL SOM ROVNAKY PROBLEM S RIDDICKOM EFBB...maku píše:No ja nevim,ale v SP2 mi nejede hra Riddic,jak vlozim DVD tak mi to vypise tohle: Game has crashd. Do you want co create a crashlog. A tim to vse konci na SP1 hra jede bez problemu.
uz je vyrieseny....
Drivre NGO z guru3d verzia 2,3 a "zalozna kopia"tejto hry cez alcohol 120%
![]()
pomoze to, neboj
Notebook: ASUS X555LN-XX415N / 15.6" / i5 - 4210U - 1.70 GHz max az 2.70GHz / 8GB - DDR3 / HDD - 1TB / NVIDIA GeForce GT840 - 2GB / Microsoft 64bit
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele: