Win XP Prof. SP2 a hry

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows XP, Windows 2000 a Windows NT.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
D.U.K.E.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Win XP Prof. SP2 a hry

Příspěvek od D.U.K.E. »

Asi se to tu už několikrát řešílo, takže se dopředu omlouvám, ale zajímá mě jen, jak mi pojedou hry, když nafomátuji disk a nainstaluji tam XP už se zabudovaným SP2. Slyšel jsem, že pak nemusí některé hry správně fungovat, nepo nepojedou vůbec. Nemám teď boužel internet, takže nemůžu do každé hry zvlášť stahovat nějaké opravné záplaty. Dík za radu.
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

nepotkal jsem ani jeden problém kterej by byl způsobenej SP2 :roll: myslim že se není čeho bát.
ignorelist: kremrole a dezoláti
masakr_cz
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od masakr_cz »

To samy. Taky NO PROBLEM :-D :-D :-D
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Mam zkusenosti s tim, ze naopak SP2 pomohl od nefunkce nekterych veci v SP1.. Jinak treba dodnes se mi na SP2 nepodarilo rozjet Thiefa 1 a 2.. coz me stve, protoze jsem si je nestihl dojet.. a dualboot nechci.. :(
Jinak moc veci, co by nejely jsem nepotkal.. spise je to o starsich hrach a prechodu na XP vubec.. viz. staryy MotoRacer 1... pod XP ani prd.. :wink:
Jinak u novejsich veci se neboj...
cabman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od cabman »

Mám spoustu zkušeností s XPsp1 i XPsp2 a nenašel jsem s kompatibilou výrazný problém.
V každém případě sp2 instalovat a hned je pozdě! Odstraní spoustu chyb a zvýší zásadním způsobem ochranu proti virům a podobné havěti ... .
DOS hry jsou jiná pohádka a někde jsem se o tom také rozepisoval.
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
maku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od maku »

No ja nevim,ale v SP2 mi nejede hra Riddic,jak vlozim DVD tak mi to vypise tohle: Game has crashd. Do you want co create a crashlog. A tim to vse konci na SP1 hra jede bez problemu.
Notebook: ASUS X555LN-XX415N / 15.6" / i5 - 4210U - 1.70 GHz max az 2.70GHz / 8GB - DDR3 / HDD - 1TB / NVIDIA GeForce GT840 - 2GB / Microsoft 64bit
xmartinx
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od xmartinx »

maku píše:No ja nevim,ale v SP2 mi nejede hra Riddic,jak vlozim DVD tak mi to vypise tohle: Game has crashd. Do you want co create a crashlog. A tim to vse konci na SP1 hra jede bez problemu.
MAL SOM ROVNAKY PROBLEM S RIDDICKOM EFBB...

uz je vyrieseny....

Drivre NGO z guru3d verzia 2,3 a "zalozna kopia" :lol: tejto hry cez alcohol 120% :-D

pomoze to, neboj :razz:
Lenovo y560p, Asus K52JK, Samsung Omnia 7 16GB v.8773 TANGO
maku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od maku »

xmartinx píše:
maku píše:No ja nevim,ale v SP2 mi nejede hra Riddic,jak vlozim DVD tak mi to vypise tohle: Game has crashd. Do you want co create a crashlog. A tim to vse konci na SP1 hra jede bez problemu.
MAL SOM ROVNAKY PROBLEM S RIDDICKOM EFBB...

uz je vyrieseny....

Drivre NGO z guru3d verzia 2,3 a "zalozna kopia" :lol: tejto hry cez alcohol 120% :-D

pomoze to, neboj :razz:
OK ted jsem to stahnul otestuji jak budu doma a dam vedet jak to dopadlo. :wink:
Notebook: ASUS X555LN-XX415N / 15.6" / i5 - 4210U - 1.70 GHz max az 2.70GHz / 8GB - DDR3 / HDD - 1TB / NVIDIA GeForce GT840 - 2GB / Microsoft 64bit
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Taky zatím bez problému. :)
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Odpovědět

Zpět na „Windows XP, 2000, NT“