PROJEKT: Rust Wi-Fi Router by Stoobi - MousePad
Moderátor: L4mka
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
jj, samozřejmě tam budou dva 120mm fany, respektive jsou, ale nejsou přidělaný...
Teď dělám na bočnici, takže určitě budou fotky. Ale ještě mě nic na ten vršek nenapadlo, teda napadlo, ale musím to ještě prokoumat.
Ta voda mě prostě dost odradila, příde mě to takový divný bez vodníka. A vodník by nebyl až takovej problém, ale je to škoda peněz. I když by to bylo dost zajimavý (v mATX case)...
Teď dělám na bočnici, takže určitě budou fotky. Ale ještě mě nic na ten vršek nenapadlo, teda napadlo, ale musím to ještě prokoumat.
Ta voda mě prostě dost odradila, příde mě to takový divný bez vodníka. A vodník by nebyl až takovej problém, ale je to škoda peněz. I když by to bylo dost zajimavý (v mATX case)...
- KOFis
- Mírně pokročilý
a co by si tim chtel chladit? jen cpu nebo vic? vypadalo by to zajimave ale asi by to hodne stalo. btw cervena uv voda se dela dost blbe :-úStoobi píše:jj, samozřejmě tam budou dva 120mm fany, respektive jsou, ale nejsou přidělaný...
- master88
- Začátečník
- KOFis
- Mírně pokročilý
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
- Sir_Killer
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Ja ti do toho nechcem moc kecat, ale napisal si, ze je to LEN router, tak naco tam bude preboha voda? Pretoze ju tam teraz kazdy tlaci a "kazdy dobry casemod musi mat vodu" - ved tam nebude nejaky prskot, tak naco ?
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... 76#6639076
Now working on project :
Hazard[2] - sketches complete, hdd complete
Now working on project :
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
Právě, právě...
To je právě ono, příde mi zbytečný cpát do toho vodu, ale zase na druhou stranu je to taková trochu výzva...
Ale kašlu na to. Už jsem se rozhodl, že tam bude něco jinýho. Jen tak pro představu, napadlo mě udělat miniaturu hacícího přístroje, ale to jsem pak nakonec vytknul. Ještě budu přemýšlet. Vím, že tady duž dobu mluvím dost nepřesně. Ale sorry, no. Zítra budou určitě nový fotky...
To je právě ono, příde mi zbytečný cpát do toho vodu, ale zase na druhou stranu je to taková trochu výzva...
Ale kašlu na to. Už jsem se rozhodl, že tam bude něco jinýho. Jen tak pro představu, napadlo mě udělat miniaturu hacícího přístroje, ale to jsem pak nakonec vytknul. Ještě budu přemýšlet. Vím, že tady duž dobu mluvím dost nepřesně. Ale sorry, no. Zítra budou určitě nový fotky...
- Sir_Killer
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Ja som na to tiez myslel, aj som ho urobil, ale nakoniec sami tam nehodi...ked zas splasim fotak, tak ti ho vyfotim...Stoobi píše:...udělat miniaturu hacícího přístroje...
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... 76#6639076
Now working on project :
Now working on project :
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
- XPM
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- master88
- Začátečník
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
No říkal jsem navečer, teď mi schne epoxid, lepím už plexi do bočnice, potom ještě stříknu kus vzadu a udělám fotky, dokud je sluníčko, ať za něco stojej..
PS: 2XPM: nj, to bych mohl dát i k vám, ale copak se mi chce..
//Ad next post:
//Ad next posts: Aby jste nebyli pak zklamaní...zase tolik toho není...hlavně to ještě není rezatý, tak to trochu kazí dojem...
PS: 2XPM: nj, to bych mohl dát i k vám, ale copak se mi chce..
//Ad next post:
//Ad next posts: Aby jste nebyli pak zklamaní...zase tolik toho není...hlavně to ještě není rezatý, tak to trochu kazí dojem...
Naposledy upravil(a) Stoobi dne ned 3. dub 2005, 15:21, celkem upraveno 2 x.
- piranha
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Tak co, už ti to zaschlo ?
Made by Piranha
AMD Athlon XP2700+ | SOLTEK nF2 75FRN3-L | 512 DDR 400mhz | nVidia GeForce FX 5600 128MB | seagate berracuda 120GB | Samsung SpinPoint 250GB |
P.I.R.A.N.H.A. : Poloautomatický Inteligentní Robot na Anihilaci Nájezdníků a Hromadění Antihmoty
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=50805
AMD Athlon XP2700+ | SOLTEK nF2 75FRN3-L | 512 DDR 400mhz | nVidia GeForce FX 5600 128MB | seagate berracuda 120GB | Samsung SpinPoint 250GB |
P.I.R.A.N.H.A. : Poloautomatický Inteligentní Robot na Anihilaci Nájezdníků a Hromadění Antihmoty
- KOFis
- Mírně pokročilý
- master88
- Začátečník
uz to musi bejt sme nedockavy jak panna v seniku s klukem honem honem honem
AMD64 3800+ X2 (AC freezer 64 PRO ), Leadtek 8600 GTS (Zalman VF900), 2x1024MB 400MHz Corsair 3L, DFI lanparty NF4 UT-D rev.2 (Thermalright HR-05 SLI), Seagate 250GB + 200GB SATA (2x Silentmax HDD silencer), Akasa 460W, Tt Tsunami
Octavia II 2.0 TDI powah
Octavia II 2.0 TDI powah
- piranha
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
2Stoobi:No nediv se, jsi vlastně mediálně známá osoba, po které všichni chtějí vidět její casemod, takže holt musíš věnovat peníze do rychle schnoucích epoxidů, no...
Made by Piranha
- master88
- Začátečník
- XPM
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Skodik
- Mírně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
Jezisi kriste jste jak pubertaci! Jsou tu 4ks postu uplne vo nicem, neni to snad jeho vec, kdy to postne?! Taky se na vas muze vykaslat (mysleno znacne prehnane ) Jde o to ze mu na to nedate ani 4min !! to myslim naprosto presne viz. prispevek piranha a Stoobi. A predtim to same! Jestli uz ho chcete takhle popostrkovat, tak klidne pres SZ (z toho bude urcite hrozne nadsenej )
Fakt se nad sebou trochu zamyslete! - nemyslim to vubec zle, ale sledovat tehle thread pomoci mailu je dost sila, kdyz mu kazdejch 10min prijde upozorneni a potom se dozvi, ze zase nejaky ... postnulo Kdy uz to bude..
Fakt se nad sebou trochu zamyslete! - nemyslim to vubec zle, ale sledovat tehle thread pomoci mailu je dost sila, kdyz mu kazdejch 10min prijde upozorneni a potom se dozvi, ze zase nejaky ... postnulo Kdy uz to bude..
Káva, mlýnky na kávu, moka konvice https://www.gourmetkava.cz