Street Racing Syndicate

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Rider008
Začátečník
Začátečník

Street Racing Syndicate

Příspěvek od Rider008 »

Ako zarobit peniaze ked som skore na nule?Neviem jazdit ani jeden zavod, stale mam malo penazi.
Rider008
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rider008 »

Uz som na to prisiel.

LOCK
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

Lidičky nemá někdo tuhle hru ??? Pokud ano neposlal by mě ju někdo ? zaplatím vše :))

PS: nevím jestli to náhodou nemá bejt do bazaru tak to kdyžtak dám i tam taxe pls nezlobte :)
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Rammstein píše:Lidičky nemá někdo tuhle hru ??? Pokud ano neposlal by mě ju někdo ? zaplatím vše :))

PS: nevím jestli to náhodou nemá bejt do bazaru tak to kdyžtak dám i tam taxe pls nezlobte :)
Pokud shanis pouzitou, je tu od toho bazar, pokud novou - zkus nejdriv klasicky cesty, to znamená JRC, Tiscali Gameshop a podobne.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Feuercv
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Feuercv »

TO Rammstein : napis na feuercv2005@seznam.cz
Rider008
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rider008 »

presli ste uz tuto hru?

Ja ju neviem prejst, tak ak mate nejake kody alebo savy tak by ste mi ivh mohli poslat. A dat vediet na SZ.
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

Taxem tu hru konečně zprovoznil, ale děs a hrůza za ní bych nedal ani 100Kč
Asterix
Nováček
Nováček

Příspěvek od Asterix »

Rammstein píše:Taxem tu hru konečně zprovoznil, ale děs a hrůza za ní bych nedal ani 100Kč
Absolutni souhlas, neco tak ubohyho jsem uz dlouho nevidel. Zajimalo by me, kdo je ochotny za to dat 1199,- :lol:
Athlon 2000+@2500+, Asus A7N8X-X, 768MB RAM , GeForce FX 5500 256MB, Seagate 160GB 8MB cache+WDJB800, LG GSA-4160B
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

Asterix píše:
Rammstein píše:Taxem tu hru konečně zprovoznil, ale děs a hrůza za ní bych nedal ani 100Kč
Absolutni souhlas, neco tak ubohyho jsem uz dlouho nevidel. Zajimalo by me, kdo je ochotny za to dat 1199,- :lol:
:D jen by mě zajímalo kde se to auto tuní :D
Rider008
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rider008 »

auto sa tuni v garazi
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

Rider008 píše:auto sa tuni v garazi
nj, ale kde je ta garáž ? jak ju poznám na mapě ?
Hamman
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hamman »

Rider008 píše:Uz som na to prisiel.

LOCK
Tak se podel :) , ja na to nemuzu prijit :?
MB ASUS P4PEX/LAN,CPU Celeron :X 2600,RAM 1024MB Kingston DDR333,VGA MSI GeForceFX 5900SP ,Zvukovka SB Live! 5.1,HDD WD800JB 80gb 8mb + WD800BB 80gb 2mb + WD400EB 40gb 2mb + Maxtor6Y080 80gb 8mb + WDCaviar36400 6gb,Mechaniky LG GSA-4160B,ASUS CRW-4012A,CASE Logic Q3 300W,Monitor 19" LG Flatron L1915S
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

Hamman píše:
Rider008 píše:Uz som na to prisiel.

LOCK
Tak se podel :) , ja na to nemuzu prijit :?
Musíš mít alcohol 120% a starfuck v starfuck klikneš na to poslední a dáš patch a pak dáš disable CDrom
Hamman
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hamman »

Rammstein píše:
Hamman píše: Tak se podel :) , ja na to nemuzu prijit :?
Musíš mít alcohol 120% a starfuck v starfuck klikneš na to poslední a dáš patch a pak dáš disable CDrom
Todle jsem nechtel :)
Psal :
Ako zarobit peniaze ked som skore na nule?Neviem jazdit ani jeden zavod, stale mam malo penazi.
Tak poradite ? :roll:
MB ASUS P4PEX/LAN,CPU Celeron :X 2600,RAM 1024MB Kingston DDR333,VGA MSI GeForceFX 5900SP ,Zvukovka SB Live! 5.1,HDD WD800JB 80gb 8mb + WD800BB 80gb 2mb + WD400EB 40gb 2mb + Maxtor6Y080 80gb 8mb + WDCaviar36400 6gb,Mechaniky LG GSA-4160B,ASUS CRW-4012A,CASE Logic Q3 300W,Monitor 19" LG Flatron L1915S
Rider008
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rider008 »

Ked sa chces dostat do garaze co najrychlejsie tak si pozri ako mas nastavene tlacitko na mapku. Pocas hri ho stlac. Najdi si tam garaz a klikni a potom stlac space a rovno ta donej hodi.

Potom garaz je take modre. Modrych bodiek na mape su 3. Jedna je garaz, druha je tvoj domov a tretia je predajna novych aut.

Ako zarobit peniaze ked si na nule? Uz si to celkom nepametam. Ale je to na mape cervenou farbou a nie je tam potrebne vstupne. - cervene na mape su turnaje.

Je to asi to prve ked si pozries mapu.
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

Rider008 píše:Ked sa chces dostat do garaze co najrychlejsie tak si pozri ako mas nastavene tlacitko na mapku. Pocas hri ho stlac. Najdi si tam garaz a klikni a potom stlac space a rovno ta donej hodi.

Potom garaz je take modre. Modrych bodiek na mape su 3. Jedna je garaz, druha je tvoj domov a tretia je predajna novych aut.

Ako zarobit peniaze ked si na nule? Uz si to celkom nepametam. Ale je to na mape cervenou farbou a nie je tam potrebne vstupne. - cervene na mape su turnaje.

Je to asi to prve ked si pozries mapu.
dík moc
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

hele jaxe tam v jednom závodě jak musím získat respect 35 bodů jak to udělám ? díky
Rider008
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rider008 »

Nie je ten zavod nahodou o nejaku babu?

Urobis to tak, ze budes robit smyky. Musis na to prist ako. Najlepsie je ist do zakruty ktora ma nejaku vyvyseninu. Tak sa lahko daju ziskat body. A cim lepsie faro tim lahsie ti to pojde.

Niekedy musis urobit aj viacej smykov. Ak to nebude stacit.

Normalne som ani ja nevedel ziskavat velmi tieto body, ale raz som pretocil tak skylina ze som ziskal okolo nad 1000 bodov TO SOM CUMEL AKO VOL :shock: :D
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

du to zkusit :)
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

Hele tak to šlo, ale mám VW jettu a to nejde ztihnout 1 smyk mě dát tak 10 bopdů a a to je na 30 s takže budu muset čekat hele už jsi nějak dál ? jen by mě zajímalo zda tam je nějaký BMW ? :)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“