Street Racing Syndicate
Moderátor: Baneshee
- Rider008
- Začátečník

Street Racing Syndicate
Ako zarobit peniaze ked som skore na nule?Neviem jazdit ani jeden zavod, stale mam malo penazi.
- Rammstein
- Začátečník

- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Pokud shanis pouzitou, je tu od toho bazar, pokud novou - zkus nejdriv klasicky cesty, to znamená JRC, Tiscali Gameshop a podobne.Rammstein píše:Lidičky nemá někdo tuhle hru ??? Pokud ano neposlal by mě ju někdo ? zaplatím vše)
PS: nevím jestli to náhodou nemá bejt do bazaru tak to kdyžtak dám i tam taxe pls nezlobte
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- Feuercv
- Začátečník

TO Rammstein : napis na feuercv2005@seznam.cz
- Rider008
- Začátečník

- Rammstein
- Začátečník

- Asterix
- Nováček

Absolutni souhlas, neco tak ubohyho jsem uz dlouho nevidel. Zajimalo by me, kdo je ochotny za to dat 1199,-Rammstein píše:Taxem tu hru konečně zprovoznil, ale děs a hrůza za ní bych nedal ani 100Kč
Athlon 2000+@2500+, Asus A7N8X-X, 768MB RAM , GeForce FX 5500 256MB, Seagate 160GB 8MB cache+WDJB800, LG GSA-4160B
- Rammstein
- Začátečník

- Rammstein
- Začátečník

- Hamman
- Začátečník

Tak se podelRider008 píše:Uz som na to prisiel.
LOCK
MB ASUS P4PEX/LAN,CPU Celeron :X 2600,RAM 1024MB Kingston DDR333,VGA MSI GeForceFX 5900SP ,Zvukovka SB Live! 5.1,HDD WD800JB 80gb 8mb + WD800BB 80gb 2mb + WD400EB 40gb 2mb + Maxtor6Y080 80gb 8mb + WDCaviar36400 6gb,Mechaniky LG GSA-4160B,ASUS CRW-4012A,CASE Logic Q3 300W,Monitor 19" LG Flatron L1915S
- Rammstein
- Začátečník

- Hamman
- Začátečník

Todle jsem nechtelRammstein píše:Musíš mít alcohol 120% a starfuck v starfuck klikneš na to poslední a dáš patch a pak dáš disable CDromHamman píše: Tak se podel, ja na to nemuzu prijit
Psal :
Tak poradite ?Ako zarobit peniaze ked som skore na nule?Neviem jazdit ani jeden zavod, stale mam malo penazi.
MB ASUS P4PEX/LAN,CPU Celeron :X 2600,RAM 1024MB Kingston DDR333,VGA MSI GeForceFX 5900SP ,Zvukovka SB Live! 5.1,HDD WD800JB 80gb 8mb + WD800BB 80gb 2mb + WD400EB 40gb 2mb + Maxtor6Y080 80gb 8mb + WDCaviar36400 6gb,Mechaniky LG GSA-4160B,ASUS CRW-4012A,CASE Logic Q3 300W,Monitor 19" LG Flatron L1915S
- Rider008
- Začátečník

Ked sa chces dostat do garaze co najrychlejsie tak si pozri ako mas nastavene tlacitko na mapku. Pocas hri ho stlac. Najdi si tam garaz a klikni a potom stlac space a rovno ta donej hodi.
Potom garaz je take modre. Modrych bodiek na mape su 3. Jedna je garaz, druha je tvoj domov a tretia je predajna novych aut.
Ako zarobit peniaze ked si na nule? Uz si to celkom nepametam. Ale je to na mape cervenou farbou a nie je tam potrebne vstupne. - cervene na mape su turnaje.
Je to asi to prve ked si pozries mapu.
Potom garaz je take modre. Modrych bodiek na mape su 3. Jedna je garaz, druha je tvoj domov a tretia je predajna novych aut.
Ako zarobit peniaze ked si na nule? Uz si to celkom nepametam. Ale je to na mape cervenou farbou a nie je tam potrebne vstupne. - cervene na mape su turnaje.
- Rammstein
- Začátečník

dík mocRider008 píše:Ked sa chces dostat do garaze co najrychlejsie tak si pozri ako mas nastavene tlacitko na mapku. Pocas hri ho stlac. Najdi si tam garaz a klikni a potom stlac space a rovno ta donej hodi.
- Rammstein
- Začátečník

- Rider008
- Začátečník

Nie je ten zavod nahodou o nejaku babu?
Urobis to tak, ze budes robit smyky. Musis na to prist ako. Najlepsie je ist do zakruty ktora ma nejaku vyvyseninu. Tak sa lahko daju ziskat body. A cim lepsie faro tim lahsie ti to pojde.
Niekedy musis urobit aj viacej smykov. Ak to nebude stacit.
Normalne som ani ja nevedel ziskavat velmi tieto body, ale raz som pretocil tak skylina ze som ziskal okolo nad 1000 bodov TO SOM CUMEL AKO VOL

Urobis to tak, ze budes robit smyky. Musis na to prist ako. Najlepsie je ist do zakruty ktora ma nejaku vyvyseninu. Tak sa lahko daju ziskat body. A cim lepsie faro tim lahsie ti to pojde.
Niekedy musis urobit aj viacej smykov. Ak to nebude stacit.
Normalne som ani ja nevedel ziskavat velmi tieto body, ale raz som pretocil tak skylina ze som ziskal okolo nad 1000 bodov TO SOM CUMEL AKO VOL