Kamarád má GF4 4200Ti a když nemá teplotu 50°C tak se mu všechno hryže.Jenom abych nedopadl stejně protože tedka mám teplotu uvnitř case asi 17°C a grtafiku mi ofukuje 12cm větrák
Nemůže to ovlivnit výkon????
Moderátoři: Walker1134, Wilik

jezis to je v pohode..17 stupnu to je krasa...SAS-Mr.Freez píše:No mam docela dobře udělaný chlazení takže mývám malou teplotu v casu a chci přejít na vodní chlazení tak doufám že teplota pujde až na 10°C a nevim jestli to bude fungovat.

Nizka teplota by nemela vadit nicemu, az na disk. Tomu teploty < cca 20°C vadi.Majk44 píše:jezis to je v pohode..17 stupnu to je krasa...
aby ti to v komplu nezamrzlo!!!kdyz budes porad snizovat teplotu
a tech 10 stupnu je fakt malo,.. docela bych rekl ze to pro ty komponenty ani neni dobry takova nizka teplota.. idela je neco kolem tech 20 stupnu..
ja tam ma treba tak30 stupinku
Kód: Vybrat vše
desktop: Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G HDD | debian

Uplna pravda. Naco su vam take nizke teploty? Zatazuje sa tym hlavne HDD. A s tym podchladenim. Ved ja mam 6600GT a mam opacny problem. Ked sa mi ohreje ze sa jej ani dotknut nemozem tak mi FPS pada v NFSU2 aj o 10. Ale ostatne hry v poho.Ak chces 6600 tak si kup od MSI tu Diamond. Ma DDR3 a len nizsie takty. To nataktujes.Wiruz píše:no ale s tim podchlazovanim bacha, pri supravodivosti by vam kompik prestal fungovat![]()
kazdopadne pri rapidnim snizeni teploty komponent by mohl dojit ke kondenzaci, na to bacha