Jak se v LINUXU nastavuje net??

Linux, Unix, Solaris, OS/2 atp.
Odpovědět
wonknu
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Jak se v LINUXU nastavuje net??

Příspěvek od wonknu »

Mam Linux od Danixu,verzi z 8.12.2004,ta co se bootuje z CD a nejde mi zaboha nastavit net.Kde jsou naky sitovy pripojeni jako ve wirdowsech??
Mam net po kabelu a musim nekam napsat IP adresu.Diky
Watercooled X2 5000+ BE,Brisbane (@3260MHz,1,350V, Asus M3A,Corsair XMS2,2×1GB,667/CL4,Watercooled Jetway 8800GT 512,WD Caviar 250GB SATA,WD Caviar 160GB SATA, LG GSA DVD-RW...Tagan EasyCon 380W
Cooling : Zalman Reserator 1 Plus
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Našel jsem ti na českých stránkách Danixu dvě dobré rady :
Druhé pravidlo - použivejte mozek. Linux má jednu obrovskou nevýhodu,na kterou Vás musím předem upozornit. Budete muset začít myslet a budete se muset učit.

Šesté pravidlo - buďte aktivní. Mnoho informací se ukrývá přímo na webu. Na to lze využít hledání podle slov v pravém horním rohu. Pomoc najdete take na IRC.
V tomto případě mi stačilo použít mozek a na první adrese, která mně napadla (www.danix.cz) jsem našel tohle : http://www.danix.cz/Members/xhonzax/nas ... anixu/view

:roll:
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
wonknu
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wonknu »

Diky,Linux je na me trosku tezkej,sem windows lama,ale linux se mi zalibil tak se s nim pokusim poprat.Diky
Watercooled X2 5000+ BE,Brisbane (@3260MHz,1,350V, Asus M3A,Corsair XMS2,2×1GB,667/CL4,Watercooled Jetway 8800GT 512,WD Caviar 250GB SATA,WD Caviar 160GB SATA, LG GSA DVD-RW...Tagan EasyCon 380W
Cooling : Zalman Reserator 1 Plus
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Linux a podobné“