Mam Linux od Danixu,verzi z 8.12.2004,ta co se bootuje z CD a nejde mi zaboha nastavit net.Kde jsou naky sitovy pripojeni jako ve wirdowsech??
Mam net po kabelu a musim nekam napsat IP adresu.Diky
Jak se v LINUXU nastavuje net??
- wonknu
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Jak se v LINUXU nastavuje net??
Watercooled X2 5000+ BE,Brisbane (@3260MHz,1,350V, Asus M3A,Corsair XMS2,2×1GB,667/CL4,Watercooled Jetway 8800GT 512,WD Caviar 250GB SATA,WD Caviar 160GB SATA, LG GSA DVD-RW...Tagan EasyCon 380W
Cooling : Zalman Reserator 1 Plus
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Našel jsem ti na českých stránkách Danixu dvě dobré rady :

V tomto případě mi stačilo použít mozek a na první adrese, která mně napadla (www.danix.cz) jsem našel tohle : http://www.danix.cz/Members/xhonzax/nas ... anixu/viewDruhé pravidlo - použivejte mozek. Linux má jednu obrovskou nevýhodu,na kterou Vás musím předem upozornit. Budete muset začít myslet a budete se muset učit.
Šesté pravidlo - buďte aktivní. Mnoho informací se ukrývá přímo na webu. Na to lze využít hledání podle slov v pravém horním rohu. Pomoc najdete take na IRC.
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
- wonknu
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Diky,Linux je na me trosku tezkej,sem windows lama,ale linux se mi zalibil tak se s nim pokusim poprat.Diky
Watercooled X2 5000+ BE,Brisbane (@3260MHz,1,350V, Asus M3A,Corsair XMS2,2×1GB,667/CL4,Watercooled Jetway 8800GT 512,WD Caviar 250GB SATA,WD Caviar 160GB SATA, LG GSA DVD-RW...Tagan EasyCon 380W