Silent Hunter III

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

B@RT píše:investl sem do dvouvrstváku 8,5GB a mam to bez komprimace, nová verze má 5,1 zvuk a je o 20minut delší :D (česky, německy, anglicky)
když tady OTčkujem, tak anglická verze pude pryč už z principu, aby se mi to náhodou omylem nepustilo, pak bych hodil šavli
samozřejmě dual-layer tady leži v zaloze připravenej :roll:
B@RT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B@RT »

ono když to stáhneš na jednovrstvák to to trpí, jak bonusy tam sou ukázky z natáčení, reklamy na film, přidaná zvuková stopa s rozhovorem s režisérem přez celý film (buď dvouvrstvé, nebo dát na dvě DVD) Čeština ujde pár špatně přeložených slov, ale jde to 8)
Sbírka grafických karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
B@RT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B@RT »

Délka filmu 208minut :wink:
Sbírka grafických karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

ježišmarja, prvni tutorial, mam vsechno splneno a mam se vratit na zakladnu, a kde je ??????????????????

//to je teda suxxx, staci dat escape...a ja jsem byl naučenej, že přijedu k zakladně, požádám o doprovod a pak to skončí samo (ježiš to mám ještě z ACES OF THE DEEP?? :lol: :lol: .
Takže po pulhodine bloudění a hledání přístavu KIEL jsem konečně dolamil do menu... :oops:
tak to mohli udelat líp.

* co říkáte na vodu u břehu, jak se tam odráží ta zem spíš to vypadá jak kdyby na hladině ležely drobky hlíny, nebo mám na gf nějakej bug?
to saym když se dívám z povrchu hladiny proti slunci, misto odrazu vidim cerny odlesky
* na UZO je vidět pekny prd, ale asi to neumim jeste ovladat, btw mi tam spadne framerate na polovic, zajimave

jinak moc hezky, už se začínám vžívat :)
Naposledy upravil(a) Slezman dne pát 1. dub 2005, 07:49, celkem upraveno 1 x.
B@RT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B@RT »

vodu mám pěknou jako je třeba v 3D marku, asi tam máš chybku. Jedu to na nVidii s nejnovějšíma oficiálníma 71.84 ovladačema.
Sbírka grafických karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Slim
Nováček
Nováček

Příspěvek od Slim »

Nenajde se někdo, kdo by poskytl záložní kopii SH3? Jsem z OV a nemůžu to nikde sehnat. Sice mám hru objednanou, ale datum vydání je nejistý. Ještě nemají přeložený manuál. Čaute

//shadow: držte se prosím tématu a takové požadavky sem nesměřujte..
B@RT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B@RT »

sorry, ale né pak tu 4 nevydaj protože si tu 3 pár ponorkových nadšenců vypálí.
Sbírka grafických karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Mischel
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Rozlisenie 1280x1024

Příspěvek od Mischel »

Ahoj Morský vlci

Silent hunter 3 je totalna pecka, musel som si kvoli nej zobrat v piatok dovolenku a v pokoji ju drvit, vlastne cely vykend. Dostava sa to pekne do ruky a ta atmosfera....................nieco uzasne. len jedna vec zatial nedosla v rieseniu, kde si mozno nastavit rozlisenie? default je na 1024x768 a myslim ze pri mojej zostave si mozem dovolit 1280-ku len, mozno zaposobim ako analfabet, nikde v nastaveni funkciu zmeny nastavenia neviem najst.

vdaka vsetkym.
pig
Nováček
Nováček

Re: Rozlisenie 1280x1024

Příspěvek od pig »

Mischel píše:Ahoj Morský vlci

Silent hunter 3 je totalna pecka, musel som si kvoli nej zobrat v piatok dovolenku a v pokoji ju drvit, vlastne cely vykend. Dostava sa to pekne do ruky a ta atmosfera....................nieco uzasne. len jedna vec zatial nedosla v rieseniu, kde si mozno nastavit rozlisenie? default je na 1024x768 a myslim ze pri mojej zostave si mozem dovolit 1280-ku len, mozno zaposobim ako analfabet, nikde v nastaveni funkciu zmeny nastavenia neviem najst.

vdaka vsetkym.

Tak to by me taky zajimalo
Procesor: i5 4670K@4,6GHz-1,3V(delid),Grafika: MSI R9 270X, Chladič: SilentiumPC Fortis 2 XE1226 (Cpu), Motherboard: Gigabyte GA-Z87-HD3, Operační paměť: Corsair 2X4Gb 1600@2000Mhz, HDD:Crucial M500-240GB,seagate 750Gb, samsung 500Gb, Zvuková karta: Creative Labs Sound Blaster Audigy SE, Reproduktory(sluchadla): Creative Tactic3D Sigma, Monitor: LG Flatron 27MD53D - LED 27"
Asterix
Nováček
Nováček

Re: Rozlisenie 1280x1024

Příspěvek od Asterix »

pig píše:
Mischel píše:Ahoj Morský vlci

vdaka vsetkym.

Tak to by me taky zajimalo

Obavam se, ze zmenu rozliseni hra neumoznuje (anebo umoznuje, ale nelze to nastavit v menu :-D ) a jede defaultne na onech 1024x768.
Athlon 2000+@2500+, Asus A7N8X-X, 768MB RAM , GeForce FX 5500 256MB, Seagate 160GB 8MB cache+WDJB800, LG GSA-4160B
Mischel
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

No B@RT

Příspěvek od Mischel »

Vyzera to teda pani ze jediny komu ide rozlisenie 1280x1024 respektive jediny kto ho dokazal zmenit je B@RT, co tak podelit sa s nami o tento poznatok B@RT, ako sa ti to podarilo.

Neviete niekto prosim kde mozno najst k silent hunteru 3 na nete nieco viac? nikde ziadne fora, samozrejme az na toto na pctuningu. Neexistuje v cechach stranka, ako tomu hovorite vy "fandu"?
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

Tak zatim jsem opravdu nadseny, sice ma ta hra nejake bugy, ale ty snad patche a hlavn ruzne upravy cfg souboru vyresi. Zatim se to ucim ovladat, ale o tom to je. Od dob Silent Service 2 jeste na 8bitu mne zadny ponorkovy simulaor takhle nenadchnul.

Neznate nejake fan stranky venovane tomuto tematu ?

A ad rozliseni 1024x768. Je nastaveno na pevno a duvod je kvuli moznosti velke komprese casu. Officialni stanovisko cituji:

Concerning the resolution that is limited to 1024x768:

* The resolution issue is a technical one... We already have drops in frame rate at high time compressions (remember that at any time the game calculate the lone ships and convoys in the whole world)... a higher resolution at the graphic present in game and the lots and lots of calculations means to kill even high end machines.
You could improve the aspect of the game using a glare feature (a software antialiasing - use Shift + Page Up/Page Down to increase/ decrease the software antialiasing).

Takze kdo si verite na vyssi rozliseni zapnete si SW antialiasing (ma nekolik stupnu) a vic grafika vylepsit nejde.
---
Mischel
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

unik pred torpedoborcom

Příspěvek od Mischel »

Este mana padla jedna otazka, aka je najefektivnejsia metoda uniku pret torpedoborcom, alebo vojenskej spojeneckej bojovej lode ak sa jej podari "napingnut" vas? Vypnem motor, ponorim sa na 100m pod vodu a ten dotieravec ma vynucha vdaka pingu. Je to na druhej strane maximalny adrenalin len vediet co je najvhodnejsie urobit ked sa takto situacia skomplikuje.................co navrhujete. Realistickost mam permanentne na 50%.

P.S.- Helmsman (kormidelnik) ma vo svojich funkciach aj moznost "vypustenia navnady" len ked na tuto funkciu kliknem, obdrzim od neho oznam ze vyprazdnovacia komora je prazdna, viete niekto cim je ju mozne a ako ak vobec naplnit a vytvorit lakadlo pre uz napriklad spominany dotieravy torpedoborec.

P.S.1 - a este jedna otazocka, ako je mozne manipulovat s torpedami v hlavnom menu? rad by som vymenil par kuskou absolutne nemoznych elektricky riadenych torped, ktore exploduju kedy sa in zachce pocas drahy letu (zlto-modre) za gas (modro-sivobiele) explodujuce po naraze, respektive po kontakte s lodou. napiste prosim nieto, aka manipulacia je vhodna, aby som exploziu elektr. dokazal korigovat a kontrolovat a vlastne celkove ich vyuzitie, nakolko zatial sa mi javia ako zaberanie miesta a na destrukciu uplne nevhodne.

Vdaka.
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: unik pred torpedoborcom

Příspěvek od Slezman »

Mischel píše:Este mana padla jedna otazka, aka je najefektivnejsia metoda uniku pret torpedoborcom
jo, to kdybych vedel, imho je to o nahodě, v minulem dile jsem delal vsechny mozny kousky, ktery jsem vysledoval z filmu :oops:
Sel jsem i do katastrofickejch hloubek a ta svině mě stejně skoro vždycky dostala, o to větší ale byla radost, když se vzdaloval.....byl jsem na nervy, ale už se na to zas těším 8)
Mischel
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

deep

Příspěvek od Mischel »

No, katastroficka hlbka pri U-VIIB je cca 189m pod hladinou mora, presne tam sa aspon podla mojho experimentu vsetko konci.

Celkom by teoreticky muhla pomoct ta navnada, dalej je nutne sledovat "farabnost" modelu ponorky nad hlbkomerom, zelena-ok zlta-mierne nepokoj na blizkej lodi, orange je uz problem a pri cervenej ide po vas a jedine co je nad slnko jasne je, ze sa tak lahko nevzda a kruzi a kruzi a hlbine miny sype a sype.

nerozumiem, preco sa o Silent Hunterovi 3 nikde nic nenachadza, samozr. okrem videi, patchu a screenov, pomohla by recenzia a hlavne nieco po cesky, mam pocit ze je toho vela co sa da v boji vyuzit, len to treba pochopit a zuzitkovat.
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

jj, si pamatuju, jak jsem se s takovou lodi naháněl dobrý 2 hodiny reálného času...stejně mě dostala
jednou jsem to psychicky neunesl a udělal jsem vynoření a začal je solit torpédama ale sundal jsem jen jednoho, pak mě ten druhej zramoval, ale teoreticky by to šlo zvládnout, kdyby jeden byl přesně přede mnou a druhej přesně za mnou v okamžiku střílení torpéd :roll:
Bomba
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Bomba »

Jak uniknout torpédoborci??? Já to dělám tak že po vystřelení torpéda (v pediskopické hloubce) vypustím návnady! a okamžitě změním směr alespoň o 90 stupňů a potopím se do 150metru...poté přejdu na tichý mod nebo vypnu motory úplně. (už jsem z místa odpalu dostatečně daleko).... poté chvíli počkám...až je to minování přestane bavit a jdu znovu na ně 8-)...17metrů a rychle zaměřit a střelit a zase zmizet :)
Někdy mne sice najdou :cry: ale spise ne :D a když už tak jste přece jenom dostatečně hluboko aby jste unikli minám ap.
ad. grafika...mne přijde velice pěkná..žádně bugy (černé pixely atd.) jsem neviděl...rozlišení měnit nemůžu :roll: tj. 1024X768 detaily všechny max.
Mischel
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

navnady!!!

Příspěvek od Mischel »

Ako, ako vystrelis navnady? Je jasne ze tuto funkciu ovlada Helmsman, ako som uz pisal predtym, len mi oznami ze navnada je prazdna a neviem ako ju naplnit, az potom moze byt logicky, vystrelena-vypustena, prezrad, ako ju nabit (naplnit bordelom).

Vdaka.
Bomba
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Bomba »

Hmm :? Já už je mám připravené (pouze zadám rozkaz deploy decoys a OK)??typ ponorky U505 XII (1945)...je supr rychlá...17kts pod vodou :)
// pro rozlišení 1280X1024 zkuste toto rozbalit do složky, ve kterém máte SH3 nainstalován...našel jsem to na oficiálním webu/forums
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

myslis XXI, ne?
s tim je radost neco podnikat s timhle strojem
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“