CD-R Data vs. CD-R Audio
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- RickM
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
CD-R Data vs. CD-R Audio
Omlouvám se, jestli to tu někde je tak to když tak smázněte, ale zajímalo by mě jaký je mezi těmito médii rozdíl. Je mi jasné, že stolní palírny potřebují CD-R audio, ale jedná se mi o PC palírnu. Má význam na pálení hudby CD-R audio, nebo stačí Data. díky 
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Dnešní stolní audio přehrávače už vůbec nepotřebují speciální CD-R Audio a v podstatě můžeš i pálit libovolnou rychlostí. U těch starších je to horší s čitelností CD-R disků, ale právě tady v drtivé většině pomáhá vypalovat nižší rychlostí, třeba 4x.
Kvalita mezi CD-R datovým a CD-R Audio je stejná, teda můžeš koupit jak šmejd CD-R Audio tak datový
, chci tím jen říct, že když budeš kupovat pro muziku speciální CD-R Audio disky, tak akorát zaplatíš našim drahým umělcům zlatý kliky i u dveří do sklepa, ale rozdíl tady prostě není.
Jde o to, že před 7-8 lety, když se začalo vypalování rozmáhat, tak přišli na trh i tyhle speciální CD-R Audio, který obsahovali (obsahují) identifikační bit a tenhle bit v tý době přehrávače testovali (ne všechny), ale tohle už je pasé.
Kvalita mezi CD-R datovým a CD-R Audio je stejná, teda můžeš koupit jak šmejd CD-R Audio tak datový
Jde o to, že před 7-8 lety, když se začalo vypalování rozmáhat, tak přišli na trh i tyhle speciální CD-R Audio, který obsahovali (obsahují) identifikační bit a tenhle bit v tý době přehrávače testovali (ne všechny), ale tohle už je pasé.
Bathory
- Skodik
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
a stejne je to i u DVD video? Nemas link na strucne schrnuti tech formatu?
Káva, mlýnky na kávu, moka konvice https://www.gourmetkava.cz
- RickM
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: