-HoNY- píše:
staci kdyz napise co je tam za takovyto cerny se trema nozickama
(stabilizátor)
tam bude s 5ti
psal o GF2MX vetsina jich mela stabilizovany jenom jadro... pameti sli jenom z MB
jestli te tak strrasne sere ze je to ze 3,3V podivej se do myho faqu je tam zapojeni pinu v AGP slotu, kdybys to prelakovat a premostit na karte pak tam muzes pustit kolik chces treba 12V (pokud to prezije )
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
psal o GF2MX vetsina jich mela stabilizovany jenom jadro... pameti sli jenom z MB
jestli te tak strrasne sere ze je to ze 3,3V podivej se do myho faqu je tam zapojeni pinu v AGP slotu, kdybys to prelakovat a premostit na karte pak tam muzes pustit kolik chces treba 12V (pokud to prezije )
no ja to delat asi budu na sviji grafice
ale k tomu MXku tak vecina jich ma 5vyvodovej stabilizak kterej ma este naky vychytavky
Máte-li zájem o levnou laserovou operaci očí, přiložte bulvy k obrazovce
-HoNY- píše:Jakou je to vyrobeny technologii? 0.18um?
Jestli jo tak plati to samy co u tvyho byvalyho Durexe 600@1.2GHz 2V (takze za půl roků půjde do sraček)
mě zatím 2 měíce jede GF2MX400 ST-lab na 2,18V na 300MHz jádro
Testni tu MX400 ve 3Dmarku01,docela by me to zajimalo.
S moji sestavou má neco pres 3300bodu.(193/217)
odporama R56 a R 57 se nastavuje vystupni napeti
//edit
Vystupni napeti je (R56+R57)/R56*1.25V
takze se da jednoduse pomoci pridelani potenciometru paralelne k R57 regulovat vystupni napeti
odporama R56 a R 57 se nastavuje vystupni napeti
//edit
Vystupni napeti je (R56+R57)/R56*1.25V
takze se da jednoduse pomoci pridelani potenciometru paralelne k R57 regulovat vystupni napeti
No a kolik kiloohmu ma mit ten potenciometr.Mám ho nejdrív nastavit na maximum a postupne snižovat nebo naopak?
A kde zmerim jake napeti je na GPU?
robocop píše:No a kolik kiloohmu ma mit ten potenciometr.Mám ho nejdrív nastavit na maximum a postupne snižovat nebo naopak?
A kde zmerim jake napeti je na GPU?
stabilizator kvalita. rozsypal se mi kdyz jsem ho pajel a ted tam mam ve velkym pouzdre... hodim sem pak fotky myho anti modu... co se tyka 3dmarku nekde to tu je
zapojeni je na teto strane: http://www.anpec.com.tw/products/downlo ... PL1084.htm
ten potenciomet ma mit odpor priblizne takovej jako jeden z odporu... proste ho nastavis na stejnou hodnotu jako ma jeden z tech dvou odporu a vymenis ho
kdyz bude mit odpor 80ohmu tak das 100ohmovej potenciometr a rucne doledujes napeti
doporucil bych nahradit ten kterej je pripojenej na zem lip se s nim manipuluje v tomto pripade R57
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
staci pripojit i paralelne ale musi bejt dost velkej
nemusi se pak nic vyndavat ale zase se uz na zacatku o neco zvedne napeti ale to zas tak moc nevadi stejne se to tam dava aby se pridalo
Takze proste stací zmerit R57 a pak k nemu paralelne pripajet stejny potenciometr.
A nevite nahodou na kterych kondenzatorech se meri to napeti?
Na tehle grafice jde zvysovat pouze napeti na GPU?
nebo taky na pametich?
no jestli nebudes vyndavat ten vodpor co uz tam je tam se musi spocitat k napeti vod kterycho chces jit nahoru
pameti to asi bude mit rovnou do 3.3V ze zdroje
Dr Meduza píše:no jestli nebudes vyndavat ten vodpor co uz tam je tam se musi spocitat k napeti vod kterycho chces jit nahoru
Nepochopil sem jak to mam pocita.
Nestacilo by tam dat treba 2x vetsí odpor paralelne a postupne snizovat?
Dr Meduza píše:no jestli nebudes vyndavat ten vodpor co uz tam je tam se musi spocitat k napeti vod kterycho chces jit nahoru
kdyz tam das odpor paralelne tak se zvedne zakladni napeti od kteryho muzes regulovat
treba: mas puvodne 1.6
a kdyz tam das paralelne tak budes moct regulovat treba od 1.7 vejs
kdybys dal moc malej tak by ses treba nemoh dostat pod 1.8
robocop píše:
kdyz tam das odpor paralelne tak se zvedne zakladni napeti od kteryho muzes regulovat
treba: mas puvodne 1.6
a kdyz tam das paralelne tak budes moct regulovat treba od 1.7 vejs
kdybys dal moc malej tak by ses treba nemoh dostat pod 1.8
Tak co mi navrhnes za konecné resení?
Odpájet ten odpor a dat tam potenciometr stejného odporu.
A kolik tyhle grafiky vydrzí?nekde sem videl 2,18V