help! Jak reklamovat v TS Bohemii?

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

DareDevil
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od DareDevil »

Zdarec já kupuju v TS v Brně a nemůžu si stěžovat. Při reklamaci žádný problémy, je to lidma a ne firmou... :P
DELL XPS 1530 - 15.4" 1680x1050, 2.5 GHz, 4 GB RAM, nVidia M8600 GT, HDD 320GB 5400 rpm, Win7 Professional
tovyx
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tovyx »

opravdu to bylo těmi registry - zkusil jsme E zformátovat, nahrát na něj data, pak nahrávat data na F - a opět E zmizel. Po úpravě registru funguje... :D

(což znamená, že jsem před půl rokem přišel o cenná data úplně zbytečně svojí vlastní vinou :x :jaw: )

edit:
DareDevil píše:Zdarec já kupuju v TS v Brně a nemůžu si stěžovat. Při reklamaci žádný problémy, je to lidma a ne firmou... :P
tak to patříš mezi několik málo vyvolených... Většina je na tom bohužel hůř... Já si už několikrát sypal popel na hlavu, že jsem tam opět vkročil ( a nejhorší je, když někdo přinese jejich ceník se slovy "Tak mi něco vyber...")

viz také http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=13075 a možná i jinde....
DareDevil
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od DareDevil »

tovyx píše:
tak to patříš mezi několik málo vyvolených... Většina je na tom bohužel hůř... Já si už několikrát sypal popel na hlavu, že jsem tam opět vkročil ( a nejhorší je, když někdo přinese jejich ceník se slovy "Tak mi něco vyber...")

Co myslíš tím ceníkem?
DELL XPS 1530 - 15.4" 1680x1050, 2.5 GHz, 4 GB RAM, nVidia M8600 GT, HDD 320GB 5400 rpm, Win7 Professional
DareDevil
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od DareDevil »

DareDevil píše:
tovyx píše:

Co myslíš tím ceníkem?
tovyx
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tovyx »

DareDevil píše:
tovyx píše: ... nejhorší je, když někdo přinese jejich ceník se slovy "Tak mi něco vyber...")

Co myslíš tím ceníkem?
Nechápu otázku...

Ceník je tiskovina, ve které uvádí seznam komponent a cenu za kterou to prodávají...

A když mi kámoš tohle přinese, abych mu něco vybral, tak se těžko nechá přesvědčit, že jiný obchod by mohl být lepší, když tady má ty samé věci levnější... (teď to moc nesleduju, ale řekl bych, že už ani mezi nejlevnější nepatří...) já si každopádně raději těch pár korun připlatím za slušné chování a odpovídající servis...
DareDevil
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od DareDevil »

tovyx píše:
Nechápu otázku...

Ceník je tiskovina, ve které uvádí seznam komponent a cenu za kterou to prodávají...

A když mi kámoš tohle přinese, abych mu něco vybral, tak se těžko nechá přesvědčit, že jiný obchod by mohl být lepší, když tady má ty samé věci levnější... (teď to moc nesleduju, ale řekl bych, že už ani mezi nejlevnější nepatří...) já si každopádně raději těch pár korun připlatím za slušné chování a odpovídající servis...
Myslel sem jaks říkal že je nejhorší když ti kámoš donese ceník abys mu něco vybral.-nevim jaks to myslel... :(

Já si v TS kupoval v listopadu comp-jen komponenty stavěl sem si to sám- dovezli mi to až dom, chlápek co mi to předával se se mnou normálně v pohodě bavil a přišel mi uplně v klidu, ještě se mě ptal jestli si to skládám sám, proč nekupuju novej monitor,... Prostě uplně v pohodě. Uznávám ale že chlápek kterej sedí v Brně za kompem a přijímá obědnávky vypadá že ho to nudí, nebo že ho nakupující dost sere, ale jak sem řek nezavrhoval bych firmu, je to prostě lidma-buď sou dobrý a nebo ne.
tovyx
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tovyx »

Samozřejmě je to lidma. Ale v TS B se nepříjemní lidi docela koncentrují :sad: A soukromá firma by měla mít motivaci takový lidi nezaměstnávat/snížit jim plat atd. protože jim takhle de facto snižují zisk, zhoršují pověst atd. (a téměř každý Ti potvrdí, že takhle to tam fungovalo i za Heroldu, který TS B prakticky beze změn převzala...

Co se dovozu týče, nejsem si jistý, jestli si to rozváží sami. Když jsem si tam cca před 4 roky objednal SB Live Platinum, taky mi ji přivezl dobrej chlápek, ale na dodávce měl logo DHS (nebo tak něco)...

Z okruhu mých známých je to se spokojeností s TS B tak půl napůl, co se mě týče, jsem na ně už taky docela alergickej...
(to je moje zkušenost, Tvoje samozřejmě může být jiná... Tím líp pro Tebe)
DareDevil
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od DareDevil »

Jeslti si to rozváží sami nevim, spíš bych možná i řekl že protože na té dodávce bylo taky HDS-nebo taky ňák tak.

Třeba si ale vybíraj jen takový lidi, který se podobaj vedení a proto to tak vypadá! :lol:
Já ale zatim nemůžu říct nic proti TSce, když nepočítám toho chlápka při obědnávce, kterej se na mě škaredě díval :)
Slander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slander »

Já jsem pred mesicem u nich objednaval ramku a jelikoz jsem od Plzne tak jsem si to nechal privest az na dvůr s dopravní službou DPD, nejsou to sice lidi primo s TSB ale ochotny jsou, jediny co mi vadi ze si berou dysko :)
NB Acer Aspire 1362LMi Procesor:AMD Sempron 2800+ Deska:Aspire 1360 Paměti:2x Hyundai 256MB CL2.5 GK:nVidia GeForce FX Go 5200 64MB nesdílená Pevný disk:Hitachi 60GB 4200ot. DVD+-RW:TS-L532A - DVD+-R/RW a CD-R/RW Síť WiFi 802.11 b/g

PC 1Procesor:Intel Pentium 3,0GHzDeska:ASUS P4R800-V deluxe Paměti:2x A-data 512MB DDR400 3.0 dual-channel GK:HIS Excalibur ATi Radeon 9550 256MB Pevný disk:WD 60GB CD-RW:LG 52x32x52x Síť WiFi ASUS WL-138g

PC 2Procesor:Intel Pentium MMX 233@300MHz Deska:FIC VA-503+ Paměti:256MB+ 32MBGK:GeForce 4 MX440 64MB
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“