pak jsem premeril kondiky, vsechny maji o 1/3 mensi kapacitu, zkusil jsem funkcni ale tento problem to neopravilo
Co zpusobilo tyto artefakty?
- -HoNY-
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Co zpusobilo tyto artefakty?
Mam nejakou dobu vadnou GF4Ti jedmou vecer jsem ji vyndal z pc a rano ji tam vratil a od te doby mam tyto artefakty

pak jsem premeril kondiky, vsechny maji o 1/3 mensi kapacitu, zkusil jsem funkcni ale tento problem to neopravilo
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
- master88
- Začátečník

mozna ze si mel staticky naboj na ruce a sahl si na tistak u pameti a jedna castewcne odesla nebo je nak poskozena... aspon tak to vypada...
AMD64 3800+ X2 (AC freezer 64 PRO ), Leadtek 8600 GTS (Zalman VF900), 2x1024MB 400MHz Corsair 3L, DFI lanparty NF4 UT-D rev.2 (Thermalright HR-05 SLI), Seagate 250GB + 200GB SATA (2x Silentmax HDD silencer), Akasa 460W, Tt Tsunami
Octavia II 2.0 TDI powah
Octavia II 2.0 TDI powah
- sidbin
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
je to mozne ze je to zcasti odpalene--nejaky obvodmaster88 píše:mozna ze si mel staticky naboj na ruce a sahl si na tistak u pameti a jedna castewcne odesla nebo je nak poskozena... aspon tak to vypada...
a ty kondezatory si meril cim?---------ale proc maji tak zmensenou kapacitu?(to me nejde do hlavy jak se mohla tak zmensit)--nemeril jsi to nahodou na te karte nebo jsi je vypaje?
- Dr Meduza
- Mírně pokročilý

- master88
- Začátečník

no panove me se stalo neco podobnyhoalse s 6800 na kterou sem ze zadu omilem polozil pri chodu kus AL a najednou vystrel elektriny a kompu tududuudm... sem ho zapl a podobny barevny artefakty se ctvereckama... tak sem si pomalu zacal vazat provaz a povesovat ho ke stropu... kdyz sme vypojil PC pockal 10min a najednou bylo vsecko ok... to mi spadl sutr ze srdce
ale tohle fakt newim... uz sem svuj nazor rekl... tohle byl jen takovej oddatek z mastrikova zivota 
AMD64 3800+ X2 (AC freezer 64 PRO ), Leadtek 8600 GTS (Zalman VF900), 2x1024MB 400MHz Corsair 3L, DFI lanparty NF4 UT-D rev.2 (Thermalright HR-05 SLI), Seagate 250GB + 200GB SATA (2x Silentmax HDD silencer), Akasa 460W, Tt Tsunami
Octavia II 2.0 TDI powah
Octavia II 2.0 TDI powah
- Dr Meduza
- Mírně pokročilý

- -HoNY-
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
jedna R8500 mela porusenou cestu u pameti delalo to to samy cestu jsem opravil a jelo to tady jsem vsecnhy cesty kontroloval... jsou v poradku... sma si myslim ze je to pameti... no jo 13cm vlasy a mikyna z umelyho vlakna to da svojemaster88 píše:mozna ze si mel staticky naboj na ruce a sahl si na tistak u pameti a jedna castewcne odesla nebo je nak poskozena... aspon tak to vypada...
2sidbin: k tem elitům meril jsem to RLC můstkem
2medusa: okna: cerna obrazovka
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
- Dr Meduza
- Mírně pokročilý

- sidbin
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
no a jak jsi je meril?na karte nebo jsi je vypajel?-HoNY- píše:jedna R8500 mela porusenou cestu u pameti delalo to to samy cestu jsem opravil a jelo to tady jsem vsecnhy cesty kontroloval... jsou v poradku... sma si myslim ze je to pameti... no jo 13cm vlasy a mikyna z umelyho vlakna to da svojemaster88 píše:mozna ze si mel staticky naboj na ruce a sahl si na tistak u pameti a jedna castewcne odesla nebo je nak poskozena... aspon tak to vypada...
2sidbin: k tem elitům meril jsem to RLC můstkem
2medusa: okna: cerna obrazovkapouzivam od listopadu vlastnorucne opravovanou GF2MX a to GF4 se mi vali od te doby v polici
pokud jsi je meril na karte,mohl se ti jeste navic uzavrit obvod pres nejakou jinou soucastku,proto asi ten pokles o 1/3 protoze jinak to nedava smysl.
sterim to bude asi tezko, to spis opravdu tim merenim
- -HoNY-
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
nerikas mi prevratnou novinku... meril jsem je vypajeny.. nevim jestli sem to tu nekde nepsal ale opdajel jsem jesidbin píše: no a jak jsi je meril?na karte nebo jsi je vypajel?
pokud jsi je meril na karte,mohl se ti jeste navic uzavrit obvod pres nejakou jinou soucastku,proto asi ten pokles o 1/3 protoze jinak to nedava smysl.
sterim to bude asi tezko, to spis opravdu tim merenim
premysle jsem o tom ale co gdyz opajim ty funkcniDr Meduza píše:to ma 8 pameti?
jestli jo tak by mela jit jedna ctverice deaktivovat
sice bys mel pulku ale grafika by jela
- Dr Meduza
- Mírně pokročilý

voni se nemusej vodpajet ztaci jim uzemnit CS nozicku (doufam ze je maj rozdeleny na 2 banky to by se muselo zmerit)-HoNY- píše:premysle jsem o tom ale co gdyz opajim ty funkcniDr Meduza píše:to ma 8 pameti?
jestli jo tak by mela jit jedna ctverice deaktivovat
sice bys mel pulku ale grafika by jela
Máte-li zájem o levnou laserovou operaci očí, přiložte bulvy k obrazovce
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
- master88
- Začátečník

taky ses bal az ses malem poto ze kdyby to nebylo v pohode ze by sis musel koupit novou? 
Octavia II 2.0 TDI powah
Octavia II 2.0 TDI powah
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
- master88
- Začátečník

- Shoorty
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- master88
- Začátečník

- Kerry
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
omg....sry ale ty tvy posty, se nejak zacinas zlutet....master88 píše:coze? nepostihnuti zbytecne?nechapu
shadow, jeho revírem je pct forum, jeho tempo je vražedné, jeho protivníky jsou smetištní krysy, komunisti a zlí admini. Shadow postuje ve dne v noci, jeho úkolem na fóru je bránit spravedlnost...

- master88
- Začátečník