Co zpusobilo tyto artefakty?

Nevizuální úpravy HW, elektronika - Voltage-mody, regulace otáček, schémata... nejde o přetaktovávání.
Odpovědět
-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Co zpusobilo tyto artefakty?

Příspěvek od -HoNY- »

Mam nejakou dobu vadnou GF4Ti jedmou vecer jsem ji vyndal z pc a rano ji tam vratil a od te doby mam tyto artefakty :(
Obrázek
pak jsem premeril kondiky, vsechny maji o 1/3 mensi kapacitu, zkusil jsem funkcni ale tento problem to neopravilo :(
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
master88
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od master88 »

mozna ze si mel staticky naboj na ruce a sahl si na tistak u pameti a jedna castewcne odesla nebo je nak poskozena... aspon tak to vypada...
AMD64 3800+ X2 (AC freezer 64 PRO ), Leadtek 8600 GTS (Zalman VF900), 2x1024MB 400MHz Corsair 3L, DFI lanparty NF4 UT-D rev.2 (Thermalright HR-05 SLI), Seagate 250GB + 200GB SATA (2x Silentmax HDD silencer), Akasa 460W, Tt Tsunami

Octavia II 2.0 TDI powah
sidbin
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sidbin »

master88 píše:mozna ze si mel staticky naboj na ruce a sahl si na tistak u pameti a jedna castewcne odesla nebo je nak poskozena... aspon tak to vypada...
je to mozne ze je to zcasti odpalene--nejaky obvod
a ty kondezatory si meril cim?---------ale proc maji tak zmensenou kapacitu?(to me nejde do hlavy jak se mohla tak zmensit)--nemeril jsi to nahodou na te karte nebo jsi je vypaje?
Dr Meduza
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dr Meduza »

dela to i ve woknach?
Máte-li zájem o levnou laserovou operaci očí, přiložte bulvy k obrazovce
master88
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od master88 »

no panove me se stalo neco podobnyhoalse s 6800 na kterou sem ze zadu omilem polozil pri chodu kus AL a najednou vystrel elektriny a kompu tududuudm... sem ho zapl a podobny barevny artefakty se ctvereckama... tak sem si pomalu zacal vazat provaz a povesovat ho ke stropu... kdyz sme vypojil PC pockal 10min a najednou bylo vsecko ok... to mi spadl sutr ze srdce :D ale tohle fakt newim... uz sem svuj nazor rekl... tohle byl jen takovej oddatek z mastrikova zivota :)
AMD64 3800+ X2 (AC freezer 64 PRO ), Leadtek 8600 GTS (Zalman VF900), 2x1024MB 400MHz Corsair 3L, DFI lanparty NF4 UT-D rev.2 (Thermalright HR-05 SLI), Seagate 250GB + 200GB SATA (2x Silentmax HDD silencer), Akasa 460W, Tt Tsunami

Octavia II 2.0 TDI powah
Dr Meduza
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dr Meduza »

jj me se stalo neco podobnyho a tak za pul hodky to taky prestalo

pam to taky muze bejt problem napajeni jaky de do tech pameti napeti?
-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

master88 píše:mozna ze si mel staticky naboj na ruce a sahl si na tistak u pameti a jedna castewcne odesla nebo je nak poskozena... aspon tak to vypada...
jedna R8500 mela porusenou cestu u pameti delalo to to samy cestu jsem opravil a jelo to tady jsem vsecnhy cesty kontroloval... jsou v poradku... sma si myslim ze je to pameti... no jo 13cm vlasy a mikyna z umelyho vlakna to da svoje :D

2sidbin: k tem elitům meril jsem to RLC můstkem

2medusa: okna: cerna obrazovka :( pouzivam od listopadu vlastnorucne opravovanou GF2MX a to GF4 se mi vali od te doby v polici
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
Dr Meduza
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dr Meduza »

to ma 8 pameti?
jestli jo tak by mela jit jedna ctverice deaktivovat
sice bys mel pulku ale grafika by jela
sidbin
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sidbin »

-HoNY- píše:
jedna R8500 mela porusenou cestu u pameti delalo to to samy cestu jsem opravil a jelo to tady jsem vsecnhy cesty kontroloval... jsou v poradku... sma si myslim ze je to pameti... no jo 13cm vlasy a mikyna z umelyho vlakna to da svoje :D

2sidbin: k tem elitům meril jsem to RLC můstkem

2medusa: okna: cerna obrazovka :( pouzivam od listopadu vlastnorucne opravovanou GF2MX a to GF4 se mi vali od te doby v polici
no a jak jsi je meril?na karte nebo jsi je vypajel?
pokud jsi je meril na karte,mohl se ti jeste navic uzavrit obvod pres nejakou jinou soucastku,proto asi ten pokles o 1/3 protoze jinak to nedava smysl.
sterim to bude asi tezko, to spis opravdu tim merenim
-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

sidbin píše: no a jak jsi je meril?na karte nebo jsi je vypajel?
pokud jsi je meril na karte,mohl se ti jeste navic uzavrit obvod pres nejakou jinou soucastku,proto asi ten pokles o 1/3 protoze jinak to nedava smysl.
sterim to bude asi tezko, to spis opravdu tim merenim
nerikas mi prevratnou novinku... meril jsem je vypajeny.. nevim jestli sem to tu nekde nepsal ale opdajel jsem je
Dr Meduza píše:to ma 8 pameti?
premysle jsem o tom ale co gdyz opajim ty funkcni :(
Dr Meduza
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dr Meduza »

-HoNY- píše:
Dr Meduza píše:to ma 8 pameti?
premysle jsem o tom ale co gdyz opajim ty funkcni :(
voni se nemusej vodpajet ztaci jim uzemnit CS nozicku (doufam ze je maj rozdeleny na 2 banky to by se muselo zmerit)
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

To master88 => tak presne to same se mi taky stalo...taky sem chvili pockal a bylo to ok... :lol:
master88
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od master88 »

taky ses bal az ses malem poto ze kdyby to nebylo v pohode ze by sis musel koupit novou? :D

Octavia II 2.0 TDI powah
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

:lol: ...jaxsvin :D ...ale asi sme meli stesti..zaplat pambuh za nej..takle stejne sem odpalil tu minulou..atinu 8-)
master88
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od master88 »

ATI fuj :D GF ruleeeez

Octavia II 2.0 TDI powah
Shoorty
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shoorty »

master88 píše:ATI fuj :D GF ruleeeez
Neposthunti zbytocne :wink:
master88
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od master88 »

coze? nepostihnuti zbytecne? :D nechapu :D

Octavia II 2.0 TDI powah
Kerry
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kerry »

master88 píše:coze? nepostihnuti zbytecne? :D nechapu :D
omg....sry ale ty tvy posty, se nejak zacinas zlutet.... :roll:
shadow, jeho revírem je pct forum, jeho tempo je vražedné, jeho protivníky jsou smetištní krysy, komunisti a zlí admini. Shadow postuje ve dne v noci, jeho úkolem na fóru je bránit spravedlnost...
Obrázek
master88
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od master88 »

ok budu si davat vetsi pozor... no :)

Octavia II 2.0 TDI powah
Odpovědět

Zpět na „Modifikace hardware“