avi video video v pinnaclu 9

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
me2d_
Nováček
Nováček

avi video video v pinnaclu 9

Příspěvek od me2d_ »

potreboval bych radu:pozival jsem pinnacle 9 a vse bylo v pohode nainstaloval jsem 9plus a neprehraje me avi video soubory!lze prehrat jen mpg pritom nahledy scen jsou videt, ale pri stisknuti play nebo pridani do projektu zustane jen cerna obrazovka. Nesetkal se s tim nekdo?Nema na to vliv fps? diky
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: avi video video v pinnaclu 9

Příspěvek od Dzin »

me2d_ píše:potreboval bych radu:pozival jsem pinnacle 9 a vse bylo v pohode nainstaloval jsem 9plus a neprehraje me avi video soubory!lze prehrat jen mpg pritom nahledy scen jsou videt, ale pri stisknuti play nebo pridani do projektu zustane jen cerna obrazovka. Nesetkal se s tim nekdo?Nema na to vliv fps? diky
Odinstaluj to komplet a pak nainstaluj je třeba použít utilitku na odstranění všeho starého od Pinnacle jinak to blbne.
regdelete
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
_Stepan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: avi video video v pinnaclu 9

Příspěvek od _Stepan »

Dzin píše: Odinstaluj to komplet a pak nainstaluj je třeba použít utilitku na odstranění všeho starého od Pinnacle jinak to blbne.
regdelete
já k tomu musel ještě i restnout PC.... (zbytečně jsem si přidělal práci novou nefunkční instalací).
me2d_
Nováček
Nováček

Příspěvek od me2d_ »

tak diky doufam ze to bude potom fungovat!
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“