GF6600 Asus vs. Leadtek

Cokoli se týká koupě nové grafiky, upgradu starší či porovnání různých typů.

Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO

zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Lees píše:....někdy se musím smát,když čtu ty vaše kýče!"Která jde lépe přetaktovat?" Budu mít Asusku 580/1200 a kolega Leadteka 560/1150.Rozdíl ve hrách je skoro nulový!
Takže nevidím důvod,proč se rozhodovat ke koupi té čí oné karty kvuli kvalitnimu OC.
Spolehlivost to je to co by mě zajímalo na prvním místě.V tomto má ASUS navrh oproti Leadteku.Tím to musím poděkovat kolegovi,který moje domněnky potvrdil!Obětoval bych kvuli tomu pár decibelů a samozřejmě to vaše OC!
FPS,FPS..... 8)
osobně chtě nechtě souhlasím, i když u mě je na prvním místě tichost

ale tady jsi na pctuningu, tak se nediv že z toho každej chce vymáčknout co to dá ;-)
ignorelist: kremrole a dezoláti
Lees
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lees »

ale tady jsi na pctuningu, tak se nediv že z toho každej chce vymáčknout co to dá ;-)
...ale za cenu vzrůstající nestability s rostoucí okolní teplotou!A myslím,že životnosti to také nepřídá.
....a babu na to nezbališ :-)))
486 DX, 16MB RAM...
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Lees píše:
...ale za cenu vzrůstající nestability s rostoucí okolní teplotou!A myslím,že životnosti to také nepřídá.
....a babu na to nezbališ :-)))
nj ale na stabilitu taky ne :lol: :roll:

navíc, je celkem jedno jestli grafika chcípne (přeháním) za 10 let nebo za 3 roky, tak jako tak to bude starej šrot
ignorelist: kremrole a dezoláti
K!ll3r
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od K!ll3r »

zivotnost je blbost , jestli mas 5 let ci 7 je snad jedno :) nestabilita je take blbost , asusu drzi hodne moc :wink:
Lees
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lees »

K!ll3r píše:zivotnost je blbost , jestli mas 5 let ci 7 je snad jedno :) nestabilita je take blbost , asusu drzi hodne moc :wink:
Ad blbost1: asi máš recht!
Ad blbost2: Povíme si v létě!
486 DX, 16MB RAM...
K!ll3r
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od K!ll3r »

povidej si co chces, ale zapni si kontrolu teploty a budes cucet :)) je to jednoduche , uvedom si jadro je stejne jak na GT , takze 500 je naprosto chladnych a v pohode....
Lees
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lees »

K!ll3r píše:povidej si co chces, ale zapni si kontrolu teploty a budes cucet :)) je to jednoduche , uvedom si jadro je stejne jak na GT , takze 500 je naprosto chladnych a v pohode....
trochu jsme se nepochopili....Já jsem se bavil o přetaktovaném jádru kolem frekvence 550.Nemusíš mě poučovat u rozdílu non-GT.
už to neřeš,jsme se dostali úplně někam jinam!
Naposledy upravil(a) Lees dne pát 25. bře 2005, 01:08, celkem upraveno 1 x.
486 DX, 16MB RAM...
K!ll3r
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od K!ll3r »

rek si povime si v lete , ja odpovedl, ze ventilator pouzity na chlazeni se pouziva u urcitych revizi na 6600gt tj 500mhz jadro , takze prehrati at v lete ci kdy jindy je blbost , tak jsel to myslel
dech
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dech »

aspon se nekdo snazi mluvit k veci,ikdyz to zaobaluje do emotivnich kecu. kazdopadne se uz lepsime panove!!!:-)
CPU: AMD Athlon 64 X2 4000+ (65nm), MB: Biostar TA690G, GK: GAINWARD BLISS HD4850 Goes Like Hell, 512MB DDR5, RAM: 2GB DDR2 (800Mhz), HDD:160GB WD, DVD:LG DVD RW 4082B, cpu chladič: Arctic Cooling Alpine 64, Case: CoolerMaster Elite 331 Zdroj: Fortron ATX-400PNF 400W, LCD: Samsung SyncMaster 205BW
Dave1989
Nováček
Nováček

Příspěvek od Dave1989 »

Bejt tebou, tak du do Leadteka. Mam ho a sem s nim celkem spokojenej a jeste k tomu mas 2 hry. Na druhou stranu mam s taktem 400/600 v 3dmarku 01SE jenom 10500 bodu.
insurer
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od insurer »

Taky se připojim.Leadtek rulezz...jede mi na 550/680 (690 dali,ale jádro muselo bejt na 540...nevim proč???)....3DMarky 05 3306b, 03 7427 , 01 okolo 15500...za 3300 s DPH...nekup to;-)

tak mi dal i 552/690.......;-) :twisted:
Odpovědět

Zpět na „Rady s nákupem a porovnání“